SATAI: tak upřímně, já myslím, že na ně zacílil prostě proto, že jsou manipulovatelnější k utrácení, než liberálové a menšiny se svými věčnými tabu, za co utrácet prostě nebudou... od vegetariánů a veganů ke všemu možnému dalšímu. Pokud sám chce měnit svět, potřebuje davy, které chtějí konzumovat a ne samy měnit svět taky a jinak...
QWWERTY: popravdě, já určitě mám reputaci špatnou, protože počet followerů mi v jistý moment přesta přibývat a moje twíty se nikomu nezobrazujou. Ale myslím je ten limit hodně daný samotným počtem followerům... k 5000 followerům se šlo nějak dopracovat hraním her s vlastní popularitou a nějakým přátelským chováním k dalším "celebritám", takové "já na bráchu"... ale přes cca 5000 followerů už Twitter myslím neponechal nic náhodě a už čekal nějaké zadávání reklamy a tak (pokud člověk fakt nebyl nějak "objektivně" známý odjinud, což samozřejmě Elon s blue badges řešil taky).
Mě se růst zastavil někde na 1400 followerech. Aktivní uživatelky jsou obecně populárnější, protože Twitter měl v jisté fázi poměrně velký seznamovací potenciál... takže se dopracujou na počty o několik stovek vyšší. Právo na existenci uživatelské reputace žádné sociální síti neupírám, na druhou stranu, rád bych znal algoritmus, jak vzniká a rád bych znal její hodnotu u sebe (že bude tajená u ostatních uživatelů, to je asi součást hry... není to vojenská organizace, kde jsou hodnosti přiznané... ale i tam jistě existuje veřejně neviditelná složka reputace...)