A když to tu tak pěkně ožilo tak se vám pochlubím mým posledním projektem.
Moje první "baby-megabase". Je to jen 5sps (300spm), ale zase s modem Industrial Revolution 2. Upřímně mě tenhle mod hodně baví, není to takovej masakr jako AngelBob nebo pyanodon, ale par zajimavejch postupu to pridava, plus pro vsechno docela dost mezikroků navíc. Proto 300spm base je takhle velká. A navíc to má fakt hrozne peknou grafiku. = )
Pokusil sem se taky poprvý o city-block styl s tím že sem schválně šel do toho naslepo a všechno vymýšlel a ladil sám. Docela zábava, ale chvílema hroznej pain, třeba předělávat jízdní řád skupniě 25 vlaků protže původní varianta prostš nefunguje. = )
Je to 770 stanic a 467 vlaků, báze krom vědy vyrábí taky úplně všechno co potřebuje pro vlastní rozšíření. materiály na jeden blok solárů vyrobí cca za 10 minut, jeden celej blok s landfillem v ideálnim stavu taky za 10 minut, ale reálně spíš za 15. Je to pro zajímavost 17k landfillu.. (-_-)
Celá báze má 275 bloků, z nich 178 jsou reálně produkční bloky, zbytek jsou doly/prázdný/depa atp. K tomu nějakejch 76 bloků se solárama a akumulátorama. Podle hry mám na tom save 185 hodin. = )
Momentálně mám naplánováno 1000spm, bude to +- 120 bloků výroby + potřebný doly, teď už vím líp jak to postavit a mám infrastrukturu pro to to realizovat, ale je to dost výzva.. = D
a tady finální mapa a statistiky produkce za 10h, plus screenshot cely baze.. nevim uplne jak udelat lepsi, puvodní je 8000x4000 px a má 80MB, a zmenseny je to takhle necitelny.. = /