• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jeste ten vizionar neni poradcem prezidenta ani den a uz da i nehajlujicim lidem moznost hezky si vydelat na polivku.

TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    DOCKINEZ: místní úderka ti to jistě vysvětlí, jak to doopravdy myslel
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    AVATAR: A kdo říká, že nebyl? :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Asi se neco stalo, protoze mena kterou podporuje ten hajlujici nerad udelala za patnact minut 10% up!

DOCKINEZ: ..jak kdyby byl vinnetou na piku :)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Odlehcim. Vite jaky je rozdil mezi New Sheppardem a Starship?
    Zadny oba to jsou suborbitalni hoppery :D
    Kecam, New Sheppard je certifikovany pro start s lidmi, a Starship nema "vubec zadne problemy" s motory Raptor.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Zas jsem si dal jeho projev (celej, ne jen 3 sekundy jako někteří nazihunteři tady) a spíš než cokoliv jinýho mi jeho gesto připomnělo filmy s Vinnetouem.

Winnetou-Gruß
    https://www.youtube.com/watch?v=IAviBwRVb1E&ab_channel=Kultkino
    SATAI
    SATAI --- ---
    BUMBAR: kdyby k tomu volal Sieg Heil, tak se řekne, že neumí německy a nový Falcon Heavy má vylepšené ventily a jede se dál
    BUMBAR
    BUMBAR --- ---
    TOXICMAN: jenom tak ze zvědavosti, co bys potřeboval k tomu, abys uznal, že nácek je, když ti nestačí celosvětový online tažení za sjednocení nejhorších případů z krajní pravice a hajlovačka na tribuně? Má si oblíknout uniformu od Huga a jít vystřílet kongres ADL?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TOXICMAN: hele nemusel bys bejt uplne slepej, pro me dela z muska nacka spis podpora stran jako je afd, nez nejaky gesto. ale skutecnost gesta a podpory afd uz je vcelku tristni. navic podporoval ruzny spolky i v minulosti, takze je cas si to proste priznat. nemusis na to myslet vzdycky pri mazleni s dildem ve tvaru falcon9, ale mohl bys to alespon nepopirat.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Ber to jak to je, a vyvoď si z toho důsledky!
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    TOXICMAN: Za přítele apologetiky náckovského chování opravdu nepovažuji.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: slabota, snaž se víc příteli
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: hele nic ve zlym, ale cim se maji akademici co se specializujou na nacismus zaobirat podle tebe? studovat kratery na Marsu?
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    TOXICMAN: Njn, holt je těžký přiznat si, že spravuju auditko, kde lezu do prdele náckovi. Přiznám se, že na tvém místě bych možná ze začátku taky vší silou vdechoval copium. :)
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SUMAC: pokud nemají nic lepšího na práci, tak ať se tim zaobiraji i profesoři historie :D panebože to je den jako korálek :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOXICMAN: Tak a uz je nas pet, kdo si mysli, ze Musk neni nacek a nehajloval. Na koho z nas ted omnihas vytahne neco co se stalo v roce 2009? Ententyky...

OMNIHASH: Ja se za zverejneni toho dopisu tenkrat omluvil. Ze to bylo pres caru. Zaroven jsem taky rekl, ze jsem ten dopis nepsal. Coz je pravda. Ze penize sly jinam a ne Vendule potom co jsem o kapce zjistil nejaky veci, coz je taky pravda..Stejne jako ze ten dopis mel bejt sonda do kolektivniho premysleni nyxaku a ja ho nevymyslel. Coz je taky pravda. Tohle vsechno jsem psal v roce 2009. To ze ses asi jedinej na nyxu, kdo to resi i patnact let potom jen ukazuje, jak tvuj zivot vlastne stoji zahovno, kdyz mas potrebu furt jenom resit ten muj + teda ve svetle toho, co tu za ta leta delali jini nyxaci je nejaky zverejneni nejakyho dopisu uplne zanedbatelna vec.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TOXICMAN: bejt nácek, a hajlovat jso udvě různý věci žejo... tohle je halt příprava na další čtyři roky, kdy bude obden nějaká trumpeta tvrdit, že Oceánie byla vždycky ve válce s Eastasií, a kdo nesouhlasí, řeší píčoviny.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: tak neresime to jen my tady, ale uz se tim zaobiraji i profesori hisotire a studia totalitnich rezimu po celym svete. end of story kez by. tohle je teprve zacatek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam