SEJDA: Ale tesla sla od nuly a penetrovala uplne novy odvetvi (jasne, elektromobily uz tu byly, ale ne v takove mire..je to neco jako mobily pred iphonem a po iphonu). Tohle je patnact let stara firma. Jen rizena debilne neschopnym managementem, ale uzivatelskou bazi ma, takze ted se tam mlati to, ze velci inzerenti nesnasi Muska i treba kvuli tomu, ze Tesla si zadnou inzerci nikde neplati a presto valcuje velky korporaty a automobilky (mluvil o tom pekne treba Vavra, jehoz video jsem sem hazel), zaroven Musk chce twitter vic otevrit, at je tam klidne slyset far left a far right a kazdej rozumnej clovek at si na ruzny temata udela nazor sam (ja si taky rad poslechnu podcasty u Rogana, nebo neco s Petersonem, prestoze s hodne vecma co rika nesouhlasim, ale zaroven nechci aby se cenzuroval a svuj nazor rict nemohl)..a to se inzerentum samozrejme taky nelibi, protoze twitter najednou neni ten cenzurovanej bezpecnej pristav jako facebook/linkedin/instagram apod, takze imho bude tak rok/dva trvat nez se ta inzerce zase obnovi. Od toho je tam nova CEO zejo + Musk je i pres vsechny ty dobry napady apod furt egoistickej sociopat, takze plno veci imho porad chce aby bylo po jeho..na coz ma samozrejme pravo, kdyz si koupil firmicku, tak si s ni muze delat co chce zejo, ale zaroven tim ze jel Teslu nebo SpaceX od nuly, tak tam najal schopny lidi, kteri se s Muskem naucili pracovat a korigovat jeho vize a vasne..zatimco tady prisel do firmy, kde si lidi misto prace hrali v nahravacim studiu na bici a kytaru, prestoze ta firma mela miliardu rocne ztratu, takze to asi z obou stran musel bejt dost sok :).