• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    ALMAD: ženská řeší dotace na jednom z ministerstev a aktuálně používá gemini na tu nejvíc primitivní věc - úpravu a tvorbu textů, usnadňuje ji to život hodně. Imho to je jen špička ledovce, když by to někdo nasadil opravdu cíleně a trochu ty lidi s tím naučil používat - počítal s tím vyuižitím v celém procesu, tak to posune státní aparát o hodně. A to nemluvím o nějakých placených agentech nebo nedej bože AGI. #kecy
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Osobni Jarvis cool, jakym zpusobem si predstavujes, ze zefektivni statni spravu?

Me pro takove ucely spis zajimaji veci, ktere se afaik za poslednich pet let nepohly ani o kousek, a zdaj se mi pomerne podstatny—jailbreak, poneti o temporalite a halucinace. Joa taky ze nikdo nevi co maj ty velky modely za dataset, i kdyz to by v ramci Evropy asi nejak s Mistralem slo. Aspon ze efektivita sla konecne dopredu.

S tim Autocontem a OK Systemem se tu mam pocit o to nekdo pokousel, a pak mu nejaky lidi vedle nadavali jak to bylo mimo, myslim ze se to tykalo stavebnictvi.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: Rozhodujes vzdycky ty jako supervisor. Casem to mozna dojde do bodu kdy tomu das nejaky prava rozhodovat a nastavis kde a jak. Koolaid netusim co je. Musk nicmene zatim pokud vim neimplementuje nikde nic. Zatim jen stoura kde utikaj prachy a sere tim lidi, kteri na tech penezovodech byli leta prisati. Presne jsem si rikal ze by bylo super kdyby to samy nekdo delal i u nas a vypraskal treba OK system nebo Autocont ze statnich predrazenejch zakazek s nevypoveditelnejma smlouvama..to by bylo bajo...Chtel jsem tim nicmene rict, ze prvni ChatGPT verze tu byla tri roky zpatky? A dneska si uz fakt nepises do chat okynka at ti to rekne recept na polivku, ale v aute si s tim dokazes hodinu povidat jako s realnym clovekem o ruznejch tematech a zaroven to umoznuje daleko vetsi miru automatizace..takze timhle tempem fakt budem za tri roky u osobniho Jarvise.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Hele a zkousels to pouzit na neco jinyho nez callcenter a marketingovy tasky? Protoze ja treba jo a tak trochu je implementuju v praci a ano, gamechanger to je a umozni to o hodne vic automatizace, ale to posledni co by to melo delat je jakejkoli rozhodovaci proces.

To ze lidi jedou na koolaid a myslej si ze by to melo zestihlit statni spravu protoze statni sprava je vlastne call centrum, to me fakt desi.

Myslim ze test pro techbros by mel bejt ze to neimplementujou nikde kde to ma vliv na lidi, dokud tomu nebudou ochotny sverit obchodovani svejch bitcoinu.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: To nevime a ani uz to nikdy vedet nebudem, ale ty AI agenti jsou naprostej gamechanger treba. Testuju to pres openai asi za 200 dolacu mesicne, coz je 5k. Zadas mu nejakej task a jezdi ti mysi po monitoru a dela veci ktery mu reknes, takze do tri let nejaci operatori call center a ruznejch 1 level support konci a nahradi je stejne jako par dalsich profesi tohle za 5% ceny. Jestli to dopadne zle si nemyslim. Naopak bych rekl, ze budeme mit jako lidi daleko vic casu na ruzny skills a zabavu jako pred vynalezem zemedelstvi, protoze plno kazdodennich cinnosti za nas bude delat AI/robot. Spis by me zajimalo jestli dospejem k nejakymu zakadnimu nepodminenymu prijmu..nebo jak to bude, ale to je na jinou diskuzi asi.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Precti si nexus od harariho. Nebudes tam happy z AI.
    Uz dneska nemame sajn co AI dela a je to vic a vic nebezpecny.
    Kdyz ji nechame kontrolovat stat, coz uz v nekterych oblastech davno delame, dopadne to velmi zle.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: Ja jsem jen nekde zaslechl ze prej se ty data ukladaj v nejakym dole nebo co? Nevim zas jestli je to real nebo hoax..Kazdopadne bych rekl ze s prichodem AI, ruznych AI agentu apod by se obecne mohl statni aparat docela zestihlit a bejt vic transparentni. Takze s tim co chce udelat a dela Musk souhlasim. Jestli si nejsem nicmene uplne jistej tim, ze by to mel delat Musk. To si vyhodnotim az tak za rok. Zatim to vypada jako jeden velkej bordel.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Hele kdyz z pozice managementu vyrazis 10% lidi, tak usetris dost nakladu.
    Ale normalne se to dela na zaklade nakejch pohovoru, ne kdo posledni prisel.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Obdivovatele Muska z Lidovek

Staří kapři a mladé mozky. Pokud Muskův zeštíhlovací tým uspěje, bude to výzva pro Evropu.

Lidovky.cz - zprávy, analýzy, rozhovory
    https://www.lidovky.cz/nazory/donald-trump-elon-musk-doge-efektivita-vlada-stat-usa.A250211_175358_ln_nazory_lgs
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Tvoje nazory mi obcas fakt prijdou jako nazory cloveka, kterej kouka jen na cnn prima news. Nezacinam se ohanet nikym. Jen jsem si zadal do googlu "muz ktery ma s vice zenami vice nez 10 deti" a tenhle typek mi tam vypadl. Narozdil od tebe ho neobdivuju a nesleduju kazdej jeho prd, takze nevim o koho jde. Pouze jsem ho pouzil abych opravil tvuj nazor ze jen elon nebo saudskej princ muze mit tolik deti. Zkus si treba predstavit ze je to i naopak a jsou bohati nebo velmi inteligentni chlapi, kteri zensky tak pritahujou tak, ze jim samy roztahujou nohy a chtej od nich deti. To ze byl kazdej frajer kteryho si poznal vudce nejaky sekty neznamena, ze takovi jsou vsichni frajeri na svete. Ja jsem pouze pogratuloval Elonovi k diteti cislo 13 a ty tu hned skaces jak certik z krabicky s kastraci a sektama.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: to je přesně ono, nevíš o koho jde, ale začneš se s ním ohánět. Ano, otcovtsví je záslužná činnost, na rozdíl od vysemenění se do každý povolný buchty, co šla zrovna kolem a následným vyignorování jakýkoliv péče o svý zplozence. Jinak zatím každej frajer, kterýho sem poznal s dvoumístným počtem děcek, měl bejt dávno vykastrovanej pro dobro celý společnosti, narušenec tvořící další narušený lidi. Pilně doufám, že se v týhle skupince vyskytne sem tam nějakej křesťanskej dobrák, co nevěří na kondomy, ale zatím to byl čistě psychopat vedle druhýho, co by z fleku mohl řídit sektu, nebo bordel, a Elon do toho krásně zapadá.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Abych ti to prelozil do blbstiny. Vubec netusim kdo je nejakej Kollar. Vim jen to ze ma 13 deti a otcovstvi nepovazuju narozdil od tebe za nejzrudnejsi vlastnost.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Rozumim tomu ze schopnost chapat psanej text ti asi nebyla dana. To ze ti tu hodim nejakyho nahodnyho cloveka jako prvni clanek z googlu abys pochopil ze nejen Musk nebo saudskej princ muze mit vic nez deset deti neznamena ze nekoho obdivuju nebo souhlasim s tim co dela, jak to dela, s kym to dela, v cem jezdi, v cem lita, co ma za lode, za pouziva za telefon, jestli je to vegan nebo nacek a kolik a kde plati dane. Zkus si to jednou provzdy zapamatovat, at tu zas u dalsiho ditete nejses prekvapenej.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: tvoje schopnost vybrat si náhodnýho lumena a neomylně u něj začít obdivovat tu nezrůdnější vlastnost (a omlouvat tím jinou nesouvisející zrůdičku na druhý straně světa) mě nikdy nepřestane udivovat... cywe Kollár, tvoje sbírání pokémonů pokračuje nezměněným tempem, příště zkus třeba pochválit Danka za dobrou trakci v křižovatkách...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: No tak to neobdivuj ne?..Nebo co nam tim chces sdelit? Slovenskej predseda parlamentu mi jako saudskej princ taky nepripada. Kazdej se s tim vymirani lidstva vyrovnava po svem a pokud chlap dokaze ty zensky a deti uzivit, tak at si jich ma kolik chce.

Další zářez. Předseda slovenského parlamentu Kollár bude mít 13 dětí s 11 ženami - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-dalsi-zarez-predseda-slovenskeho-parlamentu-kollar-bude-mit-13-deti-s-11-zenami-40426787

PER2: No furt nevim jestli to neni nejaka dezinformace. Nedohledal jsem k tomu vic podrobnosti zatim..:)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DRAGON: já to nesleduju úplně do detailu, ale mám pocit že 2 soudní rozhodnutí (předběžný opatření) v souvislosti s Muskovym řáděním Trump už nerespektoval..
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: mít třináct děcek s čtyřma ženskejma není nic k obdivování, pokud nejseš saudskej princ č. 1234.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: maga pani :D
    uplne mi to pripomnelo zacatek filmu idiocracy, jak se tam idioti mnozi geometrickou radou

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Cislo 13 venku. Gratz :)

Valentýnské překvapení u Elona Muska: Krásná spisovatelka tvrdí, že mu porodila 13. dítě - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-valentynske-prekvapeni-u-elona-muska-krasna-spisovatelka-tvrdi-ze-mu-porodila-13-dite-1512400
    PES
    PES --- ---
    PER2: a alespoň SCOTUS by uznal??? ;-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam