• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ano ano. Novinari pisi kraviny a pravice je na vzestupu ve vyspelych zemich uz nekolik let jen diky Muskovi. Nyxaci maji pravdu. Pouzij ten ignore pls. Jeste Per2 a bude tu zas klid a mir a budem tu moct dal resit raketky a tesly a ne ze Musk je urcite hajlujici nacek a v Kalifornii je vsechno super a vsichni se maj skvele.

JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    a přitom hádání se na internetu je jako paralympiáda, i když vyhraješ, jseš furt retard :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Nope Koudy, deal znáš, dokud budeš hlásat podobný invalidní kraviny, když půjdu zrovna kolem, budu se ti za ně smát... stačí zapnout mozek a skončím, takže se tu takhle budeme špičkovat dokud jeden z nás nenatáhne bačkory, nebo ilumináti nevypnou internety.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Tak jo. KOUDY si podává ruku s VOYTEXem v ignore listu. Však on sám říkal, že na Twitteru je taky nutné si regulovat feed, aby na člověka pořád nevyskakovaly věci, které nestojí za to číst.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jeste Per a Omnihash pls..At tu je zas klid a ne 100+ pokazdy kdyz koudy napise na neco svuj nazor.
    ARAON
    ARAON --- ---
    AVATAR: Já se k tobě asi přidám. Stejně se většinou přistihnu, že ty jeho elaboráty jen tak přelítnu, protože číst to celé mi příště nejde. Mozek v půlce vypne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON: Ty blitky beru z googlu a pise se o nich i jinde. Ty pripady jsou teda nerealne jo? jsou smyslene?
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: Heritage Foundation DailySignal. Skutečně hlas, který postrádá jakýkoliv bias.
    Já si říkal, odkud ty blitky bereš.
    SUMAC: ja mu pisu horsi veci, dokonce me v kazdym druhym postu pise, ze lzu (protoze nechape pojem implikace a obecne logika je mu cizi) a furt nic :)

Nicmene to nic nevyresi, ne? Porad budu mit v doskuzich 20 novych a 15 z toho neuvidim.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Ja chapu ze zase omnihashujes, ale v tom clanku mas primo zdroje k tem pripadum. Pripadne muzes zkusit google, takze tvrzeni, ze rozvolneni lgbt zakonu umoznilo temhle predatorum vymlouvat se na to ze jsou zensky a dal pachat svoje zlociny, je pravdivy. I ty si to urcite dokazes vygooglit a overit si ty linky a dal se tu nemusime na 100 prispevku hadat ze v usa je vsechno v pohodicce v tomhle smeru.
    AVATAR: Triggeruje neskutecne no. Proto tu tak vysvetluju proc placaj lidi blbosti. Naprosto te chapu. Kdyby lidi cetli co pise ten druhej, tak by to bylo vyreseny behem trech prispevku. To by bylo bajo.
    SATAI
    SATAI --- ---
    AVATAR: ideál je prostě ho vykopnout z diskuse, no...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    AVATAR: staci rict "koudy ty ses ale vymatlanej zakomplexovanej kokot" a on si te da do ingoru sam a uz ho nikdy neuvidis. to se mi povedlo pred asi sedmi rokama.. kez by to tak udelali vsichni.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    Nemám nic proti LGBT, ale tady máte článek z alt-right blogu, jak jsou transky nebezpečný bo se nějakej chlap převlík v 2010 za ženskou, aby šel šmírovat na dívčí šatny... člověk si dá cvičně tři kliky na ten blogísek, a vypadnou z něj články typu: Under Gov. Tim Walz, Babies Born Alive in Botched Abortions Were Left to Die.

...Koudy at his best!
    Musim rict, ze s ignoraci koudyho se mi razem staly ctyri diskuze necitelnymi. Na jednu stranu me bavi, jak vysvetlovaci stafetu prevzali jini. Na druhou je mi smutno, protoze si ted uvedomuju, jak kurvim diskuzi ostatnim ignorantum, kdyz koudymu vysvetluju, proc placa blbosti. Neni cesty ven. Leda by ho ignorovali vsichni.

Je sranda, jak lidska blbost triggeruje :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ARAON:

The Obama administration has unlawfully rewritten law, meddling in state and local matters, and imposing bad policy on the entire nation.

Americans agree that while we should be sensitive to transgender individuals, others also have rights of privacy, safety, and their own beliefs that deserve respect and should not simply be pushed aside, especially when transgender persons can be accommodated in other ways.

Obama Unilaterally Rewrites Law, Imposes Transgender Policy on Nation’s Schools
    https://www.dailysignal.com/2016/05/13/obama-unilaterally-rewrites-law-imposes-transgender-policy-on-nations-schools/
    ARAON
    ARAON --- ---
    KOUDY: No a vsechno tohle se stalo, aniz by to ovlivnovaly nejake transgender zakony. Proste jen staci, ze chlapi jsou prasata...
    ARAON
    ARAON --- ---
    Off topic, ale kdyz jsme tu tak minule probirali to DEI...

KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Zbytecna debata. Setkrat tu napisu, ze ja osobne proti lgbt mensine nic nemam a stejne tu jedou sracky jako ze pravice ve svete posiluje kvuli lidem jako jsem ja a podobny vyfabulovany hovna. Tady nema smysl cokoliv psat, kdyz tu lidi bud nectou co pisu a melou si svoje, nebo si vezmou jednu vetu vytrzenou z kontextu cely diskuze na kterou pak reagujou ze to jako neni mozny tyvole a ze takhle to nikdo nedela, ze by treba zneuzival toho rozvolnenejsiho systemu a identifikoval jako zena a sel smirovat na damsky zachody! "Tyto argumenty jsou tak hloupé až mě udivuje, že je někdo schopný to vůbec napsat, přečíst, a následně odeslat."

No TYVOLE PREKVAPKO..Samozrejme ze je to jak jsem tvrdil a jsou lidi, kteri toho zneuzivaj..ale ne tyvole..Koudy keca a je proruskej a vymejsli si kdyz tvrdi to samy co americky media. Takze sorry, pokracovat v tyhle diskuzi nema smysl. Nize jsou dukazy ze to co jsem tu psal se deje a neni to nejaka vybajena fabulace jak si mysli treba Chosie. Dalsim lidem to tu na dalsich deset prispevku vysvetlovat nepotrebuju. Muzem se zas vratit k raketkam a hajlovani. To bylo vtipnejsi.

The risk to the privacy and safety of women and girls is real. There have been numerous cases in recent years of men either cross-dressing or claiming to be transgender in order to access women’s bathrooms and locker rooms for inappropriate purposes. Here are six examples:

In 2009, a sex offender named Richard Rendler was arrested for wearing fake breasts and a wig while loitering in a women’s restroom in a Campbell, California, shopping center. Rendler had previously been arrested on charges of child molestation and indecent exposure.

In 2010, Berkeley police arrested Gregorio Hernandez. Hernandez had disguised himself as a woman on two separate occasions to get inside a UC Berkeley locker room. Once in the locker room, Hernandez allegedly used his cell phone to
    photograph women.

In 2013, Jason Pomare was arrested for cross-dressing in order to gain access to the women’s restroom at a Macy’s department store in Palmdale, California. Pomare snuck a video camera in to secretly videotape women while they used the restroom.

In 2014, Christopher Hambrook—who faked being a transgender person named Jessica—was jailed in Toronto, Canada. Hambrook preyed on women at two Toronto shelters, and had previously preyed on other women and girls as young as 5 years old to as old as 53. Hambrook’s case in particular shows the importance of protecting the privacy and safety of some of our most vulnerable citizens: the homeless and others who seek emergency shelter. And yet, the Obama administration recently proposed a rule that would impose a “gender identity” mandate here as well.

In 2015, two spying instances were recorded in Virginia—one at a mall and one at a Wal-Mart. Both instances involved a man in women’s clothing who used a mirror and camera to take pictures of a mother and her 5-year-old daughter and a 53-year-old woman while they were in neighboring restroom stalls. The suspect wore a pink shirt and a long wig to present himself as a woman.

In 2016, a man used a women’s locker room at a public swimming pool in Washington state to undress in front of young girls who were changing for swim practice. When Seattle Parks and Recreation staff asked him to leave, the man claimed that “the law has changed and I have a right to be here.” The man was apparently referring to a Washington state rule that allows individuals to use the bathroom that corresponds with their gender identity. However, the man made no attempt to present as a woman.

6 Men Who Disguised Themselves as Women to Access Bathrooms
    6 Men Who Disguised Themselves as Women to Access Bathrooms
    https://www.dailysignal.com/2016/06/03/6-examples-highlight-serious-problems-with-obamas-bathroom-rule/
    SATAI
    SATAI --- ---
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: myslím, že do sebe mícháš nesouvisející problémy. S tím věkem je to problém toho, že společnost se posunula. Víc plánuje, méně žije tady a teď. Historicky starší lidé (zejména muži) byli vyhledávaným zdroje sociálního statusu, byli potenciálně bohatší než mladí - tedy, jak kteří, prostě někteří sociální status měli, jiní tou dobou byli po smrti nebo chromí starci. Zrovna tenhle patří ke generaci, která pomáhala budovat kult mládí ... a teď se diví, že mládí není věčné :-) Souvisí to i se změnou financování, kdy spíš než nějaký momentální stav aktiv všechny zajímá spíš schopnost něco splácet do budoucna: což souvisí s očekávaným věkem dožití, apod. Prostě stárnoucí muž, stěžující si, že zestárnul, je naprosto jiná kategorie. Může to mít nějaký rozměr "přijmout osud" vs. "bouřit se proti osudu": Samozřejmě: jádrem levicovosti je nějaká vzpoura proti osudu ("nepřijmeme, že jsme chudí. bezmocní a máme dřít a zemřít hlady"... nově možná "nepřijmu, že mám být muž, chci být hezká holka"). Je pravda, že rozlišit "vím, co jsem a ostatní to mají přijmout" od "naprosto ignoruju, co jsem a chci být něčím jiným" je samozřejmě ošemetné.. ale zrovna crypto crowd má co vyprávět :-) Protože různé hazardy jsou přesně o tom samém: "chci být něčím, čím nejsem".

CHOSIE: myslím, že některý lidi se prostě schovávaj ve skříni tak nějak z podstaty svojí osobnosti, a je to mimoběžný se sexuální orientací. Už tu padla zmínka o neurotypičnosti vs. neurodivergenci. Obecně je problém, že většina si myslí, že menšina se nechová jako většina z důvodu nějakého útlaku či represe, ale min. v části případů je to složitější. Introverti se nechovají stejně, jako extroverti. Přitom vůbec není jisté, že ve zdánlivě individualistické společnosti introverti prorazej, protože individuální schopnosti dnes zase nejsou ceněny tak vysoko, jako dejme tomu, "podřídit se za správnou cenu".

Já jsem v tomhle nikdy neangažoval a nechci se k sexualitě vyjadřovat tak nějak obecně; řekl bych, že prostě někomu to jde a někomu ne, zahrnuje to nějaké signalizování sebevědomého a spokojeného uchycení se ve společnosti, bez rozdílu orientace a není jasné, co je příčina a co následek. Já mám trochu odlišnou zkušenost, protože jsem zamlada propagoval legalizaci konopí (ze směsi různých důvodů, které hodně patří do 90tech) a mezi huliči jsem se setkal s podobným schismatem - včetně toho, že je ok, když hulí elity ale prostý lid by neměl, nebo je ok, když hulí on, ale je rád, že jeho děti k tomu nebudou mít přístup, apod. Prostě poptávka po legalizaci hulení mezi huliči nebyla samozřejmá, protože prostě ne všichni lidi k tomu, co dělají v soukromí, potřebují nějaký consent společnosti: spousta lidí jsou spokojení antisociálové a sociopati a co více: vytváří složité a relativně úspěšné sociální struktury tvořené sociopaty a antisociály :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam