• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    JOPS
    JOPS --- ---
    HEINZZ: ta zelena cast je dosah roboportu, tim to podle me neni
    HEINZZ: diky, ja raketu udelal az na devaty save. Pokazde jsem objevil, zjistil, prisel na neco, co me posunulo pri dalsi stavbe dale :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: a teda gratulace k rakete! = ) Mrzi me ze nemam svoje prvni saves, to prvotni obevovani a uceni se je nejlepsi. = )
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: ted jak na ten screenshot koukam...... tak si IMHO stal presne na hranici dosahu svyho roboportu, a postavili ti z inventare jenom to na co dosahly - insertery. = ) ale pak by zas vzali i ty cerveny.... upriomne nevim. = )

jinde ti to stavenui funguje, nebo tohle byl prvni/jediny pokus? takhle od pohledui fakt tezko rict... = /
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak, raketa mi uz odletela, ale asi budu pokracovat dal. Ted zacinam studovat jak to stavi jini hraci a zajimave, fakt zajimave :)

HEINZZ: hmm, nevim clovece, zda jsem tam neco mel, ale vyletely dva, a kdyz uz nosim roboty, tak jich mam minimalne 50 :D

PEDROBEAR: prave, ze jsem nikde zadnou bednu nemel, tohle jsem testoval, takze jedinej roboport plnej robotu.

IMPROVIZACE: hmm, tenhle figl ja neznam :)
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: tak ho rychle prodej dokud to ma nejakou hodnotu a kup deck;D da se tam hrat i to co na switchi plus vsechno ostatni po ps3:))
    SALAM: zkousel, dokonce sem to sledoval hned co to oznamili a hral prvni betu... Ale proste factorio mnohem lepsi, vadi mi ze je tam vsechno velky a clovek nemuze videt tak krasne jak vse funguje a propleta se. ten pohled zezhora u techto her nutnost imho. Navic nejsou mody a ten postup neni tak rewarding
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    GREGI: v zasade ve vsem.souhlas, ale vzhledem k tomu ze switch mam a deck ne tak me to prijemne potesilo. = D
    GREGI
    GREGI --- ---
    HEINZZ: to sem na to zvedavej:) na tom steam decku je to tak dobre hratelny jen diky tem touchpadum jinak si to nedokazu predstavit ovladat...
    A no mod support? Badbadbad:) Switch is dead at zije deck;))
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    JOPS: koukam na ten fialovej prekladac v levim hornim rohu..
    tohle je lepsi reseni:

obecne je pitomost pouzivat prekladace na prekladani z pasu na pas.. vzdycky to jde vyresit lip
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    JOPS: obcas kdyz jsi daleko preferuje hra poslat veci z robo systemu pokud pouzijes najednou vic veci na postaveni nez mas aktualne robotu v inventari na pocet roboportu v armoru (25). POkud mas nekde chestu s vecma co chybi tak ti odtamtud pravdepodobne leti bot s tema vecma
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    JOPS: prilitli dva roboti, nebo vylitli od tebe? Aby ti fungoval osobni robopprt, musis mit v inventari konstrukcni roboty. Staci je jenom mit v inventari, nemusis je nijak aktivovat, nekam davat nebo tak.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Resim panove problem :)

mam osobni roport, aby drony si brali veci z meho inventare. Udelal jsem test, zkopiroval jsem dve budovy vcetne podavacu a trubek. No a prileteli dva drony, sebrali mi dva podavace a namontovaly. Ale ty zbyvajici veci nedodaly. Pritom je v inventari vsechny mam.

Kdyby nenamontovaly ty dva modre podavace, tak bych rekl, ze je nekde u me chybka, ale kdyz aspon ty dva odnesly, tak si rikam, ze to mam asi dobre...

PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    HEINZZ: to by mohlo jen prospet tomu to hrat na tom decku. Ted tam preferuju jiny hry teda, ale jinak super. Jen doufam ze tam bude nekde brzo znamenej ten datadisk. Na ten se tesim hodne
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    whaaaaaat!
    Factorio is coming to Nintendo Switch™ | Factorio
    https://factorio.com/blog/post/factorio-on-nintendo-switch

to sem teda sakra zvědavej, ale switch mám a factorio-on-the-go zní jako že si knížku už nikdy neotevřu... = )
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak hlasim ze je to na steam decku fakt brutalne dobre hratelny... Myslim ze par hodin abych dostal keybindy do svalove pameti a bude to jen tak o 20% pomalejsi nez na pc, mozna ani to ne. I normalni velka (nemega) base bezi smooth na 60 spotreba 8-10w tzn kolem 4h playtime.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    PEDROBEAR: Hele v pozdejsich verzich pridali blueprinty :D Ale jinak je to o tom si vsechno postavit :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    SALAM: zkousel, jen mi to po chvili prislo strasne manualni a na tenhle typ hry mi chybelo nejaky copy paste selekce. Byla to pracna jebacka pak neco stavet. O to vic obdivuju lidi co postavili fakt masakr veci
    PETINY
    PETINY --- ---
    ja po 90 hodinach dohral ribbon world (cisteho casu tak pulka), ted bojuju s tim ze chci zacit novy svet ale pokazde se vratim k tomu Ribbonu, abych tam jeste neco dodelat nebo vylepsil :-D

HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    poslední info (tease) v únoru letošního roku.. https://factorio.com/blog/post/fff-367

ale zas od února vyšlo v tichosti 14 verzí základní hry, takže veřím že se na tom stále pracuje - sami psali že expanze bude "mod" pro base game, všechny novýfeatury enginu budou dostupný i pro základ..
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    SALAM: Já doufám, že se Wube pochlapí a udělají expanzi, už na ní čekám dlouho a kde níc tu nic..
    SALAM
    SALAM --- ---
    co Satisfactory, skusali ste?
    Dal som tomu sancu po nejakej zlave, a zuprr
    Bal som sa ze to bude blba kopirka mojej oblubenej hry, ale ma to svoje caro: dizajn/explorace toho sveta ma prijemne prekvapili, plus ten fyzicky rozmer veci ma echt bavi. Odporucam

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam