• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: samozřejmě, že jsme v auditku o fordech :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ford ma btw narozdil od tesly staletou historii a vyrobil tak 50x vic aut za tu dobu, tak by si snad inzenyri mohli vsimnout toho, ze kapota ucvakne diteti jeho malinky prsticek!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: "Nice" znamena, ze je fajn, ze to konecne odstranujou softwarove na zaklade uzivatelskeho feedbacku, stejne jako u predchozich modelu odstranovali ci pridavali na zaklade zakazniku nejake veci, treba odjeti volantu pri vystupu z vozidla aby se vystupovalo pohodlneji. Zase ses schopnej napsat trem lidem devet prispevku na zaklade jednoho slovicka v prispevku, ktery jsi nepochopil a to slovicko jsi pochopil ve spatnem kontextu. Typickej Avatar. Tri lidi ti tu pisou, ze zadna firma nikdy v historii lidstva nevydala 100% produkt hned napoprve, stejne jako ze neduhy jako ma cybertruck ma i F150 lighting.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LAUNCHER: ja tu vubec nekritizuju auto. Kritizuju koudyho korporacemi pokroucene videni sveta, a spokojene chrochtani za mizerne odvedenou praci.

    A kritizuju management, kterej pusti nedodelek mezi lidi. Nehlede na to, kterou znacku zastupuje.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Dekuji za konkretni odpovedi.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    LAUNCHER: nejsem, mam, neridim. Je rozdil mezi fyzickym zabouchnutim kufru, kdy u nej stojis a vidis, ze tam ma nekdo ruce a zmacknutim tlacitla na padu z pohodli auta, ze kteryho na kufr co? Nevidis.

    Dodat nedodelek je mozna normalni, ale neni to spravne. Ocenit to slovem "Nice", to je proste na hlavu postaveny.

    "No konecne" nebo "To jsou kokoti, jaktoze to nemeli odlazeny, kdyz stejenej fuckup zazili s predchozima modelama?" nebo "Je dobre, ze to opravili, ale nemelo to vubec nastat". Ale ne "Nice".
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: LAUNCHER: Doplnujici otazka: Jsi si naprosto pozitivne jisty, ze v dohledne dobe budes kupovat auto parametru / cenove relaci tebou kritizovaneho CP a F150 L? A jake tedy vidis alternativy, ktere si poridis misto Tebou kritizovanych CP a F150 L?

    Pratele, vase problemy na moji hlavu 😊
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: To bych zas netvrdil ze nikdy, ale v nejblizsi dobe urcite ne a je jasny, ze primarni trh je usa, kde jsou pickupy nejprodavanejsi auta. Jenom tam dost lidi taha prives a obecne ty elektricky pickupy at uz rivian, lighting nebo cybetruck jsou na tahani cehokoliv diky baterii k hovnu. Dojezd jde treba na petinu normalniho.
    CRAZY_IVAN: Bacha..za tohle si vyslouzis prispevek od bramborovyho krale.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Buhuuu, Tesla udělala to, co udělala už dřív. Pomocí OTA dodává věci.

    Připomíná mi to, když vyšla TMY a měla horší brzdnou dráhu a opravila to pomocí OTA. Jsou prostě věci, co jako výrobce nevychytáš a při interních testech neodhalíš.
    Tady si otevřete stránku a koukejte jaký early access auta vydávaj jiní: https://www.cars.com/news/recalls/

    Oh wow, Tesla to fixla vzduchem. WHAT A BAD THING.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: jo, stejny zmrdi jak tesla. Dodavat nedodelany fyzicky produkt nic jinyho neni.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Tohle me zaujalo - jsi majitel alespon jednoho auta? Mas RP? Jak casto jezdis v aute, alespon jako pasazer? Prosim o konkretni odpovedi.

    Obcas me prekvapuje, ze se na Nyxu pohorsuji lide nad necim, s cim zjevne nemaji elementarni zkusenost - zde napriklad kineticka energie dveri od auta.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: v EU se to nikdy prodávat nebude
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Ježiš, tohle už jsou zbytečný kecy. Považuje se za early access i TM3, protože dog mode a sentry mode neměla hned z výroby?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Je to tak. Snad tesla brzo krachne a Musk si zacne radsi kupovat pet jachet, sedm gulfstreamu a dvanact sidel v los angeles a na floride jako Bezos a nebude se snazit zmenit svet a boostnout lidstvo elektromobilitou, baterkama a letama do vesmiru. Arcidemon!
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: predobjednavky. Dalsi zmrdskej marketing, prodavajici zajice v pytli. V tomhle pripade status toy. Nice!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Muzes sem hodit tu reklamu ktera rika ze tve prsty i prsty tvych deti budou v bezpeci pls? Co rikas pripadne na ford F150? Hajzlove ze dali na trh elektrickou verzi, ktera nici detem prsticky? Arcidemoni?

    Carrot Finger test of Ford Lightning Hood. Not just a #cybertruck thing.
    https://www.youtube.com/watch?v=qwQr_pQXUWs
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    KOUDY: proc je nebezpecny postup dodat auto, ktery ti nebo tvymu diteti muze ustrihnout prsty i kdyz reklama tvrdila opak? Ja ti nevim, hmmmm.... to je tezka otazka. Nevim. Asi nic. Nice!
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    No jasne. 2 miliony.

    Tesla Cybertruck Pre-Orders Surpass 2 Million
    https://www.tesmanian.com/blogs/tesmanian-blog/tesla-cybertruck-pre-orders-exceeded-2-million
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: A stejne jako apple svoje AR bryle diky slozitosti vyroby ani tesla milion cybertrucku rocne vyrobit nezvladne a bude jich chrlit treb 50-100k max. Numero bylo tusim 2 miliony objednavek, ale bylo to jako u vsech tesel brany pouze diky zaloham 100 dolacu nebo kolik, takze je to nesmerodatny + tech objednavek bylo plno kdyz se myslelo ze to auto bude stat asi 60k usd a nakonec stoji 90k usd, neni tam jeste ta pridavna baterka do kufru, tusim ze tam jeste nefunguje fsd a pridaji ho az nekdy v lete, takze uvidime za par let. Ted zacina nejaka roadshow po evrope.

    Cybertruck míří do Evropy. Prohlédnout si jej bude možné i v Praze - CzechCrunch
    https://cc.cz/blaznivy-cybertruck-miri-do-prahy-tesla-ukaze-sve-auto-v-evrope-kde-se-zatim-neprodava/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY:milion objednávek je pěkný numero, realita je ale zatím u nějakejch 3.500 vyrobenejch aut za poslední půlrok.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam