YMLADRIS: poslouchala jsem ten podcast, nevím zda mi to tak jen připadá, ale zdá se mi takový vyklidněný až smířený. Tak třeba má ten ketamin pozitivní vliv (ničím nepodložená pomluva z mojí strany)
Informačně asi nic převratného co bychom nevěděli; grok má prioritu nehalucinovat matematiku fyziku inženýring; v naději že fakt bude třeba vynalézat novou tech; Tesla ai sama pobrala různé věci koukáním na videa, elonuv dědeček měl z války tak silně ptsd že vůbec nemluvil s lidmi; děti jsou super v tom, že je pro ně vše nové a člověk si to může připomenout; cíl Hamásu je vyrobit co nejvíc nových teroristů/ tím že vyprovokuje co nejtvrdší odpověď Izraele, každé mrtvé dítě v Gaze = x nových lidí, co nenávidí Izrael. Myslí si že četl příčiny a průběh každé historicky zaznamenané bitvy v dejinach, že to má jako koníček. Válka na Ukrajině se přesunula do stylu první světové, zákopy, nikdo neútočí protože nemá šanci. Pokud žijeme simulaci možná je to argument proti determinismu (provozovatel simulace neví jak to dopadne a chce to zjistit). Chtěl by aby nezávislý arbitr aspoň vznášel obavy (voice concerns) kolem AI firem; srovnání s tím co všechno musí SpaceX vypořádat když chce povolení ke startu (fotka tuleně se sluchátkama - test zda mu vadí hluk).