• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    JONY
    JONY --- ---
    PALEONTOLOG: tohle je v americké nazi/white supremacist scéně a následně u internetové memískové alt-right mimořádně populární a známá věc.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARAON: mno, kromě 14. dodatku ústavy, a ten teda nic extra k aktuální situaci neříká, jiná reference zdá se není. no ale tak římský pozdrav, takhle skáče pes, samý jednoznačný sdělení. jsem zvědavej, jestli náckové ted afakt někdy vylezou na slunce, nebo se budou zdravit dvojitě šifrovanejma vzkazama už navždy :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Concerning
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALMAD: tak o to je celá tahle "AI" vlna. Lumeni, co nebyli schopný ani napsat do googlu co hledaj, páč je mátlo patnáct odkazů pod sebou, to najednou narvou do promptu a dostanou jednu odpověď. Co na tom, že vyhaluzenou a semtam úplně blbou, ale maj jí. Proto celej internet od tý doby zase o krok upadl, dostanou se na něj i lidi, co nezvládnou funkčně přečíst jednu stránku...
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    SEJDA: No ja to prace ctu tak ze “je hoax ze ten problem je v COBOL formatu data, fskutecnosti fakt podvod a je to dokazany mj. tim ze vic SSN nez Americanu”, ale priznavam ze uz muzu mit problem s pochopenim moderniho memetextu
    SATAI
    SATAI --- ---
    SEJDA: fanboyz gonna fap
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ALMAD: Cobol hoax = Musk napsal kravovinu na X, uz zase.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ARAON: tak sledovani takovy symboliky ackarema mi vzdycky prislo trochu pritazeny a ma hrane konspiracniho mysleni, ale je fakt, ze ta symbolika se pouziva prave proto pouziva. 14 vlajek ma jakou referenci k severni americe?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Hele, a v cem je to hoax a v cem je vyvracenej? Krom toho co pise MAKROUSEK, tak doslova v tomhle klubu doslova tobe sem psal [ALMAD @ Elon Musk] , a ano plati to i opacne (jeden clovek muze mit vic SSN z ruznejch duvodu).

Ja zacinam chapat proc si dost lidi mysli ze jsou ty LLM AI superhuman, sice nemaj zadnou pamet a zadny porozumeni textu, ale to je furt lepsi, nez ti milovnici…
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: dik, ja jsem vcera taky citoval bez odkazu a potom jsem se za to stydel ;)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KOUDY: nechces, ktem citacim zacit davat odkazy?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Musk představil vlastního chatbota Grok 3, dostupný je zatím jen předplatitelům sítě X
    Grok 3 je nový model umělé inteligence vyvinutý společností xAI miliardáře Elona Muska, který má konkurovat modelům jako ChatGPT firmy OpenAI a čínskému DeepSeek, Musk označil Grok 3 za „nejchytřejší umělou inteligenci na Zemi“ a předvedl její schopnosti uvažování prostřednictvím srovnávacích testů. Očekává se, že do týdne po oznámení bude přidána také funkce hlasové interakce.

Aplikace Grok 3 je zatím k dispozici pouze předplatitelům služby Premium Plus na platformě X, kteří aktualizují svou aplikaci na nejnovější verzi. V provozu jsou nyní nové webové stránky Grok.com a aplikace Grok pro iOS, přičemž se plánuje vydání aplikace pro Google Play. Musk zároveň oznámil vytvoření herního studia pro umělou inteligenci ve společnosti xAI.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: jj..ale nepobiras zadny davky predokladam.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    E2E4: neni, pro Elon Jugend a jednotky Tesla a SS (Starship) je to presne to, co obdivovatel Hitlera ma delat, ma obdivovat Z-Rusko a jeho geriatricke leadery, tady to jenom Musk upresnuje, kdyby nahodou zapomneli.
    SATAI
    SATAI --- ---
    E2E4: aLe Ty RaKeTkY! nEcH pAnA mUsKa Na PoKoJi!
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Dyk jo, treba ja nejsem obcanem USA a mam SSN, pacto jsem kdysi pred dvaceti lety pracoval pro americkou firmu v Australii. Takovych bude nejmin sedesat milionu.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CRAZY_IVAN: akorát mi z fotky mi není jasný, o jaký kompetentnosti vedení mluví - schopnost držet se zábradlí při cestě ze schodů ? ksichty vyzařující nenávist ? ochranka se sluchátkem ?

a další otázka je řečnická - je tohle už za čárou pro Elon fanbois?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam