• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: možná je to chyba nadřízeného.

    Určitě je to chyba Elona. Není žádný scénář, ve kterém dávalo smysl, aby dělal to, co dělal. Ať už z hlediska etiky, tak i čistě prakticky - 4D šachista snad mohl přijít na to, že tímhle veřejným extempore může jen prohrát, ne vyhrát.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: no tak vidis. To je chyba islandanova nadrizenyho jak rikam..a ne Elona. Islandanuv nadrizenej mu sebral pristupy a mel mu rict, ze je vyhozenej protoze se snizujou stavy. Misto toho mu 9 dni nerekl nic, takze zoufalej islandan psal elonovi na twitteru ze nema uz devet dni pristupy a nikdo s nim nekomunikuje. Elon se ho ptal co pro firmu delal a pak elonovi islandanuv nadrizenej zacal rikat ze typek nemaka a vymlouva se, ze nemuze, ale tweetuje jak svina a je bohatej. Takze nadrizenej islandana je ten, kdo by mel letet a ne islandan :)..zajimalo by me jestli je to nejakej drivejsi zamestnanec twitteru kterej to treba udelal schvalne, nebo nekdo novej.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: cywe Koudy, nebuď jak Elon. Když kecneš nějakou kravinu, notabene pokud tě u toho pozorovala půlka internetů v přímým přenosu, stopatnáctým opakováním a překrucováním to nezlepšíš.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY:

    oficialne se to konecne dozvedel par okamzku az po diskusi s melonem

    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PALEONTOLOG: investori uz mu to rekli, viz E2E4

    KOUDY: vsichni vi, ze ho nevyhodil osobne Elon. ten problem co tu lidi maji, je ta unahlenost a prvni reakce
    misto teatralniho "we will follow up internally" nebo neceho podobnyho ala "overim si informace, co mi ten middle-management dodal", tak po nem hned skocil, ze si vyhazov urcite zaslouzil a je prece za vodou, tak at drzi hubu a krok

    viz tvoje "takhle to v korporatech s tisicema zamestnancu funguje"
    v korporatech to taky funguje tak, ze se spinavy pradlo nepere verejne a kontroverzni veci resi potichu
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: tak to asi nevede firmu moc dobře, když mu nepřímý podřízený dávají špatný info? jako že by to mikromanagoval a dával nesmyslný low-level příkazy, možná že vyházel moc lidí na to aby to fungovalo? a sám se do toho pak vkládá tak nešikovně, že si způsobuje finanční škodu a velký právní riziko dalších škod?

    ale kdepak. holt asi SATAI neřídil miliardovou korporací, když navrhuje takový nesmysl jako že by ho odkázal na příslušné oddělení a tomu oddělení řekl aby to vyřešilo? kdepak, když vedeš miliardovou korporací tak musíš hlavně pevnou rukou mikromanagovat a vyjadřovat se na WC na Twitteru o lidech co tě serou a kazí ti tvou vizi jejich neschopností a vymluvama..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: nejak se Nolemu to spatny info a unahleny kroky mnozi, nekdo bu mu mel rict, Nole - stop posting! ale kdo to bude?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Vzdyt ho nevyhodil ne?..Uz byl vyhozenej devet dni predtim :)..Proto psal Elonovi, kterej se ho ptal co delal za praci v twitteru. Cetl jsi ty tweety vubec? :)
    E2E4: To nikdo netvrdi. Jen rikam, ze z tech vcerejsich tweetu to vypada, ze proste dostal spatny info od islandanova nadrizenyho :).Jestli si tu fakt myslite ze ho vyhodil primo Elon a ze takhle to v korporatech s tisicema zamestnancu funguje, tak asi dalsi diskuze nema smysl :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    No doufejme, že v tomhle případě bude dildo of consequences obzvláště nelubrikované.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: jediná správná odpověď je

    'Somebody from HR or your line manager will contact you in next 24 hours.'
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOUDY: prostě to byla chyba subalterního úředníka, Elon to všechno dělá správně..
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Bude mít těžký najít a vyházet všechny ty, co mu mydlí schody...
    PER2
    PER2 --- ---
    LOL:
    "....Elon mu odepsal a snazil se zjistit co se deje zejo.."

    a u toho se mu parkrat vysmal a pak ho vyhodil :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    ARAON: heh, asi zjistil že by mu fakt musel zaplatit kdyby ho vyhodil.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Tak typek mu psal prvni, protoze mu jeho nadrizenej nechal sebrat pristupy a tyden s nim nikdo nekomunikoval..Elon mu odepsal a snazil se zjistit co se deje zejo..Spis je z toho vcerejsiho tweetovani celkem jasne videt, ze casto dostava Elon spatny informace od lidi z twitteru, podle kterych se ridi. Osobne bych bejt Elonem vyhodil spis nez islandana toho, kdo mi rika o islandanovi spatny info a ja diky tomu vypadam verejne jako dement.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: Elon má primárně držet hubu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Tomu snad nemuzes verit ani ty, ze Elon zna po par mesicich vsechny externi zamestnance twitteru :). Proste to funguje jako v kazdem jinem korporatu. Elon rekl, ze je potreba propustit dalsi lidi a sefove tymu vybrali lidi ze svych tymu, kteri jsou nejmene efektivni a produktivni. Typek ve kterym byl islandan vybral islandana a nechal mu vzit pristupy..Proto Elon taky v tech tweetech pise "From what I’ve been told, he’s done almost no work for the past four months, middle-management or otherwise."
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: Elon tvrdí, že dostává. A omluví se, takže se modlí, že se pojede dál.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jak jsem psal niz no..elon dostava nepravdivy informace od lidi z twitteru..omluvi se a jede se dal.
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Gets better. :D

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam