• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: Vubec netusim. Zdroj informaci je Forbes. Ne ja. Ja jen vidim ten obrat v korporacich..I treba ve Facebooku apod. Nikde nepisu ze s tim souhlasim nebo neco.
    PALEONTOLOG: Jasne. Proto je to jako ptat se te jestli u kazdyho kusu obleceni resis jestli je z ciny, nebo kdyz jdes na google, tak v hlave resis jestli v evrope plati dane ktery ma..kdyz vezmes do ruky iphone, tak resis kolik jeho casti vyrobily deti v indii a cinsky foxconn tovarne...Takhle uplne lidi nepremyslej ze..takze rejp Avatara povazuju stejne jako 95% jeho dalsich mimonskejch rejpu vuci my osobe za naprosto zbytecnej.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: moje pointa není v tom, kdo si co vybral, co komu konvenuje, ale že existuje určitá část lidí, která neřeší pozadí produktů co kupuje a část lidí, kterou přímo fascinuje úspěch a pozadí nerozhoduje.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Jenom tak pro zaznam kdyby te nekdo bral za zdroj informaci, mozna v tom rozhodnuti hlasite odmitat veskery DEI programy mooooznaaa trooosicku hraje roli to, ze Trump et al rek, ze na soukromy (!) firmy co to neudelaji poda zalobu za diskriminaci (bilych muzu).

Viz kauza Costco. Jede ted taky to ze MAGAs reportujou firmy co se rozhodly to nahlas odmitnout, ale interne to jenom zradne prejmenovaly a tim se vzpiraji slovum Velkeho Kormidelnika.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: On me zas jen taha do korporacnich problemu aby dostal trochu dopaminku z plusiku. Uz jsme to tu resili u charity, kde jsem mu jasne vysvetlil kde jsou moje hodnoty.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    PALEONTOLOG: ono je to jeste tragictejsi, dobro a zlo se urcije podle ocekavani uzaverky.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    AVATAR: to se dětem přece neříká, že dobro a zlo se určuje podle účetní uzávěrky, ještě by to začly říkat ve škole
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    AVATAR: Proc zas zamenujes moje hodnoty s hodnotama Igera a nejaky americky korporace? Jsi psychopat. S tebou se ned vest absolutne zadna diskuze, protoze tvoje schopnost argumentace saha maximalne k opakovani nazoru, ktery sis nekde precetl. Pa.
    KOUDY: ty ses lolek, tu woke agitku tam rvali bagrem a regulace s tim nemely nic spolecnyho. Proc mi to delas?

Argument na to, z je nekdo zlo - ale generuje profit! Bleju nad tvyna hodnotama.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    XCHAOS: vzdyt ESA bude uz uz delat 1. hop s raketou Themis se znovupouzitelnymi motory Prometheus.

Raketa pro 1. hop T1H-1 se uz testuje, upravy na kosmodromu dokoncuji.

ESA - Themis
    https://www.esa.int/Enabling_Support/Space_Transportation/Themis

SATAI
    SATAI --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    V těchto trudných chvílích amerického národního smutku radostí plesám, že netřeba mi čísti to blití, které zde zástupce šéfa Jaguár ČR plodí :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    TRANCEWARP:
    KOUDY: EU skutečně má projekt vlastního mini-starlinku pouze pro strategickou komunikaci. Samozřejmě, argument Arianespace, že nechtěli obnovitelnost, protože by se jim "snížila poptávka po raketách", to byl fakt geniální krok: teď o jejich rakety nebude stát nikdo...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    CRAZY_IVAN: Ne pro Elonka. Pro Grocicka <3
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    KOUDY: awww, srdíčka pro elonka ♥️
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: Ja myslim ze budem vzdycky zavisli spis na korporacich nez na vladach. I telefony maj poslanci v evrope bud od americky firmy nebo od asijsky firmy :)..je to jen klasickej elonkovej buzz proste.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Hele ty uz to ani nectes vid. Ze nemame mi vladni komunikaci na americkejch satelitech, ktery se ukazujou uz vlastne nebejt kamosi dava dost smysl. A dokonce mame i vlastni satelity pro vladni spojeni.
    Consumer level v tom clanku neresej
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Pod vedením Boba Igera zaznamenala společnost Disney významný růst obratu i zisku. Během jeho působení od roku 2005 do roku 2020 se tržby společnosti zvýšily z přibližně 32 miliard dolarů na více než 65 miliard dolarů, což představuje nárůst o více než 100 %. Provozní zisk vzrostl z 4,5 miliardy dolarů na 14,9 miliardy dolarů, tedy o více než 230 %. Tento růst byl podpořen strategickými akvizicemi, jako byly nákupy společností Pixar, Marvel, Lucasfilm a 21st Century Fox, stejně jako expanzí zábavních parků a uvedením streamovací služby Disney+.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Bob Iger je jedno z nejvetsich zel, co tuhle planetu potkalo.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Tak sup sup Evropo. Tri raketky tydne do vesmiru at mame vlastni starlinky v roce 2150.

Europoslanec Zdechovský varuje před Muskovým Starlinkem, chce evropskou nezávislost - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/aktuality/europoslanec-zdechovsky-varuje-pred-muskovym-starlinkem-chce-evropskou-nezavislost/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Rusaky urcite ne. To jsou invazivni kobylky a nejlepsi by na ne byl nejakej postrik. Trumpa v necem jo. Vsak i velky firmy konecne muzou zrusit DEI a nadechnout se po tech letech woke regulaci.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam