• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: Pointy Haired Boss

    OK, boomer.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Nevim co je PHB, ale i pod Jobsem chtely tisice lidi pracovat a to byl jeste tvrdsi despota a egocentrickej vladce nez Musk, ale to byla jeste jina doba, kdy lidi jeli na vlne kapitalismu a snowflake generace, ktera preferuje quiet quitting a 2 dny tydne na HO byla tak max ve skolce.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: takze porad tvrdis, ze to neni posahany PHB, pod kterym uz ted budou pracovat jen lide s nulovou sebeuctou (nebo ti s pracovnimi vizy)?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    QWWERTY: No tak uvidime jak se ten algo stabilizuje dal..Musk psal vcera nebo kdy ze ho jeste budou ladit. Na tohle btw dojel treba instac a lidi z nej zacali hromadne odchazet..Ze jejich storicka nebo posty se zobrazovaly cim dal mensimu mnozstvi lidi a nebylo to tim ze by je nezajimali, ale Mark chtel aby vic platili za propagaci svejch prispevku.

    Why is Instagram reach so low?
    Over the last few years, I've noticed a significant drop in my impressions, engagement, and number of new followers. The reason: Instagram's 2023 Algorithm. Thanks to the last few updates, only 10% of your followers are able to see your post.
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KOUDY: na obrazek s mlikem se imho sli lidi divat cilene, jestli je to fakt real
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR:
    LEGI: Chapu. Ja to videl v tech statistikach co se nove zobrazujou..Ze MrBeasta sleduje 20M lidi, ale nektery jeho tweety vidi i treba 40M lidi zatimco muska sleduje 130M lidi nektery jeho tweety podle tech statistik videlo treba 10 nebo 20M a az kdyz nahodil ten obrazek s mlikem kterej je uz podle noveho algoritmu, tak ho videlo 160M lidi..Z toho vychazim,a le netusim jak se tomu rika..taky na to nemam skoly, tak kdyztak sorry.
    OMNIHASH: Chapu. Proste te sere, ze si miliardar koupil noviny nebo socialni sit a dela si s ni co uzna za vhodny, pripadne dela nejaky zmeny, ktery se ti nelibej. Velky prekvapko pro tebe proste..a ne vzdycky se stavim na jeho stranu, ale to je asi zbytecny ti vysvetlovat.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY:
    AVATAR:

    At zavede palce dolu, stoupne mu engagement
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: symtě Koudy, tvoje bába furt triggeruje. Při tvý neomylný schopnosti se pokaždý postavit na stranu většího lumena mě naprosto nepřekvapuje, že seš ochotnej se tu do krve hádat o Muskovi od okamžiku, kdy rozjel tuhle rošádu, ale to, že ho zbytek příčenýho lidstva vyhlásí, že se chová jako kokot, fakt není triggerování. Natvrdo se tu smějeme přerostlýmu smradovi, co je ochotnej vyhodit bilion a pět tisíc lidí, jenom aby všem vnutil svoje twýty do chřtánu, a když ani to nestačí, tak kolem sebe kope nožičkama hůř, než můj dvanáctiletej brácha, když ho zabijou ve Fortnightu.

    LEGI
    LEGI --- ---
    KOUDY: engagement prece znamena, ze lidi na nej reagujou, projevi zajem, lajkujou, komentujou.

    to asi vypovida o menicim se vztahu publika k EM...
    jakkoli jeho tweety stale maji nejvetsi dosah, ten je dany sledema, nikdo mu nemuze garantovat engagement, ne?

    kdyz stale vic lidi sere, ti ho zacinaji ignorovat.

    ale site chapu spis zivelne, skol na to nemam.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: engagement se nerovna pocet zobrazeni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: Jo ja chapu ze si ho lidi muzou mutnout nebo bloknout, ale ten engagement je i o tom kolika lidem se tvy tweety zobrazujou ne?..A psal ze mel mensi engagement nez Biden, kteryho sleduje 4x min lidi..coz je docela brutalni drop imho. Ted to teda nejak ladej co jsem z tech jeho aktualnich tweetu pochopil. Psalo se nekde zda se jedna jen o nej, nebo i o dalsi lidi kteri maj hodne followers? Treba MrBeasta? Toho koukam sleduje necelejch 20M lidi a tweet videla pulka https://twitter.com/MrBeast/status/1625584585290440727 ..U Muska to dost kolisa co koukam na starsi tweety. Nekdy je to pulka, nekdy tretina, nekdy petina.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: proste musis vynasobit velikost penisu tisicovkou
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Ono je to krasne videt i v tomhle auditku. Jeste pred par lety mu tu naprosta vetsina lidi fandila. Jenze s tim, jak se postupne odkopava na vsech frontach, holt o svy fandy prichazi. Shit happens.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: tam je spíš to, že elon začal mlejt větší a větší sračky, tak méně a méně lidí klikalo like na jeho příspěvky, tak se elon začal divit, neviděl bych za tim změnu algoritmu, ale změnu chování jeho followers, který už mu nelajkujou a neklikaj na každej prd, ale jenom ho ve feedu přejedou.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: To asi jo..ale furt premejslim co vas na tomhle tak triggeruje?..Jako to provedeni a vyhozeni lidi z twitteru nebo neco?

    Ja v tom vidim to, ze nekdo, koho sleduje 130 milionu lidi ma na siti mensi engagement nez nekdo, koho sleduje 30 milionu lidi a po vyvojarich chce, at ten algoritmus opravi a lidi ktere sleduje vic lidi se tem vice lidem taky zobrazujou ne? Nebo v cem je tam nejakej hacek ci problem? Jako rozumim vasi nenavisti Muska..to je v poradku, to tu po desaty resit nemusime, ale ja kdybych si koupil treba Facebook a sledovalo by me milion lidi, ale nejakej franta z marianek kteryho sleduje 1000 lidi by mel vetsi engagement, tak by me taky zajimalo proc to tak je.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: ale tady je to ještě větší sranda než Nulté číslo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: To by nefungovalo. Ty potrebujes ten atomovej kufrik. Proto miliardari po celym svete vlastnej media.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    SATAI: jako taky mě to fascinuje. Kdyby se dohod s bejvalým vedením, že jim pošle 5miliard a za to bude mít rezervovanej spot na svý very stable genius tweety hned pod nápisem twitter, tak si mohli všichni tuhle šaškárnu odpustit.
    SATAI
    SATAI --- ---
    OMNIHASH: mne na tom ani tak neprekvapuje, ze to chtel, jako spis ten prubeh... Nejak jsem chvilku myslel, ze je to parodie ve stylu Onion nebo Divokeho kacera.
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    SATAI: myslim, už je jen krůček k tomu aby si začal ve svém mobilheimu sbírat urine jars :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam