• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    TOMINO_I
    TOMINO_I --- ---
    Ja jsem na to taky zvedavej, vypada to krasne, ale skoda, ze je to zatim primarne pro widle :(
    DNF
    DNF --- ---
    Prijde mi, ze v tom hledate rovnou AngelBob megafactory .. ze to bude "male" nemusi byt nevyhoda, naopak to muze rozvinout tu osobni cast, behani a realnou praci s panackem. Dovedu si predstavit super kooperativni scenare, a hlavne skvelou akcni cast, kdy ti za zady fabrika vyrabi strelivo, a ty s kamosema kosite vlnu najezdniku. Nebo to jezdeni v bugynach, to bych zkusil. Dej nekomu kamion na prevazeni rudy po planete, a tu hru si koupi jen kvuli tomu :) Ale z jednoho videa to nepoznas, pockal bych si ;)

Asi neni moc fer tomu rikat 3D factorio, protoze to te hre vnucuje, jak by mela vypadat, a na jakych principech pracovat, a ona tak pravdepodobne fungovat nebude, at uz z duvodu hardware nebo ze by to ve 3D proste nebyla takova zabava. Ale presto to muze byt dobra a komplexni hra.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    Vidim to spis na mode Mashinky, kde je staveci mod a koukaci mod... jinak to bude nesmysl asi :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PER2: jsem zvědavej, ale factorio je pro postavený na tom overview továrny.. v tom 3D by taková komplexnost byla imho nezvládnutelná.. tak si počkám na gameplay, jestli by mě bavil..
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ja bych se nebal, ze to bude velka konkurence factoria.. bude to factorio, ale "male" factorio...

vemte si jak "vypocetne lehke" je factorio, v podstate kazdy radek enginu a zobrazovace, na kterem bezi factorio, tak si napsali sami kluci..

graficke enginy jsou husty, ale nemyslim si, ze PC dokaze renderovat a udret v pameti desitky tisic predmetu ve trech souradnicich (XYZ), zatim co factorio ma jen dva rozmery a timpadem "o tretinu mensi stopu v pameti"

bude to jen odlehcena svezejsi verze factoria...

a jeste z patra me napada, jaka bude podpora modu
    PER2
    PER2 --- ---
    FURAN:jo, rikal jsem si dokonala hra, pridejte tam moznost cestovat mezi planetama a tezit ruznej matros na ruznych mistech a uz nepotrebuju vic ;)
    FURAN
    FURAN --- ---
    PER2: Na konci je space platform. O té se na Factoriu mluví již roky.
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    PER2: Jsem zvedav na hw naroky. Vypada to pekne!
    PER2
    PER2 --- ---
    uhm
    Satisfactory reveal trailer - PC Gaming Show 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=6uOMjSeDjxs&feature=youtu.be
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    ORBIT: Nakonec jsem to ve vanille dal. 69 hodin herniho casu, vyrobeno 107 itemu
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    OLTSKUL: Asi nejuzitecnejsi bylo videt progres achievmentu. Kdyz si na to clovek klikne zustane to viset vlevo nahore na displayi
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ORBIT: jj, prijde mi ze Lazy Bastard je asi nejvic factorio, jak factorio muze byt...
    mimochodem, craftovani jsem si nastavil na CTRL+SHIT+bocni tlacitko mysi :D
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SNIPERCZE: Jo to je celkem sranda :D A je to dobra challenge
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    Jak jste na tom s achievementama na steamu? Ja jsem ted dodelal lazy bastard (vyhrat hru s tim, ze rucne udelate max. 111 predmetu).
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    Nechcete nekdo vygenerovat mapu kterou bych tam teda pustil?
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    OLTSKUL: tak tam je kdyz vyfiltrujes upgrade builder
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ano
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    ZRIZENEC: Je mod portal polozka Mods primo ve hre vsak?
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    OLTSKUL: Mam ho z mod portalu
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    nedari se mi kvuli tomu pripojit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam