• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NECROMAN: Vzdyt mezi blokem a shadowbanem/mute je docela velkej rozdil a to ze misto nej bude boostnutej mute psal defakto hned, takze zadny "zjisti, ze nemuze" tam fakt nebylo :)
    QWWERTY: Zbytek SW sveta tam nezije, ale nekde v korporatech se to urcite deje, ze se pripravuje nejaka featura par let. Delo se to i par let ve twitteru, kde se nekdy od roku 2018 pripravovalo tlacitko EDIT. Doted se tomu lidi na twitteru smejou :).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jo, klasický Elon, chce zrušit blok, zjistí, že nemůže, tak navrhne změnit vlastnosti mute, že bude fungovat v podstatě stejně, jako do teď blok a prohlásí se za vítěze :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Ale ja si nemyslim, ze je arcidemon. Ja si jenom myslim, ze je v urcitych ohledech naprostej blbec. Minimalne v tom, ze pomerne casto nedomysli, co jeho prorizla huba zpusobi. Nastesti pro nej to vetsinou nejak zaplacne pomoci penez.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    KOUDY: no pravda je, ze soucasne funkce mute a block na twitteru/iks par let moc dobre nefunguji. vim zcela bezpecne, ze obcas v diskusich vidim prispevky lidi, ktery mam v mute ci bloku a obcas vidim prispevky zmrdecku, kteri maji zase v bloku me, takze bych jejich zblebty videt nemel. je to docela bizarni situace, protoze ty na takovy prispevek muzes obcas i odpovedet. :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Nojo. Nesmis si delat nazor z jednoho tweetu a hned hystercit ze to ten arcidemon dela urcite kvuli tomu abys nemohl blokovat reklamy a blabla..Hned pote Musk psal, ze se zlepsi funkce Mute. Psal jsem to uz tady.

    [KOUDY @ Elon Musk (SpaceX - Falcon / Heavy / Dragon / Starship, Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI, okrajově X/Twitter, Hyperloop]
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Ne. Jako to, ze se neumi vyjadrit tak, aby byl k pochopeni rovnou a vetsinou to spis vypada, jako kdyby se po negativnim feedbacku snazil predstirat, ze to od zacatku myslel uplne jinak.

    Protoze "Block is going to be deleted as a "feature", znamena uplne neco jineho, nez pise ted.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Jako ze by neohlasoval novy featury a zlepseni funkci twitteru?..Poprask z toho delaj jen lidi, kteri nepochopili co se z toho ignore stane. Ti sami lide ho budou za mesic vynaset do nebes, jak je ta nova funkce skvela. Klasika.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Takze jako obvykle by stacilo, kdyby pan vedouci drzel zobak a vsichni by byli radi. Misto toho je z toho zase poprask a Melon je zase za debila. A nepouci se a nepouci.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Aby to konecne pochopili i nyxacti 4D sachisti :)..aneb dalsi twitter featura, ktera se zmeni k lepsimu. Ne k horsimu, jak si tu nekdo mylne mysli :)

    PER2
    PER2 --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    SpaceX shows off newly modified Starship Super Heavy booster (photos) | Space
    https://www.space.com/spacex-starship-super-heavy-booster-9-hot-staging-photos
    SATAI
    SATAI --- ---
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LUCIEN: nedivil bych se, pokud by Elon předvedl "great reset" - smazal všechny tweety a jelo se od nuly.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: (ne)uspokojení trola je ten poslední problém, co řešit.
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: vždyť je to hovadina. Block slouží ke spoustě dalších účelů, hlavně tím omezíš chlív v diskusi pod svými tweety (ne, hide nefunguje dobře). Byl to základní prostředek, jak vykopat kremloblby, kryptospamery i kamerové čubky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Tak co cekas od nyxiho 4D sachisty :)
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SATAI: vskutku silny argumemt :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DZODZO: bullshit
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jako ze kdyz mam v DI asi patnact lidi, tak jsem kral? Tak to nestalo moc usili. Nice :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam