PER2: tentokrát to není proroctví (rád bych nějaké měl hlavně okolo SpaceX, ale některá jsou málo optimistická... tak např. Starship podle mě nebude man-rated ještě min. tak 10 let, a možná i to je důvod, proč vymýšlí toho Tesla bota...)
prostě jsem jen napsal, že je Tesla bot k smíchu - zatím to je prostě pravda, ne proroctví, protože protě představit na tiskovce herce v kombinéze v kontextu "chceme vyvíjet robota"... jako v roce 2021, srsly? :-) No a že budou k smíchu i reální Tesla - boti, to je ale samozřejmě možné... ono to možná má důvod, proč General Dynamics ty roboty dělají spíš zoomorfní,než antropomorfní.. každopádně uvidíme, pozornost to jistě přiláká a Elon jí potřebuje, potože celá věc kolem jeho firmu už nejde udržet v chodu bez obrovského množství mediální pozornosti. Součástí budoucnosti dle výstavy Futrama 1939 i dle seriálu Futurama, který tu výstavu paroduje, určitě antropomofrní roboti mají být, takže je to jakýsi kánon, který se od budoucnosti očekává, že naplní...
Moje proroctví je, že Tesla - bot bude komickou složkou Elonova businessu (který má už složky prestižní, heroické a různé jiné). V podstatě komickou složku se Elon snažil suplovat svým vystupováním, hraním si na DJe... teď pochopil, že král potřebuje spíš dvorního šaška a to v jeho případě bude.. .robot.