BRAMBOROVY_KRAL: Ja Elona prece nepotrebuju branit. Lidi jako ty i dalsi, kteri rikali ze Elon chcipne na ketak, nic se mu nepovede, tesla krachne, twitter krachne apod..Ted videj ze se nic z toho nestalo ne? Elon je nejbohatsi clovek na svete, zensky stojej frontu na jeho sperma a aby jim udelal deti. Raketky litaj. Tesly se prodavaj. Pohudka :).
jediny co rikam je, ze pokud zkusis nachvilku z mozku vymazat svuj zbytecnej hate a budes uvazovat trochu logicky..tak Elonovi je 53. Jestli nechcipne na nejakou leukemii/raka jako Jobs, tak ma pred sebou treba 20-25 let. To je rok 2050. Ma nejaky deti. Par z nich asi pujde v jeho stopach a budou makat v jeho firmach. Ma firmu na elektricky auta. Svet se k elektru tak nejak obecne priklani, takze ta firma asi dopici nepujde. Ma firmu na Starlinky aka na internet pro vsechny, ktera bude moct obhospodarovat co se internetu tyce docela dost obyvatel nasi 8milardovy planety..takze tam je stale docela fajn prostor pro exponencialni rust. Do toho ta firma taky dokaze vynaset cim dal tezsi naklad. Ma rocne 10x vic startu svejch raketek nez vsechny ostatni firmy a vlady sveta..Tak co asi prijde dal? Nejspis nejakej orbitalni hotel treba? Co nejaka zakladna na mesici? Neco se asi jen tak kvuli PR posle na Mars, kde to samozrejme bude vicemene k hovnu. Tohle vsechno se muze do roku 2045-50 stat a nejspis se to taky stane ze. Elon umre. Lidstvo pojede po tehle vesmirne trajektorii dal a Elon bude branej jako ten kdo se o to ve 21 stoleti zasadil nejvic..takze myslis, ze az se o nem budou deti ucit v roce 2100 v ucebnicich, tak se budou resit jeho tweety nebo to, ze hral diablo? To tu podle me resime my. Za pet let si na to nikdo nevzpomene. Natoz za 50-100 let. :)....To je jen takova uvaha k zamysleni. To ze sel full retard mode pri volbe Trumpa tu nikdo vcetne me nebo tebe nezpochybnuje. Stejne jako to, ze obcas sdili na twitteru hrozny sracky. Otazka je jak moc tohle bude za 50 let pro lidstvo dulezity.