• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    PER2
    PER2 --- ---
    TOXICMAN: na videu bylo videt, ze pod oddeleni tam nejaky kus padal vedle boosteru, treba to bylo ono, ale prislo mi to jako docela velky kus
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PER2: koukam ze to bylo uz pred pristavanim
    PES
    PES --- ---
    PER2: odřeli lak? ;-)))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PER2: jako u toho náklonu těsne před zachycením jsem si říkal, že to narve do mechazilly a bude po prdeli... překvapilo mě, že to vybrali...
    PER2
    PER2 --- ---
    tis but a scratch

SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: mela by letet lesklou casti ke slunci, kdyby byla orientovana kolmo letu, tak jenom rotuje podle osy, kdyby byla ve smeru letu, musi ji otacet celou lod.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: po tom, co si koupi dish za zvyhodnou cenu 400 $ dostanou slevu ve vysi 270 $ na pausal, tedy stale SpaceX zaplati nejmene 130 $, tedy novi zakaznici.
    ARAON
    ARAON --- ---
    TOXICMAN: IMO ji tak maji orientovanou schvalne, kvuli kameram. Vypada naprosto stabilne.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SUMAC: no to je jasný :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    Starship dosahla apogee, zajímavý je že letí bokem ke směru pohybu, ale snad ok
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: bych řekl že napřed bude par desitek komercnich cargo misi než tam posadi lidi.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    XCHAOS: DearMoon je zrušen, pane :) ale však ona bude jiná mise
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    XCHAOS: Tam bude asi docela nepříjemný ten obrat těsně před přistáním, z toho se všichni pozvrací :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    just wow, to byl úlet ty kráso:)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    PES: Who cares, chopstick go catch, mission accomplished :-)
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    PER2: Toto prosím na nástěnku.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No, bejt jeden z těch, co maj zaplacenej ten oblet Měsíce (nějak se o tom nemluví, poslední dobou :-), tak si oddechnu teprve až takhle krásně přistane i Starship :-)) ale jako skutečně, že jim to klapne napoprvé, to jsem teda nehlasoval... jsem čekal nějaké přibližné navedení do prostoru věže a efektní rozplácnutí na hromadu nerez šrotu.... fakt hustý.
    PES
    PES --- ---
    Ovšem stále ještě pokračuje vrchní část...
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    PER2: smekam všechno co mam, jsou to prostě borci, nejlepší na planetě
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    To zas bude skvelejch fotek.
    PER2
    PER2 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam