AVATAR: Muzes do toho tahat koho chces, protoze merit je furt stejnej. Kdyz mi reknes, ze sis vydelal svoji tvrdou praci 10 tisic a 100kc dal na charitu, tak ja ti na to reknu, ze je to skvely a ze ses borec. Jiny lidi ti tu reknou, ze ses curak, protoze sis to odecetl z dani, nebo ze kdyz si vydelal desitku, tak proc si dal na charitu jenom kilo ty sraci? mel jsi dat alespon litr apod. Takovejhle cechackovskej mindset ja proste nemam. Takze kdyz ctu, ze Kellnerova stavi za pul mice onko centrum, tak je to pro me pozitivni zprava. Ne negativni a nebudu do ni kopat, ze mela dat vic. Kdyz Elon da 55 micu na nemocnici a dalsich 50 na skolu, tak je to pro me dobra zprava. Ne negativni a nebudu tu hned rikat ALE..tesla dotace vole!!! Dotace dostava i rivian a dalsi firmy, stejne jako solarni farmy a tisice dalsich firem, ktere 50 micu na nemocnice neprispivaj ze. Kdyz da Gates miliardu na ockovani deti proti malarii, tak je to pro me dobra zprava. Ne negativni a fakt me nenapadne resit ze si to odecetli z dani, takze ta charita vlastne neplati, nebo ze je to jen 1% jejich majetku (kterej maj navic v akciich, takze se furt meni ze)..a ze teda meli dat vic a proto to jsou sraci. Chapeme se?