KAERO: Uz dost odbocujem a sam vis, ze to byla nadsazka, protoze cely online svet je treba 7 miliard lidi :)..ale uz jsem to vysvetloval par lidem v twitter auditku. Protoze jsem delal par let v reklamce, tak vim, jak fungujou algoritmy socialnich siti a zatimco pred lety ti socialni site nabizely to co zrovna trendovalo, tak dneska diky tiktokovymu algoritmu kterej ostatni socky okopirovaly ma kazdej tu svoji bublinu, protoze algoritmus se od tebe neustale uci a nabizi ti to co zrovna lajkujes nebo komentujes, takze jelikoz ja jsem v bubline TECH lidi, tak mi vsechny socky nabizej starship. Kdyz nekdo bude zahradkar, tak asi o tom startu socek vedet nebude. Ve svetovejch mediich to vcera nicmene celkem bylo, tech magaziny o tom informovaly..na seznamu a tusim i idnesu a novinkach o tom clanky byly uz vcera -
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-vesmirna-lod-starship-spolecnosti-spacex-vzletla-k-patemu-testovacimu-letu-40492851 takze i netech clovek se k tomu mohl dostat. Dneska uz je to samozrejme stara zprava, stejne jako se atentat na kennedyho resil tri mesice, tak atentat na trumpa se resil tri dny a jede se dal. Nova zrychlena doba. Leos Mares starship sdilel taky az dneska :)
teda pardon..chtel jsem rict..NEJVETSI FANBOY ELONA MUSKA AKA NOVODOBYHO TONYHO STARKA..LEOS MARES!