• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    JONAS3: v tom případě ani nefapat nad každým startem? Ty jsou taky omleté...
    ARAON
    ARAON --- ---
    JONAS3: Tak urcite. Jenomze on se vzdycky objevi nejaky novy Twitter problem, ktery ma ale skoro pokazde tu samou pricinu (pan majitel), takze to skonci lehce zacyklene.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Me se to osobne nedotyka. Ja jsem psal uz ve dvou prispevcich niz, ze jsem narozdil od vas leta smirenej s tim, jak ty socialni site fungujou a vam bych doporucil to same. Viz prispevek Jonase podemnou. Na fnukani nad tim, jak je twitter ted hrozne napicu tu mate k tomu urceny klubik a tady by bylo fajn resit spis nejaky raketky, tesly, technologicky inovace a ne, ze si Elon udelal na twitteru prdel z Bernieho nebo Cortezovy, nebo nekoho vytrollil, nebo naopak placnul nejakou uplnou picovinu smerem k nejakemu nackovi z texasu ci odkud, protoze Elon tech prispevku a odpovedi napise na twitteru treba padesat denne a jestli je sem budete kazdy den vsechny kopirovat s tim, jak je to hroznoucky clovicek, tak se tu stejne jako posledni pulrok nebude resit nic jineho a je to fakt dost kolovratkove uz.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    ARAON: Myslím, že většina osazenstva by ocenila, kdybyste 100x neomílali to samé omleté vzhledem k Twitteru.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: To máš blbý, páč tohle auditko se nejmenuje Tesla & SpaceX, ale Elon Musk. Takže pokud bude free speech absolutista a honorary Space Karen dělat kraviny, budou se tady holt asi řešit. Možná bys prostě mohl tyhle debaty ignorovat, když se tě tak moc osobně dotýkají. Myslím, že by to většina osazenstva ocenila.
    P_T
    P_T --- ---
    TOXICMAN: Ne to nebyl zamer, neni duvod byt osobni. V psane forme muze proste zduvodneni mazani prispevku typu "se stim smir" a "absolutne ti nemusim nic vysvetlovat" pusobit silacky a arogantne. Pokud dojde na nadavky tak samozrejme neni o cem.
    Toz tak holt pripadnou dalsi kritiku Muskova rizeni Twitteru budeme smerovat do diskuse, kam zas nebudou chodit jeho fanousci no. Prijde mi to divny a smutny, ale kdyz to musi byt...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    P_T: Ma mysl je v pohode. Ja jsem s tim narozdil od vas nyxackejch karens davno smirenej, ze stejne jako byl za minuleho vedeni twitter v mnoha vecech napicu, tak je i ted v mnoha jinejch vecech napicu. Nastesti je to za prvy socialni sit, ktera je zadarmo a za druhy me nikdo nenuti s pistoli u hlavy ji pouzivat. Zadna socialni sit nevyhovuje vsem, ale vy se tu posledni mesice fakt cyklite jak kolovratci. Jednou je to, ze Elon dal ban typkovi, kterej sledoval jeho letadlo protoze jinej ohrozoval Elonovu rodinu a miliardari prece nemaj zadnej narok na soukromi a bezpecnost. Pak vam vadi, ze twitter vyhovuje zakonum a narizenim soudu v zemich, kde pusobi a ze neposle cinskou vladu nebo vietnamskou vladu ci beloruskou vladu cu tureckou vladu dopici. Pak vas zas sere, ze je tam vic porna, nebo twitter blue ci subscriptions, protoze jste samozrejme cekali. Ze si typek koupi socialni sit za 44 miliard dolaru, ktera za svoji existenci nevydelala ani korunu a jen ojebavala investory, ale neudela prece vubec zadny zmeny a ta sit bude vesele dal prodelavat a bude v ni dal sedet na prdeli 8 tisic flakacu, protoze to je to, co Elon umi nejlip. Dotovat ztratovy firmy zejo. Vubec se je nesnazi otocit do plusu a miliardovejch obratu jako treba Teslu. Vubec neni znamej tim jak osekava naklady apod. Wow. Vase nyxcky mozky jsou fakt brilantni. Tak tam proste tyvole dopici nelezte. Ja vcera treba dostal na fcb tydenni ban za nejakej muj post z roku 2015 a taky nelezu po celem nyxu a nebrecim jakej je Zuck zkurvenej diktator a curak..

    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    P_T: arogantně siláckej přístup k moderaci, LOL :D jsem si dal tu práci a v logu spočítal, je to asi 90 smazaných příspěvků za 2 roky, z toho tak 50 nesmyslný hádky a nadávky 1 na 1 až posledních pár měsíců.
    Nemám žádný problém, když spolu lidi nesouhlasí, ale kultivovaně! Jestli mi chceš napsat, že jsem vemeno, tak mi to napiš do pošty, tady to nikoho nezajímá.
    P_T
    P_T --- ---
    KOUDY: Freedom a raketky! Vžum! Americka socialni sit.
    Jasny, chapu. Tak jo, ja tu prestanu delat troublemakera at tu tva unavena mysl muze v klidu spocinout. gl&hf
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    1) Twitter tu ma samostatne auditko - [Twitter - rychloblogy] ,kde nyxacke Karen breci nad tim, jak je to ted hrozna socialni sit, kde se uprednostnuje freespeech pred bannovanim a prilisnou moderaci jako za minuleho vedeni. Netreba ty slzicky duplikovat i sem. Me to fakt casto triggeruje, ze nejaka americka socialni sit neni podle predstav zaprdenejch cechacku a oni maj potrebu si tu kazdy den 5x vylevat srdicko.
    2) Neni vam sedm, takze pokud vas ta socialni sit hrozne sere, tak ji proste nepouzivejte a prejdete na snapchat, facebook, instac, tiktok, nebo ten vas zboznovanej mastodon. Mate plno moznosti, ktery jsou urcite daleko lepsi, nez Elonkova nova hracka.
    3) Raketky!
    P_T
    P_T --- ---
    TOXICMAN: Absolutne nemusis no. Jenom mi tenhle arogantne silackej pristup k moderaci v kombinaci se zaujatosti prijde nanic. Pokud se debatuje slusne k tematu (Elon Musk), tak spolu muzou uzivatele klidne i nesouhlasit, aniz bys jim musel celou konverzaci smazat. imho
    (o gif mi vubec nejde, nemusis ho porad zminovat)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SUMAC: to je hodně mizerný argument, Země nemá alternativu, Twitter je služba jedna z mnoha a můžeš si dokonce udělat svojí službu, na svém hw a svém sw, za svoje peníze
    dál v tomto nemá smysl pokračovat, objevila se chyba, pro někoho zřejmě zásadní, bude opravena
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    P_T: absolutně ti nemusim nic vysvětlovat, ale jak je vidět z diskuze dnešní i jakékoli jiné, nechávám tu všechny názory
    mažu hádky mezi jednotlivými uživatelema, stejně jako přiblblý gify, který nikoho nezajímají
    dokud tu nebylo téma Twitteru a nehrnuly se sem bojovníci za svou pravdu, nemusel jsem mazat dokonce nic
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: proc bych ho nepouzival? planeta na ktery ziju se mi v soucasny podobe taky zrovna nelibi, takze mi doporucis ji rovnez nepouzivat? btw rikaj ti neco pojmy jako zpetna vazba a konstruktivni kritika? kdybych mel pouzivat ve smym zivote jen veci, ktery 100% miluju, tak bych to zabalil nekdy v deviti letech kdyz rodice prodali nase prvni Atari..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Report: ‘massive’ Tesla leak reveals data breaches, thousands of safety complaints | Tesla | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2023/may/26/tesla-data-leak-customers-employees-safety-complaints
    P_T
    P_T --- ---
    TOXICMAN: Muzu se jenom zeptat jaka je logika tvych moderatorskych zasahu? Jako nepoucenemu laikovi mi to totiz pripada, ze je tady povoleno diskutovat jen Muska genia a jeho uspechy (SpaceX, elektroauta atd.) a Muskovy demence a prusery jsou mazany jako nezadouci. Diky.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    akurat teda este stale ma trochu odradza riedka siet servisov, pokial by som mal jazdit do prahy alebo do viedne, tak by som si musel nechat aj fosila
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    TOXICMAN: pokial by bol facelift/zmena model3 za stale tu znizenu cenu, tak by to bolo rozhodne zaujimave, model 2 pod $25k USD by uz hodne zaujimal aj mna, otazne ci by to malo porovnatelny dojezd
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SATAI: ač je to velmi hloupý příměr, tak jistě můžeš, tím bych dnešní kolo hate na Twitter uzavřel
    SATAI
    SATAI --- ---
    TOXICMAN: nemusim zrovna otvirat Michelina, abych mohl poznamenat, ze mocit do polivky by kuchar nemusel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam