• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: byl by, kdyby byl o polovinu levnejsi. Takto je jenom pro byvale hipstery, kteri se odstahovali z mesta, kteri samozrejmne s Muskovym chovanim prumerneho idiota straci zajem. Toyota Tundra stoji do 65k $
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: ano, to říkám celou dobu. Elon prostě zjistil, že jeho původní cílovka byla vlastně relativně soc, resp. ne úplně, ale neochotná se zadlužovat kvůli blbostem, apod.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TOXICMAN: čím víc na to koukám, tím víc mi to přijde jako fotomontáž. Takhle se stropy se zavěšenýma plynovýma trubkama nedělaj a pozadí má normální sklon stropu. Ale nemůžu najít žádný záchytný bod, na kterém by se to dalo jednoznačně dokázat. (ta písmena LOW OVERHEAD se mi jeví jako trochu přilepená dodatečně...)

Podle mě prostě šikovný virál (AI, non-AI?), který má přispět k tomu, že povědomí o existenci cybertrucku ve veřejnosti nezapadne. (je to spíš provokující product placement v realitě, než co jiného...)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ja myslel ze pro ne je Cybertruck :))
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Akorat cilovka Tesly zatim nebyli MAGA burani. Coz je mozne, ze to chce Musk zmenit, tak uvidime, jestli se mu to povede.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Tesly se prodavaj spatne?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PES: Well, co k tomu dodat, kdyby poslouchal svý vlastní rady, a místo kulturních válek prodával auta, tak se mu to nestalo... jak je to dlouho, co se smál Jaguaru, měsíc?

PES
    PES --- ---
    QWWERTY: to jsou zase nějaké 'Sněhové vločky'... ;-)))
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Tesla owners turn against Musk: ‘I’m embarrassed driving this car around’ | Elon Musk | The Guardian
    https://www.theguardian.com/technology/2024/nov/29/tesla-owners-elon-musk
    PES
    PES --- ---
    Kámoši jak hrom...
    ...jsou Jerry a Tom !!! ;-)))

Kámoši jak hrom… Musk strávil nejslavnostnější večer USA s Trumpem v jeho rezidenci - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-kamosi-jak-hrom-musk-stravil-nejslavnostnejsi-vecer-usa-s-trumpem-v-jeho-rezidenci-40499272

SEJDA
    SEJDA --- ---
    CYBERHIPPY: nevesel se ani na parkovaci misto .. to bude skrabanecku ..
    ale mne u toho napadlo, jesteze CT neni model s dvermi, ktere se vyklapi nahoru, asi by jenom malo kdo zvladl vyskocit tak vysoko :D
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    CYBERHIPPY: r/oddlysatisfying :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    CYBERHIPPY: 3D sachy!
    CYBERHIPPY
    CYBERHIPPY --- ---
    PES
    PES --- ---
    TOXICMAN: jen trochu humoru - tuhle jsem byl venku a koněm a když jsme v "bezpečném prostředí" (tj. někde, kde nehrozí škody koni ani okolí, pokud by se splašil, což tedy nedělá a i když se náhodou něčeho lekne, tak spíš vyhledá mne pro "potvrzení", zda je či není to nebezpečné), tak když ho tak ve volnosti pozoruji, tak se bavím myšlenkou, že bychom byli strašně rádi, kdyby to FSD umělo alespoň to co ten kůň ;-)))
    PES
    PES --- ---
    DZODZO: zábavná představa, jak NASA vypouští další průzkum Marsu ve chvíli, kdy už tam má Musk kolonii (minimálně těch svých zázračných robotů ;-))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    DZODZO: to jsou vymluvy chudych a bezmocnych .. tezko aplikovatelne na Muska.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    SEJDA: ja ze vyskum ma robit NASA s pomocou privatneho sektoru (nosice), nieco sa v doktrine zmenilo?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: koukám že se to píše i v tom článku.

CEO SpaceX nakonec ztratil nervy a za skutečný problém označil to, že Neil byl svého času v rámci kampaně #MeToo obviněn z obtěžujícího chování, načež se „rozhodl plazit se k woke“.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CROME: počkej ty nedávas pozor, vždyť říkal, že Twitter koupil proto, že woke mind virus zabranuje lidstvu se stát meziplanetárním druhem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam