• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Humans (on the Ship QD) for scale:

    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: zdá se vyřešeno, UP WE GO
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    stack abort, jede zase dolů

    Starbase Live: 24/7 Starship & Super Heavy Development From SpaceX's Boca Chica Facility
    https://www.youtube.com/watch?v=mhJRzQsLZGg
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: ne
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: elon uznal narok ruska na krym. Ty rikas, ze ma pravdu. Uznavas tedy narok ruska na krym = papouskujes ruskou propagandu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    THAIGRR: tak si myslim, ze jen klasicky nechape souvislosti a nerozumi tomu, ze papouskuje ruskou propagandu a sermuje historii, tak aby to podporilo narok rusu na krym a Elon "mel pravdu".

    Ale to uz jsme fakt zbytecne mimo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: ja rozhodne nic nelegimitizuju. Pouze ti rikam historii krymu, kterou si i sam dokazes dogooglit. Nic o tom ze bych snad schvaloval napadeni ukrajiny ruskem nebo souhlasil s okupovanim uzemi jsem nepsal, protoze si to nemyslim. Naopak jsem ti psal o zmrdskej rusacich se krerejma mame cesi historii protoze okupovali i nas, coz sis asi zapomnel precist jinak bys tyhle svy hovnoprispevky vubec nepsal. Opet si domyslis neco co nikdo nerekl nebo to neni pravda s stejne jako niz u Muska se za to pak budes omlouvat..uz se na to vyser. Tyhle tvy flejmy zacinaj bejt dost zbytecny a nudny.
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    AVATAR: ale protože Koudyho znáš...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ja? Ty legitimitujes obsazeni krymu ruskem. Kdybych te neznal, tak te mam za zmrda...
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    XCHAOS: mně na druhou stranu SpaceX nezajímá skoro vůbec... jako jo, ty velký milníky, ale ne každý prd, každé odložení startu atd...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: co to meles? Vyser se uz na tyhle tvy lzivy fabulace ty radsi.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: historicky je v kanade nejvic francouzu. Dava to francii pravo kanadu obsadit se zbrani v ruce a tvrdit, ze je jejich? Opravdu tu musis ject ruskou propagandu? Uvedomujes si, jakyho zmrdismu se dopoustis? Nechces se na to vysrat?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Ja narozdil od tebe ocividne vim co se stalo. Podivej se na to, co psal Musk a co pisu ja. Podivej se na to datum. Vygoogli si to datum. Vygoogli si historii krymu a ze pres 70% lidi na krymu jsou rusaci..at nejsi za hlupaka. Nemas zac. Ted se zas muzeme vratit k tematu klubu a neresit krym a ukrajinskou valku na kterou tu je nekolik dalsich klubu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: hele co kdybys prvne tema nastudoval, nez ze sebe zacnes delat hlupaka? Rusko krym obsadilo, ukradlo, volby byly pod hlavnema ruskych turistu a pote, co vyhnal puvodni obyvatele. Pokud jsi to dodnes nepochopil, pak se k tomu opravdu nevyjadruj, jinak te lidi budou mit za ruskyho svaba.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Nevim o ni hovno a ikdyz o ni nevi hovno ani Musk. S krymem ma treba pravdu..tak je to tu OT a muzem to resit treba ve treti svetovy valce, kde jsem ji resil kdyz rusko ukrajinu minulej unor napadlo. Tady je to tvoje klasicky co by kdyby a co musk sice nerekl ale urcite si to myslel..etc.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: hele kdybys radsi napsal, ze o ukrajinsky valce vis hovno a tak to nejsi schopnej posoudit. Takhle pusobis leda jako clen paty kolony.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: To je ale opet jen tvoje domnenka. Jen v chersonske oblasti zije pres milion lidi. Urcite je rusaci vsechny nezabili nebo nevymenili na prorusky smyslejici obyvatelstvo. Nicmene jak jsem psal niz. Muskovy anktery opravdu nemaj na vyvoj valky zadnej vliv, stejne jako ze chce vyzvat na souboj jeden na jednoho Putina, ale tohle neni klub o valce, takze dalsi z celkem zbytecnych debat imho. Radsi si pockejme na starship.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Naopak. Vzhledem k tomu, jak masivní výměna obyvatelstva tam proběhla, bylo by takové referendum pod dohledem UN přesně to, co by Putinovi naopak hrálo do not.
    “Podívejte, jaký jsem demokrat. Referendum zcela podle pravidel proběhlo. Ukrajina ať pěkně přestane brblal a nechá nám naše zcela legálně nabývá území.”
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Elon hlavně za tuhle huráakci dostal takovej kotel zleva zprava, že to potichu zavřel a doufá, že si na tyhle mírotvůrčí aktivity hned tak nikdo nevzpomene...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam