• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: A ty mas statnice z TESTu nebo co?! :)...Tady je proste srandovni, jak urcita skupina lidi furt musi rejpat do jakyhokoliv prdu, kterej Elon vypusti..ikdyz vubec nechapou proc to udelal :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Přesně takhle jsme to dělali na jednom projektu... postli jsme do živého webu pěkně post (mezi ostatní uživatelské) s velkým nápisem TEST (i když už bylo otestováno a stačilo jenom oznámit novou funkci v novinkách) ... a jak to lidi zajímalo! A v komentářích se ptali co to bude, co to je. Co to umí. :))
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    AVATAR: jasny, ja myslim, ze si tu vsichni rozumnej, jen se musi udrzovat kontinualni flame kolem osoby elona :))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Jenom aby bylo jasno - testovani neceho v produkci neni zadnej uzasnej Elonovo napad. Driv se to delalo naprosto bezne a v mensich firmach se to mozna deje i dodnes. Je urcity duvod proc je to v kazde pricetne firme zakazany, a neni to proto ze by se malo bali experimentovat (jako Elon)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SHEFIK: to prirovnani vzniklo na zaklade postu, na ktery odpovidam :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    testuju funkci, jé věděli jste o tom, že tuhle funkci máme? tak teď už to víte, pls debatujte o tom!

    HURR DURR ELON PRIVÁTNÍ ÚČET, PODÍVEJTE, TWITTER TWITTER!!! POTOPA!!! BĚŽTE NA TWITTER SE PODÍVAT!! METODOLOGIE!!! :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ježiš, prostě chce zviditelnit nějakou funkci, nehledal bych na tom něco deep... a jak lidi šílej zase a píšou o tom a debatujou :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    SATAI: Elon prostě dělá věci jinak (a vždycky správně).
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    AVATAR: heled to je casto pristup agile/lean, kdy mas fail fast and learn. Jako sw matador to urcite vis. nebo a/b testy behaj jen na produkci.

    Prirovnavat software k letu na mesic je michani jablek a slonu. Tam jsou uplne jiny rizika a proto jinej (projektovej) pristup.

    Ze si to chce sam vyzkouset sice nerika nic o perfektni metodice, ale spis o tom, ze se CEO a owner aktivne zapojuje do rizeni produktu, coz je jedna z nejdulezitejsich vlastnosti product ownera a uspesnyho digitalniho produktu.

    Tohle auditko je opravdu ideal na utraceni zivotniho casu :))
    SATAI
    SATAI --- ---
    Metodologicky blbe. Ale asi mu to prislo jako dobrej napad a nikdo mu nemel silu odporovat.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    AVATAR: tady musím s kolegou souhlasit - každý software na několik prostředí, typicky DEV - na vývoj, SIT (systém integration test), UAT (use acceptance testing) a někdy prod paralel - prostředí více či méně identicke s produkcí. testuje se vsedě krom produkce samozřejmě. Nevím co to Musí zkouší, ale z pohledu vývoje SW to nedává naprosto žádný smysl.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: oh, sweet summer child :D
    Ja nerikam, ze se vyznam v twitter alg. Zato se vyznam ve vyvoji a testovani sw. A takhle se to proste a jednoduse nedela. Testovat v produkci? Eh.

    To je jak kdyby ted do starship nacpal lidi a poslal je k mesici. Nebo jak kdyby v teslach zablokoval volanty s tim, ze to ted nakou dobu bude jezdit jen autopilotem, aby se to poradne otestovalo.

    Proste naprostej nesmysl. Se s tim smir a prestan z nej delat nadcloveka. To zas irituje me.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Jasne, ale on je ten, kdo ma ty vize. Ostatni mu je jen pomahaji pretavit do reality :), takze bych si pockal na nejake vystupy z testovani noveho alga twitteru a nedelal zbytecne predcasne zavery :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Bych to zase tak nepřeháněl s tou genialitou - já si stále říkám, že on je hlavně ten "vizionář", který náhodou měl možnost shromáždit dostatečný ranec $$$ a s tím sehnat na hromadu dostatek lidí, kteří to s tím $$$ zázemím pro Muska vyvinuli...
    ...něco podobného jako třeba Jobs "dokopal" lidi v Apple vyplodit iPhone (iVěci obecně) do stavu, jaký si takříkajíc vysnil ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Prosimte ten algo se urcite nezkousi jen na Elonovi. On ho jen zkousi jako majitel, stejne jako zkousi plno jinejch veci..Pockejme si na nejake vystupy. Tyhle zbytecny predbezny soudy me vzdycky iritujou. Bavime se o cloveku, kterej posila 3x tydne rakety na orbitu, v celem svete zpropagoval elektromobilitu apod. Urcite vi jak funguje jeho socialni sit a jak zlepsit jeji algoritmus..narozdil od nas.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Jak mu ma clovek verit nos mezi ocima, kdyz furt jede tyhle bullshity :(

    Koudy, to je stejny, jak kdybys chtel statistiku prodeju hw tvyho obchodu odvozovat jen z prodeju, ktery jsi osobne domluvil ty. Proste k hovnu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: No a jak teda vypada tvoje socialni sit? Nebo si myslis, ze ses chytrejsi nez Elon ci programatori twitteru, kteri nove featury zkousi, stejne jako jeho majitel, ktereho na twitteru sleduje asi nejvic lidi? Znas twitteri algoritmus? Jak ta sit funguje a v jakem poradi zobrazuje tweety lidi jejich sledujicim a jak se lisi treba od algoritmu TikToku? Na vsechny otazky znam odpoved a ta je "NE"..Takze asi jsem i schopny pochopit, proc to tu sdilis jako divnovec, ktere jen proste nerozumis. V dalsich tweetech ti to Elon urcite objasni. Zadnej strach :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    https://twitter.com/stats_feed/status/1620462631596482561
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: ciwe, fakt jsem ty statnice z metodologie vedy delal, aby mi pak trotlove na nyxu rikali, ze Elon, Elon, Elon?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam