• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    XARGH
    XARGH --- ---
    SEJDA: neni to generovani kvant reakci zpusobeno spis tim bezpredmetnym ohrozenim demokracie v USA, co nikym nezvoleny sociopat v rozporu se spoustou platnych zakonu USA prave predvadi?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TOXICMAN: Budes muset vic moderovat/rozdavat nejaky ovoce pripadne. Stal se tu z toho posledni dva roky fakt klub hospodskej hateru. Jako kdyby spartani chodili do klubu o slavii a kazdej den tam museli napsat ze slavisti jsou kreteni a jejich trener nejvetsi. Bylo by supr kdyby to tu zas vic bylo o jeho firmach a technologiich a ne o tech samejch deseti nyxacich kterejm vadi kazdej Muskuv prd na twitteru.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XARGH: tak se na to podivej z druheho konce, kdybychom tu presdileli vsechno co si o Muskovi behem dne precteme, jak by to tu vypadalo? Vzdyt toho jsou kvanta za den, desetitisice lidi.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: "protože se někdo snaží analyzovat, kam a proč chodí peníze z daní - hele na jednu stranu te to vubec nezajima a nechces se o tom bavit, a pises do uz po-xkrat dost jasne... ale pak sem napises takovou totalne nepresnou domnenku ze se "jen nekdo snazi delat blah blah" na zaklade ktery mazes prispevky. jako vazne??
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOXICMAN: to te to teda muselo hodne nasrat, kdyz tu ses schopnej tolerovat Turka ale tohle ne :)
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    OMNIHASH: Mě Musk připadá docela příčetný. Dělá přesně to, co bych od nejbohatšího člověka na světe, co právě dostal neomezenou moc, čekal. Nepříčetný mi spíš připadaj ti, co si ho zvolili za prezidenta; Nebo ti, co mu pořád dál hulej.
    XARGH
    XARGH --- ---
    SEJDA: LOL, bravurni analyza, pane kolego

Takze pokud sem davam nejaky komentar k Elonove osobe, a jsem z neho okuzleny a beze slov, tak to alespon napisu "to je jako bych to rikal ja"
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    OMNIHASH: lol, o mě vůbec nejde :D já se bavím nad tím zděšením... Trump je mi uplně ukradenej, podívám se až zpětně na výsledky
    pobavilo mě to označení hostile takeover, protože se někdo snaží analyzovat, kam a proč chodí peníze z daní :D
    den jako malovaný
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Tento klub neni o tom co si 3. strany o Elonovi mysli, a je uplne jedno jak velka je vlna hejtu anebo lasky.
    Bereme kvalitni analyzy .. treba jak se Muskovi zmenila popularita, pokud to vubec nekdy nekoho zajimalo, nebo treba, jak se jeho nova role odrazi na firmy, o ktere se kdy otrel.
    To ostatni jsou jenom blaboly te same urovne, jakou tady prezentujeme my. Takze pokud sem davam nejaky komentar k Elonove osobe, a jsem z neho okuzleny a beze slov, tak to alespon napisu "to je jako bych to rikal ja", posty 3. stran o Elonovi bez jakehokoli komentare bych taky okamzite mazal. Kde kdo se chce prizivit na Elonove znacce.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    TOXICMAN: cywe, ty už si taky odvibroval k MAGA onanistům komplet co? To se fakt na tohle díváš a řekneš si, jop takhle se chovají příčetný lidi?
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    XARGH: to neni o žádném nehodí do krámu tyvole, ale o tom, že tu nechci každou 10 minutovou krávovinu, kde nějakej pepík komentuje AOC, která komentuje co si myslí o Muskovi
    a ještě si myslíš, jakou zásadní věc přinášíš, že mě musíš otravovat v poště... omg
    XARGH
    XARGH --- ---
    SUMAC: to je ubohe. mazat ve vlastnim klubu je za me ok, ale musi k tomu byt i padnejsi duvody nez to, ze se mi nejaky nazor nehodi do kramu.

tady to davam znova, nacasovano na misto, kde AOC mluvi o tom, co ten hostile takeover od Elona sleduje.

AOC Finally BULLIES ELON To His Face
    https://youtu.be/HMrEBtf7_xQ?t=401
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    XARGH: protoze AOC ohrozuje americkou demokracii a jeyo komunistka.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    E2E4: děkujeme za přiznání
    XARGH
    XARGH --- ---
    TOXICMAN: hele, a proc jsi mi tady bez vysvetleni smazal prispevek, kde se AOC vyjadruje prave k onomu hostile takeover?
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOXICMAN: zjevně už nelze být Elon fanboi a zároveň nebýt Trump fanboi..
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    TOXICMAN: tak to se da udelat i transparentne a ocekaval bych schvaleni kongresem a senatem, nez se ukradne par trillionu dolaru, ale jak se raci.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    SUMAC: deklarovali úmysl brutálního seškrtání výdajů a najednou je z toho hostile takeover, lol
    E2E4
    E2E4 --- ---
    BADHORSE:
    The Treasury system disburses $5.4 trillion a year, or 88 percent of all federal payments.

tak to je asi jasný proč po tomhle šel Elon jako první. :)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    BADHORSE: v USA ted probiha hostile takeover jako z ucebnice. dela vsechno proto aby ho nic nemohlo zastavit, a pokud nekdo vztahne ruku, pripadne se pokusi o atentat, tak to bude Hendrychiada za kterou by se ani gestapo nestydelo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam