• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: spíš pro-debil. Téměř neomylně jeho střelka zamíří tím směrem.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DZODZO: Je to tak no. Posedlost
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    KOUDY: mne teda pride, ze muska najviac riesia jeho hejteri, ja muskovi venujem na x odhadom tak 10 minut tyzdenne, ale miestna uderka jede bomby kazdy den ako keby to mali v popise prace sledovat a vyhodnocovat kazdy tweet (a ze ich je! :)

TADEAS
    TADEAS --- ---
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Elon Musk pens German newspaper opinion piece supporting far-right AfD party | Germany | The Guardian
    https://www.theguardian.com/world/2024/dec/28/elon-musk-germany-afd-party
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: To neni kazdej Elonuv prd a tahle diskuze tu zacala kvuli jinemu tweetu, kterej si navic lajkoval - [VYHULENY_UFO @ Elon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI] . Sach mat.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: koudak strili a.... a dava si dalsi vlastnak: KOUDY:
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tady se jedou hlavne tesly a raketky. Ne reseni kazdyho Elonova prdu na twitteru :)
    PER2
    PER2 --- ---
    tyve, tak tady to nefunguje :D
    "Vedle do klubu uz nechodim. Naposled jsem tam mel jinej nazor na to, ze Biden omilostnil svyho syna a nekdo me tam za to nazval proruskym nebo co..To mi stacilo.."

doufam, ze pan domaci rozda banany az se vrati, nam/vam vsem
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jako tvoje mama :)
    PER2
    PER2 --- ---
    koudy je proruskej
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Vsak ja jsem nikdy nerozporoval, ze plno jeho tweetu jsou picoviny nebo dezinfo a ze sel fakt full retard mode..zvlast pred volbama na ktery vsadil vsechno. Jenom obcas upozornim na to, ze neco co napsal je prece ocividna prdel. Taky nepodrobujeme kazdej druhej tweet Rickyho Gervaise tomu, jestli to myslel vazne, nebo si jen dela z nekoho nebo neceho prdel prece..To bychom jako lidstvo uz byli fakt v hajzlu. Pitvat kazdej jeho tweet..to je jak sledovat instac leose marese nebo nely slovakovy a resit kazdy jeji storicko. To fakt muze delat jen retard..podle toho taky ten klub o twitteru vypada..

Musk neni nici kamos. Musk zalozil nekolik firem a z firem ktery nezalozil vybudoval nejuspesnejsi firmy ve svejch odvetvich na svete, prestoze se to tu nekterejm haterum nelibi, ale zakladatele tesly fakt neprisli na nabijeci stanice nebo na modely, ktery daj dohromady slovo SEXY nebo na cybertruck, cybertaxi, fsd a miliardu dalsich veci, diky kterejm je ted ta firma hodnotnejsi nez pet dalsich automobilek dohromady. To se ti nepovede tenhle uspech, kdyz ses nejakej dement zejo.

Na debate o Bidenovi prave neni proruskyho vubec nic a kdyz si nemyslis, ze je Musk nymand kterej nikdy nic nevymyslel nebo nedokazal, tak to z tebe taky nedela prorusaka nebo volice motoristu..To je zas jen narativ kterej sirej nyxacky tulpasove, kterejm dojdou argumenty v diskuzi. Diky Elonovi se tu muzem koukat na tuny videi z testu starshipu a desitky dalsich pochoutech, takze pro me za me, at si placa na svy platforme co uzna za vhodny. Kdyz to nebudu chtit cist, tak si ho muzu jako dospelej clovek bloknout, ale resit kazdej jeho prd? To mi prijde trochu detinsky...a amerika prohrala uz jenom tim, ze nedokazala vygenerovat v zemi kde zije 350 milionu lidi dva normalni kandidaty, ale postavila proti sobe senilniho dedulu a dementniho dedulu..Snad alespon tech testu Starshipu bude pristi rok vic..at jsme ty zakladne na mesici zas o krok bliz.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: Musk si sere do huby na X kazdy den. Proto tu vznikl na Muskovy posty na X specializovany klub, protoze sledovat tyhle 5D sachy, se sem uz nevejde.
    A ano jsou to blaboly, Musk neni tvuj kamos, ty nevis, kdy Musk rika pravdu, kdy si z tebe dela prdel a kdy ti lze proto, aby z toho mel on sam vice penez ..
    Mne debata o Bidenovi a jeho synovi uplne minula. Nechapu, co je na tom proruskeho.

Samozrejmne mas vzdycky pravdu. USA najely na vlnu neschopnych prezidentu se silnymi tymy. Bidenuv tym vydrzel. Trumpa opusti lidi, vystridaji se u nej desitiky, jestli ne stovky lidi za tech par let. Stabilita, at uz je jaka chce je taky cnost. Schopnost opirat se o data je taky cnost. Nemusel to delat senilni starik, stacilo, pokud veril jeho lidem, a to Biden veril.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SEJDA: Lidi to ale pastujou i sem. Jestli to jsou blaboly bych nerekl ne? Amerika vznikla diky tvrde pracujicim lidem a vsichni to byli imigranti :)..Je o tom dost dokumentu. Vedle do klubu uz nechodim. Naposled jsem tam mel jinej nazor na to, ze Biden omilostnil svyho syna a nekdo me tam za to nazval proruskym nebo co..To mi stacilo..Jakmile mas jinej nazor tak ses proruskej kamo..Sice WSJ Mezitim investigativou zjistil, ze Biden byl jen loutka ktery psali co ma rikat a vubec nebyl schopnej vykonavat svoji funkci, takze jsem mel asi v deseti hadkach proti dvaceti nyxakum klasicky pravdu - https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-biden-mel-problemy-s-vykonavanim-sve-funkce-od-zacatku-dokazuje-rozsahly-material-wsj-40502114 ale ja i WSJ jsme prorusky..Tim pro me ta diskuze skoncila..
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: vysvětlovalo by to hodně...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Via Simon Rosenberg, who then links to WaPo:

It appears #Musk came to US on a student visa, did not attend school and worked illegally here.

If he lied in his subsequent immigration applications he committed a felony level crime and could be stripped of his citizenship and security clearances.

Musk's brother: "We were illegal immigrants."

To bude celkem vtipné, jestli mu teď nasraný MAGA crowd sebere občanství. Na vidláky bacha :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: no explosion (during real flights with cargo and with humans)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam