• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AVATAR: Tak on přístup „alejetonácekprotožejetonácek“ nebo přiznaný používání slova „nácek“ jako nadávky taky není úplně vzor vytříbený argumentace, že jo.

Ale když to někomu stačí, tak pro to mám pochopení.

Mně zas bohatě stačí, že je Musk kokot a nebezpečnej psychopat a nepotřebuju si k tomu vyfabulovat ještě „nÁcKa“.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Well Koudy, rozdíl mezi jiným názorem a lhaním učíme už předškolní děcka. Chápu, že lidi z reklamek v tomhle plavou celkem všeobecně, ale zas tak složitá dichotomie to není. Názor vyjadřuje specifické osobní hledisko jednotlivce, lež je nepravdivej výrok. Abych ti to přiblížil do tvý reality, když napíšeš náhodnýmu ID, že má nejhezčí kozi na serveru, je to názor, když se pochlubíš děkovným dopisem z Kapky naděje, kterej sis sesmolil sám v malování, je to lež. Už si rozumíme?
    KOUDY: me jen fakt fascinuje tak stupidni argumentace. Nazor si mej jakej chces, ale jestli je zalozen na argumentech, co tu pises, tak potes koste.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    KOUDY: Tím však překrucuješ realitu, on u toho nic nepronesl, promluvil až po tom co dvakrát zahajloval :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Zastavam nazor, ze si sahnul pravou rukou na srdce a to srdce pak hodil do davu applaudujicich lidi a u toho pronesl, ze jeho srdce patri jim a proste mi to neprijde jako hajlovani no..Tak me za to ukrizuj jako jezise!!! :D
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    Kéž by existovalo nějaké gesto jak poděkovat z celého srdce, aby lidé nemuseli plnou silou a energeticky vzpřímit pravici dlaní dolů.

KOUDY: v tom pripade zastavas nazor, ze vedel co dela a je to tedy nacek. Ty proste nechapes ani dopady toho, co sam pises. Jesus.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Jinej nazor neni lhani. To jsi tu predvadel spis ty pred casem..a kdyz mi to jako nacistickej pozdrav neprislo, tak tu nebudu tvrdit ze jo jen kvuli tomu, abych patril do particky nyxich okopavacu Muskovejch kotniku. Je mi pres 40 a nevadi mi bejt obcas v opozici na internetu a za svym nazorem si stat. Takze naposled. Musk je ozempicovej magor, kterymu v poslednich letech slusne hrabe, ale neni to podle me nacek a nehajloval. To je muj nazor.

AVATAR: Ty jsi tam byl bez toho aby te tam provadeli nejake zidovske spicky a nemel jsi potom rozhovor..nemel jsi briefing o tom co se tam delo apod..Proto si myslim ze neni pravdepodobny, ze by Musk nevedel co je hajlovani nebo co udelali nemci v koncentracich.
    KOUDY: no, ja na te prohlidce byl a bez kontextu (a kulturniho pozadi) z toho nepochopis nic a hajl tam nepredvedli ani jeden.

Cesi jsou vychovavany na dokumentech o hruzach druhy svetovy, probirame to ve skole, cteme o tom povinnou literaturu. Proste mame znalosti, ktery se mimo evropu neuci a pokud se nesebevzdelavas, tak se je ani nedozvis.

Narozdil od cr, kde je hajlovani trestnej cin, to proste nema jinde ve svete takovou tradici.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    Ještě zde posdílím komentář z internetové diskuze.
    Lidi co tohle omlouvají by říkali že svastika je indický symbol míru kdyby se tam s ní Musk objevil. Vědí dobře že lžou. Musk je nácek. Roky označuje lgbt za virus, odbanoval všechny nácky na Twitteru a pravidelně sdílí jejich konspirace, černý piloty označoval za riziko pro bezpečnost letové dopravy.

On Dalibor z "Svět podle Daliborka" též byl v Osvětimi, jsem rád, že mu ten výklad pomohl :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    To máš jednoduchý, přestaň nonstop lhát a já se ti za to přestanu nonstop smát...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Svou hloupost predvadis spis ty a kdyz uz nekdo jde na prohlidku koncetraku, tak asi minimalne dostane nejakej vyklad o tom, co se tam delo, kdo to zpusobil apod.

BRAMBOROVY_KRAL: Presne tak. Je jasne videt kdo si najde jakoukoliv zaminku ke kopu do Muska a kdo rika, ze Musk je sice ketaminovej magor a blazen, ale ne nacek. Vyvodte z toho dusledky!
    KOUDY: hele ale ono to hajlovani vcelku neoddiskutovatelne bylo. Je jen otazka, jestli umyslne.

A ano, pokud si myslis, ze z tebe turisticka prohlidka koncentraku dela znalce historie druhe svetove valky, pak jen zas predvadis svou hloupost.
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    IMO tahle diskuze už splnila svůj účel – je jasně vidět, kdo obhajuje hajlování a kdo ne. Všechno další je jen plané tlachání; snad tu nikdo nečeká, že by Koudy nebo Dočky změnili názor. Berte to jak to je, a vyvoďte si z toho důsledky.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    CHOSIE: Hele. I kdyby Elon a Trump nebyli žádný náckové a dokonce neměli ani žádné fašistické tendence, tak už jen to, že je následujou a do úřadu mimojiné poslali i takovýhle týpci je prostě problém.
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    KOUDY: Samotná ANP (nebo NSWPP), tedy strana amerických nacistů založená Rockwellem, která vzhlížela k Hitlerovi a inspirovala se Třetí říší při hajlování "Sieg hail" nekřičela. Nebudu to tu už zaplácávat fotkama, ale řídit se tím zda má někdo u sebe paty je absurdita na n-tou. To potom můžeme s klidem říct, že takových 80% neonacistů vlastně vůbec nehajluje.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Cywe akvarista zase utoci. Zkus cist diskuzi a nekopat zase jen proto, ze tu mluvi id koudy. Neni ti pet. Psal jsem, stejne jako dalsi lidi tady, ze podle me nehajloval a neni to nacek. Proc sis zas vybral pro uspokojeni svyho dopaminku me? Proc jsi to nenapsal dockinezovi treba? Nebo nekomu jinemu? Nikdo tu doprdele Elonovi lezt nepotrebuje a nemusi. Pouze se bavime nad tim gestem, kdy nekomu to pripada jako hajlovani. Nekomu zase ne.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: To víš no. Elon uznává akorát dva gendery. Fotbalová mentalita. :D
    CHOSIE
    CHOSIE --- ---
    HONZA09: Más pravdu, on tam vlastně byl Adrian Dittermann
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam