• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk respektive jeho firmy SpaceX (Falcon / Heavy / Dragon / Starship), Tesla, Starlink, Neuralink, Boring, xAI
    Oběžník pana ředitele:
    Existuje tu klub [Twitter - rychloblogy] ... kdo chce každodenně debatovat o této síti, postovat třeskutě vtipná meme, doporučuju se přesunout tam, tady nechám fakt minimum.
    rozbalit záhlaví
    PES
    PES --- ---
    MAWERICK: možná, že na Měsíci bude za chvíli kde kdo (myšleno mimo automatů) a on (EM) chce Mars (kam se dostat bude mnohem těžší = větší filtr konkurentů)...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Proč se vlastně EM tak "vehementně" vyhýbá měsíci i když je prakticky po všech stránkách (asi kromě cool faktoru) lepší cíl než mars?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: cywe, ty dělaj to, co vymejší Elon, ne co vymejšlím já. A kdyby chtěli radit, rád poradím i na dálku, jen bych na té variantě Superheavy co navrhuju chtěl svoje logo :-) (a ještě by se musely koupit motory od ULA nebo Blue Origin, což by asi Elon či jeho investoři nesli nelibě)
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: tak kdy se stěhuješ do StarBase mezi inženýry SpaceX ??? ;-)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PES: já mám pocit, že jsem odepisoval, ale buď jsem to neodkliknul, nebo to někdo smazal. Unifikace dlaždiček jistě snižuje náklady (ale taky není úplná), ale stejně to nevidím na moc rychlý turnaround, pokud to po každém přistání budou muset záplatovat. No, uvidíme. Já svoje řešení navrhl... výhoda Starship bude až při aerobrakingu na Marsu, do té doby to má tolik nevýhod, že by se měli inspirovat Neutronem od RocketLab, přidat k Superheavy otevírací Bond-style fairing/zobák a do něj nainstalovat pro každou misi ultralehký expendable kyslíkovodíkový horní stupeň s balooning tanks a oporou pro užitečné zatížení během startu (před natankováním nádrží) přes ten (nerezový) reusable fairing. ČÍmž by dosáhli obrovského zlomku užitečného zatížení oproti Starship... určitě přes 200t na LEO a klidně 70t pro TLI bez dotankování... takže by si vystačili s daleko méně starty, celkově.
    XCHAOS: trollolog, to je dobry :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Satai sice mele furt neco o ignore, ale vsem mym oponentum vsechno plusuje a zaroven mi jeho fakeidckem vsechno minusuje. Mit nekoho v ignore a ani si nezapnout odpoved ignorovanym a zaroven sledovat kazdej jeho prd pomoci svyho fakeid..To je slusna znamka dusevni nemoci uz..Takze do Sataie nerejpej. To je nemocnej clovek a zaslouzi si lasku a peci :)). K tematu tu nerika absolutne nic. Jen prudi.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SATAI: prosímtě, takhle by mohlo dojít k nenávratnému vyhubení trollů jako ohroženého druhu. S lítosti musím oznámit, že nás navždy opustil id VYHULENY_UFO, kterého zjevně mělo v oboustraném ignore už tolik nyxáků, že se v nějakém záchvatu zádumčivosti rozhodl svůj účet úplně zrušit a všechno po sobě smazat. (Což je teda škoda, protože jak jsem ho měl v ignore, tak jsem si to ani nestačil všechno předčíst, z těch posledních let, a místy jsme měli i splečné nepřátele... třeba Putina)

Politika nekrmení trollů došla místy už tak daleko, že trollové reálně umírají hlady a páchají sebevraždy svých online přezdívek. Můj přístup, tedy stát se trollologem a pozorovat je v jejich přirozeném prostředí v přírodních rezervacích, se ještě ukáže jako prozíravy...
    SATAI
    SATAI --- ---
    Že si kripla nedáte do oboustranného...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Nemocnej je tu spis nekdo jinej..ale na hlopou kolovratkovskou otazku prichazi hloupa kolovatkovska odpoved no..takovej uz je zakon kauzalitky. Papa a zas nekdy :)
    KOUDY: urcite ne smutnejsi, nez clovek, kterej takovejm ma potrebu vysvetlovat, ze trava je zelena. Kazdymu zvlast, porad to samy dokola jak kolovratek. Sry, jsi fakt nemocnej. A ja jeste nemocnejsi, ze se ti to porad snazim vysvetlit. Nebudu si tebou otravovat vikend. Pa.
    PES
    PES --- ---
    XCHAOS: příliš mnoho dlaždiček? Možná, ale zjevně (alespoň od pohledu) alespoň co nejvíce dlaždiček je unifikovaných. U těch STS to bylo prakticky co dlaždice to unikát (tvarově)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Nechapes. Neoponuju. Nevadi..a nehysterci :)..Jestli ti prijde to ze si nekdo koupi nebo zalozi socialni sit a zvysi si na ni dosah..jako nejhorsi prohresek na svete a musis na ti upozornovat furt dokola, prestoze to vsichni davno vedi...tak to mas smutnej zivot teda :)
    KOUDY: a co teda delas? Ja nejak nechapu tvoji potrebu oponovat, kdykoli elon provede nejakej neoddiskutovatelej fuckup a potrebu lidle vysvetlovat, ze elon neni jedinej zmrd pod sluncem. To vsichni vwdi, ty joudo...

Aspon fakt argumentuj a nefauluj furt.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Neomlouvam nic a nikoho, ale nechapes. Nevadi :)
    KOUDY: chapu. Omlouvas vraha tim, ze neni jedinej ani nejhorsi. A neni ti to blby :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Ja ji chapu od zacatku. Proto tu po paty rikam, ze Musk je sice vrah, ale neni jedinej kdo vrazdi a neni ani nejvetsi vrah na svete, jak tu nekteri pisi nebo naznacuji. Zaroven nikde nepisu, ze vrazdeni je v poradku. Kdyz uz teda pouziju ten tvuj primer.

Je to asi jako rict ze Musk si koupil firmu ferrari a nyxaci se divi, ze jezdi v nejrychlejsim ferrari. Tyvole to je prekvapko! Nejezdi v octavce. Zuck ma davno nejrychlejsi mercedes a MrBeast az koupi tiktok bude mit zase nejrychlejsi lambo treba. Neni to nic co by te muselo nejak znepokovat. Zadnej z nich te nenuti pouzivat jejich znacku a kazdyho z nich si muzes bloknout. Pak ti bude uplne u prdele v cem jezdej.

chapes ten point jo?
    - Kajinek je vrah.
    - to byl i stodolsky, uz drahne let zpet.
    - no a co koudy, kajinek je porad vrah.

Chapes logiku? Ne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam