• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ten name dropoing je taky ukazatel nizkyho intelektu. Obzvlast pokud verifikaci "plati" jen trem lidem (coz teda pochybuju :D)

    Celebrity, ktery maj 20 milionu sledujicich zadnou dementni verifikaci fakt nepotrebujou :D

    Hele zkus se zamyslet nad tim, co ti pisu. Neni to jen tady. V podstate vsude a porad se v posledni dobe vyjadrujes jako fakt hloupej clovek. Doufam, ze jen trolis.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ostatne on uz to Mark trochu kopci zejo..proto rikam..Genialni Elon..opet :))

    Meta is bringing the blue verification badge to Facebook and Instagram
    https://searchengineland.com/meta-is-bringing-the-blue-verification-badge-to-facebook-and-instagram-393352
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Ehm. To nemas uplne presne. Twitter nedava celebritam verifikaci zadarmo. Twitter vsem blue checkmark zrusil a Elon osobne ho trem lidem plati, coz sam rekl. Ostatni si to plati sami. Treba Taylor Swift, Rihanna, Lukacovic, Petr Mara a tuny dalsich, protoze diky twitteru a dalsim socialnim sitim vydelavaji z reklam a spolupraci miliony dolaru/korun a 8 dolacu mesicne je pro ne smesna castka. Celebrity ktere jsou davno za zenitem jako vecnej ochlasta a fetka Charlie Sheen nebo Alyssa Milano remcaj a na to jsem narazel. S mym skvelym intelektem tohle nema co delat. Spis ty zas klasicky nechapes co se tim snazim rict :). Me prijde naprosto v poradku, ze kdyz Mark Zuck zalozi facebook a prijde mu tam treba Ronaldo, kteryho zna celej svet a okamzite ho na tom fcb zacne sledovat 20 milionu lidi, takze mu zacnou chodit spoluprace a on diky Markovi a jeho socialni siti najednou vydelava miliony dolaru rocne, tak aby ten Ronaldo daval fcb a Markovi neco zpatky. Treba ve forme nejakyho smesnyho poplatku, diky kterymu ma vyhody jako delsi prispevky nebo treba 2FA apod (nevim co vsechno je soucasti twitter blue). Kdyz ale ten Ronaldo zacne brecet, ze chce overeni uctu zadarmo a nevi proc by mel Markovi na jehoz socialni siti vydelava miliony dolaru neco platit a co to jako kurva je tohle za hrozne nespravedlivej svet..Tak to pak plno lidi vcetne me pobavi :). Jsem treba dost rad ze se twitter k tomuhle kroku rozhodl a vsichni uzivatele jsou si ted rovni. Kdo chce platit smesny dve kila za blue check, ten muze. Pokud to nejaky hvezde vydelavajici miliony dolaru prijde jako vysoka castka tak ok, tak ho mit proste nebude :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    AVATAR: ehm regrese stoupa :D
    PER2
    PER2 --- ---
    oh yeah! pripravte se na epicke zabery z kamer, ktere prezily a najdou si je jejich majitele :)

    Michael Baylor
    SpaceX says we get to go get our cameras today!!!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: ok, zkusim ti to vysvetlit...

    Twitter dava celebritam verifikaci zadarmo (i kdyz to po nem nikdo nechce), coz je smesny, prave proto, ze zrovna ony si to muzou dovolit. Jeden z nejznamejsich hercu na svete si kvuli tomu dela z elona prdel a napise ironickej post.

    Ty si to prelozis tak, ze si "celebritka" zebra o osm dolaru a zacnes rant o tom, ze by se verifikace za prachy mela udelat na vsech sockach, protoze je musk genialni.

    Na nyxu se bavime pres dvacet let, ale regrese tvyho intelektu klesa behem posledniho roku exponencialne. Bud trolis, nebo fakt navstiv doktora.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Co na tom nechapes plosimtebe? Tohle neni o Elonovi, ale o socialnich sitich obecne a o tom, ze by mel kazdej uzivatel za overeni svyho uctu platit, zvlast kdyz diky tomu svemu uctu na one socialni siti kapitalizuje. Ja nikdy nechapal proc to dava treba instac celebritkam zdarma ten checkmark.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Kurva koudy ty davas smysl cim dal min. Zajdi si za neurologem, tohle neni normalni.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    https://twitter.com/Tesla/status/1649792204347437056
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Ta fajfka a mesicni fee vic chrani tvuj ucet aby bylo tezsi ti ho ukrast + tezsi se za tebe vydavat + mas plno zajimavejch featur jako delsi tweety, editaci tweetu atp.
    SATAI: Blbost to nebyla. Je to imho naopak dobrej napad. Proc by mely mit slavny osobnosti zadarmo nejakej blue mark kdyz z tech socialnich siti maj prachy. Z dalsich celebrit si to platej treba Taylor Swift, Rihanna, Ryan Reynolds apod. Je jich dost a je to podle me spravny je neprivilegovat ale proste je hodit do stejnyho kosiku jako normalni lidi a bud si plat pro tebe smesnejch 8 dolacu mesicne kdyz vydelavas diky twitteru tisicinasobky mesicne..nebo si to neplat a pak nebrec ze nemas fajfku..za me gut :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: takže to sice byla blbost, ale netušíš
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: a ta platba nic nechrání. To naopak (víceméně) dělal původní systém
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: Celkem znamej basketbalista. Jestli mu ji plati Elon netusim, ale ja mam na twitteru dost lidi co sleduju overenych. Treba Lukacovice - https://twitter.com/ilblog , Maru, Chairmana apod. Jsem zvedavej kolik to hodi v rocnim revenue a kdy to Zuck cele okopci.
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: musel jsem si ho vygooglit.

    Jeho známku hanby platí Musk.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI: jj..hvezdicky prvni, druhe i treti kategorie, pripadne hvezdicky za zenitem atp.. Nevim jak jim chces rikat. Normalni hvezdy jako treba Lebron James a dalsi si to overeni normalne platej, protoze to je pro ne smesna castka a chranej si tak svuj ucet na socialni siti - https://twitter.com/KingJames :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    KOUDY: Hvězdiček?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: To narikani hvezdicek ze uz nejsou VIP s fajfkou a nekdo po nich chce platit smesny prachy za socialni site, ze kterejch jim plynou miliony dolaru za spoluprace je bozi sledovat :D

    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    https://twitter.com/StephenKing/status/1649771678220574722?s=20
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    good news everyone :D

    https://twitter.com/DucuGavril/status/1649613538422390784?s=20
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LEGI: Treba tady cast bude

    How To Visit STARBASE // A Complete Guide To Seeing Starship!
    https://youtu.be/aWvHrih-Juk
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam