• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    PES: no uplnej nyxdisident vyvazenosti:))) jak se te snazili zlikvidovat, hazeli ti otraveny burty?
    PES
    PES --- ---
    PES: popř. k EM strachům přidám ještě možnost fyzické likvidace (nějaký ten atentát či nehoda anebo chemií vylepšená klika či nukleární čaj apod.)
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: v tom se asi (jako v máločem) shodneme, že špatně jsou oba póly (mně se zase snažili zlikvidovat alespoň virtuálně progresivní a woke, dokonce i na Nyxu, který je tedy levičáky intoxikovaný více než hodně), takže zkušenosti máme nejspíš oba
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: u tohoto, už jsem zmiňoval, je to opět spíš o tom koho se víc bojí...
    ..u toho EM se možná dá říct, že v případě RU se bál, že mu hodí do cesty nějakou satelitní minu (a pak Kesslerův efekt na LEO) popř. dokonce rovnou malou atomovou prskavku (pořádné vygumování satelitů) a u CN že by mu mohli sebrat/zablokovat suroviny/komponenty.

    Od těch tzv. demokratických vlád (z KoZa) mu hrozí tak akorát nějaké pokuty a snahy (možná) o bezzubé blokování (DNS co dnes obejde každý kdo zná 8.8.8.8/8.8.4.4/1.1.1.1 apod.)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: to tvrdíš ty, stačí hodit dezosovi kost a klidně tě přijde umlátit domu, když mu řekneš kde bydlíš. Vyhrožování fyzickou likvidací jsem zažil mnohokrát a jsem si jistý, že nějaké procento by to zkusili dotáhnout do konce - ostatně někteří budou jistě pohrobci a následovníci skinheads, s kterýma jsem v 90 až nultych letech měl skutečné fyzické konfrontace, stačilo mit dredy.
    Mě osobně přijde že woke aktivisti a jejich protipól na druhé straně jsou úplně stejná pakaž a nemají si co vyčítat. Máj jen jinej software v hlavě, ale vymleto stejně Extrém je extrém. Přiklánět se na jednu stranu v tomto boji, znamená vždy podporovat zlo.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: akorát že to je značně pokrytecké, když v jiných zemích, s mnohem horší úrovni demokracie, veselé cenzuruji na přání vlád. Takže jsou tyto statusy trochu k smíchu.
    Věřil bych tomu, kdyby mě přistupovali na žádnou cenzuru (kromě vyloženě kryminalni činnosti), ale oni si otvírají písky jen na demokratické vlády, protože tam si to můžou dovolit.
    PES
    PES --- ---
    ANDY_WARHOL: neobjektivní možná, spíš subjektivnější (jako každý, tomu se nevyhne nikdo)

    Co se útoků týče, proti útokům antifáků, progresivistů, woke (q)anonistů jsou/byly ty zmíněné jen slabým odvarem (a IMHO tuhle de-facto válku vyvolaly spíše ty první jmenované skupiny, zvláště urputnou snahou protivníky zadupat a úplně zničit, protože jen "jejich pravda/mem" je opravdu to pravé ořechové) - volně parafrázováno: za obdobný přístup a snahy dnes sklízí "úrodu" (trpkou) nejen v Německu (akorát stále chybí ta sebereflexe na otázku "jak se to vůbec mohlo stát").
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    PES: já zažíval koordinované útoky dezošů a anonistů. To ti v té rovnici funguje jak?
    Mě z toho vychází, ze nátlakových skupin je víc a svádět něco na jednu nebo má druhou nemá smysl, protože se to vlastně vyrovná.

    A vychází mi z toho, že jsi značně neobjektivní a trochu zaseklý.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: ne ta fakt neni v pohode. Trump je magor.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VYHULENY_UFO: harris vede o 4%, podle agregátu https://elections2024.thehill.com/
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PALEONTOLOG: elonuv problem je, ze ma extremni dosah....ale oni si to Americani vyresi sami..o ne obavu nemam...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: přirozeně demontáž demokracie v podobě project2025, kterou musk podporuje, je přece úplně v pohodě, ale biden a zuckerberg něco cinkli, takže dems bad :) sdělení rozumím :D

    A mysterious group of Republicans is secretly rewriting the Constitution - Raw Story
    https://www.rawstory.com/raw-investigates/rewriting-constituion/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    NAGASAWA: Uz jsem to sem hazel, ale slepota chapes..Elon je arcidemon a jeho sit je hrozny zlo..jenom na ni je furt 300 milionu lidi a pribejvaj. Ostatni site jsou skvele regulovany, cenzurovany a je to tam skvely..Kdyz s tim nesouhlasis, tak tu dostanes deset minusku :D..Proste tu nekteri odmitaj videt krutou realitu a nedohledno dal nez za Elonuv zadek :)


    V roce 2021 vyšší úředníci z Bidenovy administrativy, včetně pracovníků Bílého domu, opakovaně po celé měsíce tlačili na naše týmy, aby cenzurovaly určitý obsah o Covidu-19, včetně humoru a satiry, a vyjadřovali vůči našim týmům velkou frustraci, když jsme s tím nesouhlasili.

    Domnívám se, že tlak ze strany vlády nebyl správný, a lituji, že jsme se k němu nevyjádřili otevřeněji. Také si myslím, že jsme učinili některá rozhodnutí, která bychom dnes s odstupem času a s využitím nových informací neudělali.

    Zuckerberg je po Elonu Muskovi dalším šéfem velkých sociálních sítích, který přiznal, že na něj bylo naléháno či dokonce tlačeno ze strany úřadů, aby více cenzuroval. Musk již v červenci napsal, že Evropská komise po něm chtěla, aby se na jeho síti X více cenzurovalo výměnou za to, že nebude pokutován v souvislosti s DSA. Síť X v srpnu zas kvůli nátlaku a cenzorským požadavkům brazilské vlády uzavřela své kanceláře v Brazílii.


    https://echo24.cz/a/HwVmN/zpravy-svet-vyznani-zuckerberga-k-cenzure-na-facebooku
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NAGASAWA: páč tady nikoho už nezajímá ani Biden, natož jeho syn. Takhle to halt dopadá, když máš zaplej hnojomet na 120% pětiletku v kuse, a chrlíš jednu absurdní teorii za druhou, když se jednou trefíš, stejně to nikdo neuvěří.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    YMLADRIS: a ani by tě to dle jeho výstupů, rétoriky, obsazen týmu a project2025 nikdy nepadlo, že :D
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    SADSOUL: brala jsem to jako priklad jak se budou obe strany eskalovat v utocich kam az to pujde. Ze Trump rekl ze bude diktator from day 1, to jsem nevedela
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    OMNIHASH: No… ona to je reálná a pár dni stará kauza, kterou naše média moc nezaznamenala. Bohužel.

    Zuckerberg regrets bowing to White House 'pressure' over Covid - BBC News
    https://www.bbc.com/news/articles/czxlpjlgdzjo.amp

    Mr Zuckerberg also said his firm briefly "demoted" content relating to Joe Biden's son, Hunter, ahead of the 2020 election, after the FBI warned of "a potential Russian disinformation" operation.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PES: tomu útoku na reputaci se říká politická kultura..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    YMLADRIS: verim, ze elon neco mozna vi o apartheidu, takze vynechava rasisticky komentare, ale vi naprostou picu o komunismu, tak mele hovna.
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    YMLADRIS: To mi skoro zní jako obhajoba příčetnosti, pletu se?

    Víš o tom, že Trump opravdu sliboval, že bude dictator on day one a že Elon si to jenom vygeneroval v AI, žejo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam