• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETINYFactorio - česká budovatelská hra
    Pokec o týhle hře. Zdroje, buildy/templaty, streameři, videotutoriály.
    rozbalit záhlaví
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SPM: Jestli resi jak vubec vystoupit na planete a co si vzit s seobu na vylet tak Aquilo asi jeste chvili logicky nehrozi..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SPM: mam vykoumane 4 planety a raketa litala linkove mezi nima...
    SPM
    SPM --- ---
    RAINBOF: i na aquilo? :-) Tam jsem musel tu raketu poměrně dost modifikovat, aby tam doletěla celá. A myslim že jsem musel použít i některý věci z toho, co jsem právě získal na těch předchozích planetách
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    SPM: jo doleti. mam vsechny planety a na vsechny doletim sem i tam.
    SPM
    SPM --- ---
    Hlavne vyzkousej jestli tam ta raketa vubec doleti cela :-)
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    Na novou planetu vem proste a jednoduse vsechno k tomu aby jsi byl schopnej postavit uplne novou mensi infrastrukturu. U kazdy planety mas napsano jaky tam maj ucinnost solarni panely, tak prostredky na vyrobu elektriny zabal podle toho.
    Na Nauvisu je dobry mit automatizaci dostatecnou na to aby jsi byl schopnej tam cokoli dovyrobit a poslat si co potrebujes na novou planetu bez toho aby si ty osobne lital sem a tam.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    HEINZZ: hm pistole :) chybela. ted co si vzit na tu planetu :D
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    RAINBOF: nevstupujes tlacitkem.jako do.auta/tanku/vlaku musis v GUI toho.sila.dat "letet na plosinu" nebo taknak
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ORBIT:
    ja to zkusil i nahatej a nejde mi vstoupit.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Do rakety letes jako naklad a musi byt prazdna. Na planete pak vystoupis snadno. Bacha abys pak mel jak se dostat na Orbit ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    jak mam vystoupit na planete ? nejak nemuzu vykoumat jak a proc vlastne nastupovat do rakety.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    OLTSKUL: Nojo 😆 prevít se mi to otočilo
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    JUNGLER: neukazujes nam to nahodou vzhuru nohama? :D

soude podle sloupu elektrickeho vedeni a kabelu :P
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    RAINBOF: tyjo nevim jestli ho chci ještě v tuhle chvíli vystavovat multiplayeru. Raději bych ho ještě nechal se v klidu soustředit na vlastní továrničku.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    JUNGLER: krása! Mam 10letaka co jim udelat lanku :)
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JUNGLER: To je super! Factorio for the win
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Takhle si můj sedmileťák maluje místo Tlapkovy patroly a jinych pohádek továrničky. Posledně když jsme hráli, tak byl nadšenej z toho že vyzkoumal plamenomet a může konečně pohodlně mýtit lesy 😂

ORBIT
    ORBIT --- ---
    RAINBOF: Predelej krizivatky, aby nesli deadlocknout ;)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ja ted premejslim jak zaridt aby kdyz vlak stojí v krizovatce napr minutu tak aby se preskocil na dalsi stanici v seznamu
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    SPM: chce to řekněme programátorskej mindset a pak ti ty řešení mozek sám nadiktuje bez přemýšlení, ale pokud na to koukáš jen rozumem, tak jsou některý úlohy naprosto nepřímočarý. Což z toho dělá fenomenální hru pro děti:)
    SPM
    SPM --- ---
    MAIMONIDES: aha, jasně... já se pokoušel o nějaký klopný obvody a pak jsem se do toho zamotal tak, že po několika večerech strávených nad tím jsem tam prostě naházel víc vlaků a vykašlal se na to :-D
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    JOPS: ja jsem zase nikdy nemel vlak s dvema vagonama. Kazdej mel jeden vagon. Kazdej ma neco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam