SEJDA: no "pomoc" - pokud vím, tak minimálně část těch terminálů normálně koupila US vláda, což se v březnu jaksi moc ze strany pana Muska neventilovalo. a dost by mě zajímalo, jak jsou nastavené smlouvy, jestli je tam jasně ošetřená povinnost zabezpečit konektivitu a dostupnost služby.
tohle je prostě klasický prokletí selfmademanů-fachidiotů, kteří mají pocit, že korporátní postupy platí na společnost nebo svět. (stačí se podívat u nás na Janečka, Březinu, Lukačeviče - jeden magor vedle druhýho - a to ten IL je z nich asi nepříčetnější).
měl by dostat jasně přes prsty. pro mě za mě, ať mu FAA okázale zatrhne Starship na dalších 10 let, pokud nebude schopnej pochopit, jaká je jeho role.
a může si jít pouštět rakety třeba na Bajkonur. do Kazachstánu, kde by mu taky vysvětlili, jak fungujou "dohody s Ruskem".
SEJDA: a tohle je, s dovolením, jen naivňoučká fanouškovská apologetika za velkýho vůdce, na kterýho je svět jeho vlastní blbostí zlý. co si on myslí o jaderných zbraních, je úplně irelevantní. pokud nedodržuje smlouvy nebo porušuje zákony, jeho boj.