• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: Vubec. Jen rikam. Pletes si business a ideologii. Nejses podnikatel, takze tomu nerozumis. V poradku.
    CRAZY_IVAN: To uz je zbytecny hazeni hrachu. Proste Elon je zmrd a placa rok na twitter veci se kterejma nesouhlasite a diky nemu nemate radi teslu a nekoupite si ji. Respektuhodny rozhodnuti. Akorat prodeje tesly rostou, takze ja osobne bych rekl ze proste to co kde placne elon nema na prodeje ty znacky zadnej vliv (uz jsme to tu resili btw a to co rikam potvrzuje i treba britskej prodejce tesel..poptavka se odviji od ruznejch danovejch ulev, faceliftu apod..a ne toho co kde placa elon)...a nebo naopak diky jeho placani prodeje stoupaj. Ted ale uz s jistotou vime, ze prodaj o dve tesly na svete min, protoze ivanek s dragonem do nic proste nepujdou..:)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: ne, ty mi dokáž, že kdyby nebyl dement, tak prodeje nejsou trojnásobný! Taaak! :,D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CRAZY_IVAN: přesně, lowlifer, kdyby byl aspoň z Uhříněvsi!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Jak s ditetem tohleto, petiletym.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALCATOR: ne ja sleduju treba produkci serialu marvelu ktera tohle tlaci a patri pod disney. Musk s tim nema nic spolecnyho. S Igerem se naopak moc radi nemaj. Je to proste o tom ze na vsem si muzes najit nejakou sracku kdyz hledas..Stejny veci tlaci netflix a stejny veci tlaci treba apple. Vsimni si ze v keynotes je cernoch, asiatka, beloch, tehotna zenska apod...a nejsem volic republikanu. Spis naopak.

    CRAZY_IVAN: Tak az zacnes, tak se dostanes ke statistikam a ty nelzou :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ALCATOR: stejně na to nemáš, socko, tak co vůbec máš co mluvit :)))
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY: Chjo.

    Ve skutečnosti je to tak, že MUSK _tobě_ nakecal, že DISNEY všude vnucuje 20 pohlaví.

    A ty jsi mu to sežral i s navijákem.

    Vždycky platilo, že minimálně polovina filmové produkce je sračka -- film "Stůj, nebo maminka vystřelí" nebo "Poslední akční hrdina" vznikly dávno předtím, než ti Republikáni nakecali, že se máš bát transrodových osob :-/
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: po první větě, která je bullshit, už nečtu :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: Ale tak tyvole vy si teslu nikdy nekoupite. Jen o tom tady melete. Tohle je relevantni udaj. Musk ro remca o tom jak jedine Trump a Kamala bad apod a dalsi veci se kterejma lidi v maly evropsky zemicce nesouhlasej..mezitim.

    Tesla Q3

    - Produced approximately 470,000 vehicles
    - Delivered approximately 463,000 vehicles

    Tesla Q3 pred rokem

    Vyrobeno 430 500
    Doruceno 435 000

    Takze si tu muzeme dokola psat jakej je Elon hrozne zlosyn a jak neco mele a jak to co mele hrozne ovlivnuje prodeje tesly, ale pak vidis ze neovlivnuje, protoze se tesel vyrobilo a prodalo o 30-40 tisic vic..Takze bud jeho kecy nemaj zadnou vahu na prodeje a nebo naopak jeho kecy prodeje zvysujou.

    ARAON: Ja se jim to tu snazim vysvetlit a uz to tu psali toxik a jimiq predemnou, ale asi je to marny.
    DRAGON: To nema s pateri nic spolecnyho. Ja si nevybiram jestli budu nebo nebudu vyrabet stoly veganum nebo lidem kteri voli nekoho jineho nez ods nebo lidem kteri neplati alimenty na deti atp. Delam produkt na miru a je mi uplne jedno kdo si ho koupi. Furt si pletes zivobyti a nejaky ideologie. Fakt si nelustruju zakazniky.
    ANDY_WARHOL: Me jsou lidi kteri voli burese uplne u prdele. Stejne jako lidi co voli piraty. At si kazdej voli koho chce. Pokud vim, tak zijeme furt v demokracii.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ANDY_WARHOL: neprovozoval
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: no však, vždyť to píšu, bezpáteřní mentalita, nejsme v opozici, výjimečně.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    ARAON: ano to ale není něco směrodatného, to bys musel vědět, kolik by se prodávalo, kdyby musk kritizované chování nepovažoval. A to nikdo neví.
    ARAON
    ARAON --- ---
    CRAZY_IVAN: Tak buďme fér. KOUDY kouká na statistiky a ty na nějaký zuřivý propad neukazují.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    KOUDY: respektovat lidi, kteří volí Bureše treba můžeš, ale těžko můžeš respektovat Bureš a jeho slouhy. To je sakra rozdíl.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    "Jeho nazory neovlivnujou prodeje tesly "
    ....
    Mezitím x lidí na nyxu
    ....
    "Jeho názory mě odrazují od koupě Tesly"
    ....
    Koudy znovu
    .....
    "Jeho nazory neovlivnujou prodeje tesly"
    ....
    :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALCATOR: Disney ti zase cpe ve svejch serialech dvacet pohlavi, rovnost apod a pak jsou ty serialy sracka a maj 30% na csfd protoze se nehledi na kvalitu scenare, ale na to kolik genderu ma ve ktery scene bejt. Musk urcite zneuziva toho ze ma svoji socialni sit (na ktery ale nikdo koho to sere nemusi bejt zejo)..Stejne tak to dela Zuck, stejne tak si svoji agendu jede Bezos pres Washington Post..babis si ji jel pres Idnes, Berlusconi pres svy noviny, Murdoch pres Fox apod. Je to normalni a bezny uz plno let a Musk neni zadna vyjimka. Furt ho muzes mutnout, furt ho muzes bloknout, furt na ty socialni siti nemusis bejt. Jeho nazory neovlivnujou prodeje tesly ani nema Trump o 10% vic nebo min nez Kamala.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KOUDY:

    Musk zneužívá svého postavení majitele Twitteru k tomu, aby své politické názory cpal algoritmicky lidem. To je daleko za hranicí toho, co dělá kterákoliv jiná ubiquitous firma.

    Disney mi necpe, že bych měl volit Trumpa. Apple ignoruju, protože jsem Androidista, a jakkoliv mě může Google srát tím, kolik reklam sere do videí na YouTube, pořád tam funguje, že když reklamu nahlásím jako podvodné žebrání podvodných gazanů, tak mi do 24 hodin odpoví, že reklamu nechali odstranit a už ji zpět nepustí. Až mi YouTube začne před videem "Jak instalovat harddisk do počítače" pustí reklamu "Hajluj s náma za 59.99 měsíčně," tak -- ne, sorry, teď mi došlo, že takovou píčovinu by Google neudělal.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DRAGON: To neni o moralce, ale o hypotece. Ja babise nemusim volit a nesouhlasit s jeho politikou, ale kdyz nekdo z agrofertu od nas bude chtit domu stul, tak mu ho rad vyrobim. Stejne jako ma od nas konferencni stolek piratskej zastupitel z jedny prazsky casti a piraty taky volit nehodlam. Dilnu mam s brachou, kterej zivi manzelku a dve deti a muzu ti vklidu rict, ze delame stoly i treba pro rusaky ci ukrajince, kteri v CR ziji a je nam to naprosto u prdele. Fakt si nebudu vybirat komu udelam ci neudelam svuj produkt podle toho jak voli nebo jestli je to vegan ci v jakem jezdi aute. To je kazdyho vec a ja ziju v demokraticky zemi, kde budu rozhodnuti tech lidi respektovat, ikdyz s nim nemusim souhlasit.

    CRAZY_IVAN: Jasne. Vsak jsem ti psal uz 2x ze rozumim a respektuju. Ja to mam zas jinak a rad si dam treba Jesenku z mlekarny hlinsko coz je firma, ktera vznikla v roce 1939 a to ze ji v roce 2011 koupil agrofert je mi fuk. Furt je to pro me mlekarna hlinsko a jesenka je furt stejne sladoucka a dobra.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    A není na to ani potřeba deset odstavců textu :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    DRAGON: tak snad by mohl pochopit, že jsou lidi, co mají při nákupu věci jiný kompas a ano může být selektivní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam