• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: No tak urcite to dela osobne, ze. A ze ma kuzi sily vlhkeho ubrousku jsme take urcite nikdy nevideli.

    Ale jsme myslim brutalne off-topic.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Samozrejme. Elonovo ego nema nic lepsiho na praci nez odblokovavat lidi kteri si ho blokli :D..Kazdopadne drzim palce at to vydrzi.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Jojo. Specificky Elona. Asi mu blokace nejak poskozuje ego. Ale ted uz to par mesicu drzi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Takze sis na twitteru nekoho bloknul a on se sam od sebe odbloknul? Zajimavy.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Koukam, ze se snazis potvrdit tu prvni vetu odsud: KOUDY ?

    Elona mam davno zablokovaneho (uz asi potreti, nejak zahadne ma tendenci se zase odblokovat), ale jeho blaboleni ma tendenci prosaknout vsude.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Dam ti dalsi vynikajici radu a opet zdarma. Muzes sledovat na twitteru ucet SpaceX nebo ucet Tesly a ne ucet Elona. Tim jako fanousek kosmonautiky a elektromobilu budes stale v obraze a nebudou te triggerovat trollici prispevky nejbohatsiho cloveka na planete, ktery trollil uz davno predtim nez si koupil twitter.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Vynikajici rada. Na to bych sam neprisel. Ovsem jako fanousek kosmonautiky a elektromobilu to mam ponekud ztizene. Miliardarsky profesionalni troll, co si koupil hlasnou troubu, se ignoruje spatne.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: To same muzes rict o Jobsovi, Gatesovi i treba Haskovi nebo Jardovi Jagrovi. Pokud te ti lidi serou, tak je proste prestan sledovat/nekupuj si od nich produkty a vymaz je ze sveho zivota. Jednoduchy. Elon se jako zmrd choval uz pred patnacti lety. Uz pred osmi lety tweetoval ze stahne Teslu z burzy apod. Nedela vubec nic novyho co by nedelal na twitteru i predtim nez ho koupil a cim vic bude s dnesnim svetem nebo americkou vladou ztracet trpelivost..tim vic budou jeho tweety pro nektere lidi kontroverznejsi a zaroven se najde daleko vic lidi, kteri s nim a jeho tweety budou souhlasit. Svet se polarizuje..A jak rekl jeden klasik "civil war soon"
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Tak ono dokud se Elon vyjadroval jen k autum a raketam, slo si myslet, ze je celkem OK. Ale protoze Elon postrada jednu fundamentalni vlastnost - schopnost drzet hubu, ukazuje se, ze je to daleko vetsi zmrd, nez si vetsina lidi myslela.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: Tak "pokud budou napadeni", ale nikoliv "pokud někoho napadnou a ten se začne s nějakým úspěchem bránit"...
    P_T
    P_T --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    P_T: Ja nehodnotim pozitivne Elona. Me jen bavi jak se tu z vas jeho uctivacu stali za 2 roky po koupi twitteru jeho nejvetsi kritikove a predtim jste si naivne mysleli ze je to miliardar kterej ma vsechny rad a neni to novodobej Jobs. Proto se tu te vasi naivite casto smeju a staci si precist treba jeho zivotopis abys pochopil jak ten poloautista mysli a ze klidne placne nejakou vec jako ze ma ukrajina dat rusku dobita uzemi protoze je nikdy nedobude zpatky, ma bejt mir a mame se jako lidstvo semknout a stavet zakladny na mesici a na marsu a prestat valcit, coz tobe jako nekomu jehoz rodice tu byli rusakama okupovany 30 let prijde naprosto mimo realitu, ale elon je amik a vetsinu amiku valka na ukrajine zajima asi stejne jako tebe prevrat v ugande, takze na ni maj proste svy pro nas evropany casto bizarni nazory. Co se ciny tyce tam tu podporuje plno miliardaru a zemi, protoze to bude za par let nejvetsi ekonomika sveta. Apple tam vyrabi svy telefony, 90% veci co mas na sobe, v aute nebo doma jsou z ciny. Elon tam ma tovarny a cinani kupujou tusim stale nejvic tesel (mozna druzi nejvic po usa). Elon je obchodnik a vizionar. Ne spasitel, kterej te zklamal koupi twitteru.

    Tesla received $21.75 billion in revenue from its China operations in 2023. That’s about 22.5% of the company’s total revenue. In the fourth quarter alone, Tesla China’s revenue was $6.1 billion, which was higher than the $5.73 billion that was posted in Q2 2023, as per estimates from CNEV Post. Tesla China’s Q4 revenue represented an increase of 33.34% year-over-year an improvement of 21.57% quarter-over-quarter.
    P_T
    P_T --- ---
    KOUDY: Jo takhle, ty jsi z toho odkazu nepochopil, ze jde o podporu Ruska a Ciny? No co se da delat, i jedna a jedna muze byt vyzva. Tady to kazdopadne nema smysl rozepisovat, za par prispevku si zase se spravcem vzpomenete, ze se tu maji resit jen "raketky" a uspechy genialniho vynalezce a cele to smazete. Pak si tu zase budes cas od casu dal provozovat svoji chranenou dilnu, bo kdyz na to nikdo nereaguje, tak jsou tvoje pozitivni hodnoceni Elona jako politicke sily ok. Pravidelne jsi tu kritiky odkazoval do vedlejsiho klubu, kde se da s Elonem i nesouhlasit, tak pojdme rovnou tam, jestli to chces nejak dal resit...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    P_T: Rozhodne nejsem zadnej intelektualni gigant. Jen neodsuzuju lidi na zaklade par jejich tweetu jako nekteri tady (treba ty), kteri Elona hejtuji za to, ze podporuje republikany a uz vubec netusi, ze predtim volil celej zivot demokraty a byl i jejich sponzor a podporovatel, takze se asi muselo neco stat, cim ho demokrati nasrali (a nejen jeho)..ze ted v te podpore switchnul ze..Jedna a jedna.

    PES: Tak chces aby si te historie pamatovala jako nekoho, kdo zmenil na svete elektromobilitu, dostal lidi na mars, postavil hotel na obezny draze, na mesici a ne jako nekdo s jehoz prispenim mrdlo rusko atom na kyjev zejo a rusko urcite nema nejakou odpoved atomem zakazanou. Naopak maj ve sve jaderne doktrine vyslovne napsano, ze pokud budou napadeni nepritelem a nepritel bude na jejich uzemi, tak maj pravo na to branit se i jadernou zbrani. Proto se taky ted po prekroceni hranic ukrajincema tohle tema ve svetovejch mediich docela sklonuje. Ze by rusaci mohli nekam neco mrdnout a tim dostat zelenskeho k jednacimu stolu. Nejaka reciprocita ze strany usa urcite neprijde a cine ci indii jde hlavne o levnou ropu..Co dela rusko s ukrajinou je jim zhola u prdele.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: takže se EM zesral z výhrůžek "jadernou odpovědí", kterou ovšem mají RU de-facto zakázanou z CN od Si, protože by pak RU úplně skončilo...
    P_T
    P_T --- ---
    KOUDY: Naštěstí tady ty tupouny vyvážují intelektuální giganti jako ty, kteří si zvládnou "dát jedna a jedna dohromady" :))

    Elon Musk (part 2) | Vatnik Soup
    https://vatniksoup.com/en/soups/203/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam