• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: spis se omlouvej za to, ze sem hodis obrazek s “valid criticism” a pritom ta dceruska vlastne jen nevi co znamena slovo incel, takze placla proste a jednoduse uplnou picovinu a s valid criticismem to nema spolecnyho vubec nic :)
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: tak sorry, ja zapomnel ze ses specialista na elonuv sexualni zivot a jeho deti ze zkumavek, nejses ty taky incel?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Ale zas je dobry, ze Walter, kterej psal uz zivotopis Jobse to vidi stejne jako ja :))

    „Předhodil jste mě vlkům.“ Muskova transgender dcera se pustila do miliardářova životopisce - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/HbxNM/zpravy-svet-predhodil-vlkum-musk-transgender-dcera-pustila-zivotopisec

    Podle ní byla její existence pro otce „jen nepříjemností“ a že kniha ji vykresluje jako „příliš hloupou nebo příliš ‚komunistickou‘, aby pochopila 4D šachy".
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: ajeje. Clovek se zasmeje tomu, ze nekdo nekoho, kdo ma 12 deti nazve incelem a hned se tu musi objevit nejaci hateri.
    XARGH: s manzelkou se kterou byl dvakrat zenatej ma snad 4 ne?
    XARGH
    XARGH --- ---
    KOUDY: koudy,lidi tu __vědí__,co je incel!
    Náhoď teda nějaké samice, co s ním mají ty děti. Mám dojem, že šlo o nějaké méně konzervativní způsoby vyroby potomstva 🤔
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: nemohls to radsi povedet sve kocce, jiste na to tu vsechny obohatilo, dekujeme

    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XARGH: to je ta dcera co ze mu uplne nepovedla a po shlidnuti filmu Stmivani se chtela na neco predelat? Ta je ocividne i docela tupa koukam. Snad jsou na tom ostatni jeho deti lip. Elon je totiz presnej opak incela. Jede po nem tolik holek, ze ma asi 12 deti uz :)

    Incel (/ˈɪnsɛl/ IN-sel; a portmanteau of "involuntary celibate") is a term associated with an online subculture of people (mostly white, male, and heterosexual) who define themselves as unable to find a romantic or sexual partner despite desiring one, and blame, objectify and denigrate women and girls as a result.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    We're excited to team up with @United Airlines to transform the in-flight experience across their fleet of more than 1,000 planes!

    With Starlink onboard your United flight, you'll have access to the world's most advanced high-speed internet from gate to gate, and all the miles in between.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDY_WARHOL: tak určitě tam žije i dost ctižádostivých lidí, věřím, že se tam lidé i snaží přestože tam je taková bída. Na netu sem našel asi dva Haiti orchestry mimochodem, takže ok :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    DRAGON: to jsem rad, akorat me to prekvapuje
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ANDY_WARHOL: no tak tomu věř. Haiti není pouze zbidačený kus písku v moři, fungujou tam i normální sociální vazby a překvapivě tam i lidi hrajou v orchestru :)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    TOXICMAN: nejak se mi nechce verit tomu haity, tam je to ted slusne v rozkladu, je tezke uverit, ze tam maji nejake takove hudebni teleso a vubec kde hrat...
    XARGH
    XARGH --- ---
    Elon Musk's daughter, Vivian Wilson, has publicly criticized her father's comments, calling him a "heinous incel".

    =ohavný incel :DD

    'Heinous incel nonsense': Elon Musk's daughter slams his 'I will give you a child' response to Taylor Swift's Kamala Harris endorsement post
    https://www.deccanherald.com/amp/story/world%252Fheinous-incel-nonsense-elon-musks-daughter-slams-his-i-will-give-you-a-child-response-to-taylor-swifts-kamala-harris-endorsement-post-3189472
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ono to vypada totiz tqkz ze astronauti chteli udelat porovnani fotek :) jestlinje to z videa tak to je uplne jinde :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOXICMAN: aha to jsem nevěděl l
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DRAGON: tak musíš brát v potaz, že tohle bylo zřejmě uděláno fanouškem, který to jenom típnul z živého streamu :)
    to je trochu jiná kategorie, než vyvolání filmu po přistání
    jsem si jist, že fotografie je možné udělat srovnatelně kvalitní, viz ta druhá zde [TOXICMAN @ Elon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI]
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Elon Musk calls Australian government ‘fascists’ over move to regulate online misinformation | Elon Musk | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2024/sep/13/elon-musk-fascists-australia-government-misinformation-bill
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    jinak pro zajimavost, zde je 12 experimentu, ktere na Gemini 11 provadeli :)

    1. Určení hmotnosti: Testování techniky a přesnosti metody přímého kontaktu pro určení hmotnosti objektu na oběžné dráze, v tomto případě cílového vozidla Agena.
    2. Noční zesilování obrazu: Ověření užitečnosti a výkonu televizního systému s nízkou úrovní osvětlení jako doplňku neozbrojeného vidění při pozorování povrchových rysů, zejména v případě, že jsou tyto rysy ve tmě a piloti nejsou přizpůsobeni tmě.
    3. Hodnocení nástrojů: Zhodnocení schopnosti člověka vykonávat pracovní úkoly ve vesmíru, včetně srovnání práce s uvázáním a bez uvázání, a vyhodnocení výkonu nástroje s minimální reakcí.
    4. Vliv radiace a stavu beztíže na krev a Neurosporu: Zjištění, zda beztížný stav zvyšuje účinky radiace na lidské bílé krvinky a houby Neurospora crassa.
    5. Synoptická terénní fotografie: Pořízení vysoce kvalitních fotografií pro výzkum v geologii, geofyzice, geografii, oceánografii a příbuzných oborech.
    6. Synoptická meteorologická fotografie: Pořízení vybraných vysoce kvalitních fotografií oblaků ke studiu jemné struktury pozemního meteorologického systému.
    7. Jaderná emulze: Studování kosmického záření, které dopadá na atmosféru Země, získání podrobných chemických složení těžkých primárních jader a hledání vzácných částic.
    8. Fotografie svítících obzorů: Měření výšek, ve kterých se v horní atmosféře vyskytují vrstvy atomového kyslíku a sodíku, pomocí přímé fotografie.
    9. Ultrafialová astronomická kamera: Testování technik ultrafialové fotografie ve vakuu a získání pozorování ultrafialového záření hvězd ve spektrálním rozsahu 2 000 až 4 000 angstromů.
    10. Měření iontového víru: Určení a měření struktury iontového a elektronového víru a narušení okolního prostředí způsobeného oběžným vozidlem, a studium změn iontového toku a víru způsobených výstřely trysek.
    11. Fotografie oblasti libračních bodů Země a Měsíce: Výzkum oblastí libračních bodů L4 a L5 v systému Země–Měsíc k určení možné existence oblak částic obíhajících Zemi v těchto oblastech.
    12. Fotografie za slabého světla a ortikon: Pořízení fotografií různých slabých a rozptýlených astronomických jevů.


    Víme, co má na programu Polaris? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam