• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ne že bych vám chtěl vyloženě rušit vaše 1000x omleté a už dost otravné sračky kolem EM a X, ale Falcon 9 B1061 z mise Starlink 7-1 přistál po 15., celkově šlo o 218. úspěšné přistání a 144. přistání v řadě bez nehody.
    A to i přes to, že kopec chytrých raketových inženýrů tvrdilo, že opakované použití není možné a firma zanikne.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SEJDA: jen to do ty doby jaksi ztratí příjmy, brand, část uživatelů a odkazy na média do roku 2014. ale pak už to pojede!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SEJDA: Ja vim jak to chodi, jenom jsem si rejpnul :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SATAI: :D Elon nemuze za posrane zivoty progresivistu (a pozemskych astronomu).
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    OTAVA: u tesly to bylo trosku jinak .. meli malo lidi, i z tech vyrazili toxicke lidi, nabrali, vyrazili, nabrali, vyrazili ...
    u twitteru vyrazili flakace, naberou, vyrazi toxicke lidi, naberou, vyrazi flakace a uz to pojede. Ted jenom zkousi s jakou minilamni crew dokazi udelat minimalni produkt. Mene lidi = mene reklamy nejen mene verifikace.
    PES
    PES --- ---
    SATAI: To sice nemohou, ale dají mu to i tak pěkně sežrat (a on jim k tomu bohužel dodává dost munice)
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Odplula, protoze uz to neni Twitter. Zrovnatak kdyby nekdo koupil Adidas a prejmenoval to na Mamlas. Znacka zanikla ve chvili, kdy to prejmenoval. Ziskal infrastrukturu, zamestnance a uzivatele. Zamestance vyhazel, infrastrukturu zredukoval a zakazniky si znepratelil. V zasade staci aby se objevila jakakoliv konkurence, ktera bude nabizet to same a umoznila snadny prexod z Xitteru na neco jineho. Ano. Threads pocet aktivnich uzivatelu poklesl po prvotnim zajmu, ale hlavne proto, ze to proste byl predcasny start, kdy spousta veci jeste nebyla implementovana. Ve chvili, kdy budou featury srovnatelne, bude to nejspis o dost jine. Pritom Zuck neni o moc lepsi nez Musk. Nejvetsi rozdil je, ze vi kdy ma byt potichu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OTAVA: Ne..Hlavne amici to prestali pouzivat, protoze proste zjistili ze je to klon twitteru, ale s cenzurou a od toho uz maj fcb/instac :)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    KOUDY: Castecne asi proto ze Threads nejsou v evrope zejo.
    SATAI
    SATAI --- ---
    PES: progresivisti nemohou za Elonovy posraný životy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    QWWERTY: Tak to zalezi jak ta platforma bude rust ne? Plus uvidime jak do toho zasahne Mark s jeho Threads, ktere mely velky hype a ted tam je o 80% lidi mene :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KOUDY:
    "twitter najednou neni ten cenzurovanej bezpecnej pristav jako facebook/linkedin/instagram apod, takze imho bude tak rok/dva trvat nez se ta inzerce zase obnovi. "

    kdyby tohle byla pravda a ti co zdrhli se "vratili a naucili zit na platforme s nazorovou svobodou", tak by uz davno inzerovali treba na 4chanu :))
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Tyhle plané naděje - se na EM s X sesypou všichni progresivci a "elfové" se spřízněnými médií a budou hledat popř. i vyrábět jakoukoliv špínu, aby si s X přece "nikdo slušný už nezadal" (to by tak hrálo, aby EM s X přežil cílený "defund" ztráty reklamy atd.).
    Takže se lze těšit na neustávající kanonádu proti EM a X.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Ale tesla sla od nuly a penetrovala uplne novy odvetvi (jasne, elektromobily uz tu byly, ale ne v takove mire..je to neco jako mobily pred iphonem a po iphonu). Tohle je patnact let stara firma. Jen rizena debilne neschopnym managementem, ale uzivatelskou bazi ma, takze ted se tam mlati to, ze velci inzerenti nesnasi Muska i treba kvuli tomu, ze Tesla si zadnou inzerci nikde neplati a presto valcuje velky korporaty a automobilky (mluvil o tom pekne treba Vavra, jehoz video jsem sem hazel), zaroven Musk chce twitter vic otevrit, at je tam klidne slyset far left a far right a kazdej rozumnej clovek at si na ruzny temata udela nazor sam (ja si taky rad poslechnu podcasty u Rogana, nebo neco s Petersonem, prestoze s hodne vecma co rika nesouhlasim, ale zaroven nechci aby se cenzuroval a svuj nazor rict nemohl)..a to se inzerentum samozrejme taky nelibi, protoze twitter najednou neni ten cenzurovanej bezpecnej pristav jako facebook/linkedin/instagram apod, takze imho bude tak rok/dva trvat nez se ta inzerce zase obnovi. Od toho je tam nova CEO zejo + Musk je i pres vsechny ty dobry napady apod furt egoistickej sociopat, takze plno veci imho porad chce aby bylo po jeho..na coz ma samozrejme pravo, kdyz si koupil firmicku, tak si s ni muze delat co chce zejo, ale zaroven tim ze jel Teslu nebo SpaceX od nuly, tak tam najal schopny lidi, kteri se s Muskem naucili pracovat a korigovat jeho vize a vasne..zatimco tady prisel do firmy, kde si lidi misto prace hrali v nahravacim studiu na bici a kytaru, prestoze ta firma mela miliardu rocne ztratu, takze to asi z obou stran musel bejt dost sok :).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JIMIQ: to je relativni neuspech, twitter ma mnohem vic funkci nez kdy mel!
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    SEJDA: pockej pockej pockej !
    Elon ted vyhazoval jenom flakace, chces rict ze ted tam taky pracuji flakaci ktere bude treba brzo vyhodit ?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: klidne techto cyklu propousteni a nabirani muze byt vice. I Tesle to trvalo snad dekadu, nez se dostala do plusu.
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    Před Muskem měl twitter kolik? Miliardu ztrátu za rok?
    Musk přidal 1,2 mld za úroky na půjčku a přišel o půlku příjmu z inzerce... a získal řádově desítky tisíc $8/měs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam