SADY: no, ale stejně jako u historického fašismu a nacismu, námluvy modernistického technofašismu s tradicionalistickými ezofašismy, případně ekofašismy, stejně tak jako s různými lidovými etnonacionalismy, budou složité. Dále je zde takové to lokální a globální mafiánství, které vlastně o žádné destabilizující převraty, při kterých by jim mohla vyšplouchnout voda z bazénu na limuzínu, ani moc nestojí. Vlastně se může Elon ocitnout úplně stejně osamocený, jako třeba čeští Zelení, kteří ve snaze o maximální inkluzi různých opomíjených společenských proudů vytvořili spíš (téměř nulový) průnik těchto proudů, než jejich sjednocení.
(jinak já sám jsem v podstatě cykloekotechnofašista, přiznejme si to, a tím pádem se nedohodnu téměř s níkým :-) ono to s tou demokracií je složité... každá menšina v demokracii pochopí, že bude přehlasována a snaží se vytvářet koalice s jinými menšinami. Elon to podle mě překombinoval a konspirační mašíbl takového toho lidového ezo, hejt a etnonazi davu ho nakonec hodí přes palubu... poté, co mu zestátní Starlink, nebo tak něco...)