• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    JANOS: wtf... Předburzovní 885,72 +105,72 (13,55 %)
    tohle už je fakt extrém, dneska trochu upustim :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    JANOS: před 6 měsíci nákup století :D
    JANOS
    JANOS --- ---
    TSLA $750 wow
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MIST: Ja spis vidim plny youtube videi, kdy autopil tesly predvida a zabrani nejake autonehode - takove do ktery by clovek zahucel jak chciply prase do kafilerky :)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    TOXICMAN: A jak daleko to vidi (co kdyz na krizovatku prijede zprava nekdo stovkou, zahlidne ho to?)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    MIST: to som myslel z tej opacnej strany, ze ked niekto vystupi pri vchode do hypacu a posle auto nech sa same zaparkuje, tak ked to auto zaparkuje vedla mna, tak mi nikto dvere neobucha, lebo nikto tam nebude vystupovat
    MIST
    MIST --- ---
    DZODZO: Tesly v Kalifornii ti omlati na parkovisti kdektery cinan nebo indicka baba. Autopilot vezme jeste nejaky patek, nez to vychytaji. Vidi to plno veci, ale diru na silnici treba ne. Vubec je plno momentu, kdy clovek autem uhne, ale autopilot jede furt.
    Abych nebyla jen negativni - umi to krasne paralelne zaparkovat.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    STARE_CASY:
    https://ww.electrek.co/2019/11/11/tesla-train-neural-networks-self-driving-video/#

    to poskakovani objektu je nepochybne zpusobeno tim jak video stream se posilana nazkrz neuronovou sit a ta se neustale snazi rozpoznat objekty a jejich parametry. Rozmery/parametry jsou jen odhad. Takze to bude pokazde trosku jine s kazdym pruchodem.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    TOXICMAN: to se asi vyhodnocuje snímek po snímku samostatně, ne? Spousta objektů a linek tam zběsile poskakuje, přijde mi, že chybí nějaké navazující plynulé vyhodnocování... Jsem v tomhle laik, nikdy jsem detailně podobné záběry nezkoumal, tohle mne teď praštilo do očí. Víte o tom někdo něco víc?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    What Tesla's Autopilot sees while driving
    https://www.youtube.com/watch?v=h_Q7ADrrdAY
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    @elonmusk Tesla will hold a super fun AI party/hackathon at my house with the Tesla AI/autopilot team in about four weeks. Invitations going out soon.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    no tak to hej, to on asi vztahuje iba na tu kaliforniu, tam uz tie tesly bezne parkuju same, zatial co tu ti pri parkovani nejaky stary dieselovy opel obije dvere pri vystupovani u supermarketu :)
    PER2
    PER2 --- ---
    DZODZO: jo hele s tim mit volant je to stejny jak s tim mit elektricky auto nebo benzinovy, lidi nato ve velkym nadavaj ale az si to zkusej, zjistej ze to je vlastne lepsi, s tim jak sez lepsujou baterky tohle prijde s volantem to bude podobny, s volantem budou casem ridit jen lidi pro zabavu ... ale 20 let si myslim je hodne silnej odhad, staci se podivat jak rychle se jen obmenuje treba vozovej park v cechach o nejaky indii nemluve ;)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    PER2: jn, myslim ze teraz v tom q4 calle alebo v tom 3rd row podcaste kdesi spominal, ze sa im ukazuje, ze ludia stale chcu ovladat auto sami, tak zatial asi vacsina vnima tu autonomiu iba ako taky gimmick... ja by som to zacal vyuzivat hned jak to bude oficialne dostupne, lebo mna soferovanie otravuje, hlavne preto, ze sa musim vztekat nad idiotmi na ceste co nepoznaju dopravne predpisy, takym by som autonomiu naordinoval uradne v ramci hesla 3x a dost
    PER2
    PER2 --- ---
    AIM_FREEMAN: to ze do 20 let bude vetsina aut autonomnich a bez volantu je dobra ukazka "elon time" ;)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Elon Musk CHINA IS FAR AHEAD OF US
    https://www.youtube.com/watch?v=xejC8Dcqc60


    Do deseti let bude 50 procent veškeré výroby aut v US EV, Čína je napřed..pár dalších predikci a typické mírně updatlé Elonoviny následujou.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    druhy diel podcastu

    Third Row Tesla Podcast – Elon's Story – Part 2
    https://www.youtube.com/watch?v=_a6lF2Ss3G4
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ADIK: prostě nemá takovou potřebu spánku, relaxuje jinak. Někteří to tak mají a je to vždy fascinující, co všechno stíhají.

    Před lety jsem poznal jednoho lékař, už si teď nepamatuju, jestli byl kardiochirurg nebo neurochirurg, ale ten po náročné šestnáctihodinové operaci odešel do své pracovny, kde se zavřel a šest hodin maloval. Olejomalbu klasickou technikou. Prostě tohle byl jeho odpočinek, jeho způsob "snění". Párkrát jsem ještě potkal podobně akční typy, kteří spali méně než čtyři hodiny denně a vždy to byla zajímavá zkušenost.
    ADIK
    ADIK --- ---
    TOXICMAN: neuveritelny co ten clovek vsechno stiha. i kdyz si predstavim, ze spi 3h denne, tak nechapu jak to dela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam