• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: takže věříš, že je to hajlování nebo nevěříš, bratře? :) stihni wi povšimnout, že se te neptám, co si musk myslí, ptám se tebe na názor:)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DOCKINEZ: Ne, jen jsem si rozmyslel diskuzi s hňupem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: Sice píšu něco jinýho, ale tím se vůbec nenech rozhodit bro. Ty máš přece jasno. A co nemá oporu v realitě, to si prostě vymyslíš. Možná důsledek všech těch drog, o kterých píšeš níže? :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON: Jo, ale to bylo loni ;-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    SATAI: no co rict, nevyslo mu to s PayPal .. R.I.P x
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SATAI: to uz si sem hazel nekdy loni ;)
    SATAI
    SATAI --- ---
    Elon Musk predicts X will replace banks in 2024 - The Verge
    https://www.theverge.com/2023/10/26/23934216/x-twitter-bank-elon-musk-2024
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: vždyť jsi to napsal ani ne pred hodinou sem, ze neveris ze je to hajlovani, tak nevim, co po mne chces (asi recept na novy brejle a kristalovou kouli, ale v tom ti ja nepomuzu)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Presne. Musk a Macron jsou vlastne uplne jini, ale zdravej lidi stejnym zpusobem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: Hele, buďto cituj, nebo mlč.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: ty nejsi z brna? pak sem si to mylne celou dobu myslel (prdele kolem brna jsou pro prazaka v toleranci, to se snad chapeme, taky zrovna nebydlim na vaclavaku)

A ano, kamkoliv vlezu kde se resi hajlovani (defakto zde a veci verejne) tak si psal spise negativne vuci tomu ze hajlovala schvaloval si to na to ze je to psychopat, ostatne pred chvili si to udelal tady znovu, tak opravdu nevim, co resis.

Musk =! Brejvik (ale zdravej lidi stejnym zpusobem).
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Tvl a fňukal Howking brečí, že mu na jeho ad hominem sračky odpovím stejným… a pak se smaže.

To nevymyslíš.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    DRAGON: Jak píšu níže, s někým si mě pleteš.

Nejdřív si vymyslíš, že Muska hájím “všude”, teď zas halucinuješ o Brnu.

Doma je všechno ok? Nezdáš se zrovna v kondici.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOWKING: Neboj bro, na tvůj legendární exces v Konvaklubu pár dní zpátky nemá nikdo, tím méně já.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Minuskovat ti jde, brnenskej bratre, v tom ses fakt dobrej :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOWKING: to teda, timhle prekvapil i mne a to sem teda cekal hodne velky cundrcountryshow :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCKINEZ: jakejch inkvizitoru? My nejsme zadna inkvizice, ten clovek nekolikrat zahajloval pred kamerama. Jestli na to potrebujes razitko, abys tomu uveril, tak to neprijde, promin.

Nereknu kdyby byl jeho profil normalni, byl filantrop (neni, nebyl a nikdy nebude, o lidi mu nikdy neslo), vracel do komunity s vděkem jeho získaný finance, nic z toho nedela (jeho dobrocinnost je zrovna v jeho pripade smesna a jeho chovani taky, dela ze sebe cool.typka, ale pritom je to ulhanej, psychopat kterej pristizenej pri lzi zacne blekotat jeste hur, nikdy neumi priznat chybu a omluvit se (koho mi yo tak na nyxu pripomina..) a nabalil na tenhle vzorec svyho chovani spoustu primitivu, ktery ovlivnil lhanim a defakto je prinutil vyhrat trumpovi volby. Yipijaayee mother fucker, lets colonise space!!
    Jo uz jedte a hlavne se uz nevracejte.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: Nikdo ho tu vylozene nezboznuje. Jen jsou tu lidi, kteri rikaji "sice v poslednich letech zmagoril a mele dezinfo na twitteru, ale tesly jedou, raketky se testujou a nektery veci ktery dela a vymejsli vymejsli furt dobre a kdyby se vysral na veskerou politiku tak to bude supr"...a pak tu jsou lidi, kteri rikaji "Elon je nacek vole curak zmrd at chcipne on i jeho deti vole antikrist curak vole bez neho by bylo na svete lip!!"...A kdyz patris do ty prvni skupiny, ktera nekope do elonka kontinualne,ale jen obcas, treba za dezinfo nebo za to ze si nechava levelovat postavu v diablu, tak ses pro tu druhou skupinu hroznej obdivovatel elona, milujes ho, pripadne ses taky nacek, nebo proruskej troll....Protoze proste jenom kopes malo. Tady se nejen ze neuznava jinej nazor, ale zaroven nemuzes napsat ani "ja si myslim ze elon tohle posral, ale " ..
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HOWKING: Jasne, a proto ho nejen tady tituluji jako kokota, nebezpečnýho psychopata atd.

To je totiž přesně projev “zbožňování”.

Prober se tvl.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DRAGON: Není to jeho první exces, ale zatím "nejlepší" :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam