QWWERTY: To je jak rict ze Gatesovi maj nadaci jen kvuli odpisu z dani a nechtej vymytit malarii nebo vymyslet revolucni zachody pro indii a afriku. Nedelaji to tozhodne jenom kvuli danim, stejne jako Elon zaplatit dost na danich, kdyz prodal akcie tesly. Fak bych v podnikani rozslisoval lidi jako Musk vs Trump..nebo Babis vs manzele Vlckovi apod. Jasne vsichni maj penize, ale to neznamena ze maj i stejny mindset a kdyz je tu nekdo vsechny hazi do jednoho pytle a kdokoliv ho opravi tak je hned jejich nejvetsi fanousek a leze jim do prdele..tak to je proste spatne.
OMNIHASH: Ach ty zase neumis dekodovat text. Ses fakt mistr projekce. Napsal jsem ze se mi strasne libi jak Elon zacina chytat moresy Jobse, kterej byl znamej svym despotickym a autoritarskym manazerskym chovanim, ktery bylo casto hodne unahleny a jsem zvedavej, kam az tohle zajde u Muska. Zkus si pripadne precist knizku o Jobsovi abys to co ti tu rikam pochopil. Nikde jsem nepsal, ze je to skvely a ze to podporuju nebo obdivuju. Jen ze se mi libi jak se Elon do Jobse pomalu vteluje v tech moresech a jsem treba zvedavej jak se Tesle povede az v ni Musk nebude, protoze Jobs s Ivem vymysleli ty produky, ale az manazersky rizeni Cooka z Applu udelalo tribilionovej kolos kterym je dneska. Ty hejkale.