MRAKY: sice jsem hlasoval optimisticky, ale fakt je, že jsem tím myslel, že to asi nebouchne hned během startu a dosáhne to oběžné dráhy. Ale pak jsem si všiml poslední možnosti a vlastně bych ten hlas klidně změnil. Tím přichycením aeroplácaček si fakt vůbec nejsem jistý a nemyslím si, že se to v hypersonických (a možná dokonci i v supersonických, jenže těch se to nedožije) rychlostech bude chovat tak, jako při těch zkušebních pádech v podzvukových rychlostech.
Popravdě i pokud se jim to nedezintegruje, tak očekávám, že to přichycení prostě budou muset nějak redesignovat (a kdo ví, třeba tím vznikne i nákladový prostor navíc, či co..). Vlastně sázím na redesign celé Starship - budu hodně překvapen, pokud si uchová kruhový průřez a nepřesune se k nějakému více trojúhelníkovému či zvonovitému... současný projekt okázale předpokládá, že všichni kosmičtí konstruktéři v minulosti se vlastně mýlili (Shuttle bych ponechal stranou - ten se mýlil úplně na jiném levelu - velkolepě. důkladně a nadčasově :-)