Diskuze s nekterejma nyxakama be like.
Ahoj ahoj. Prosimte ja vim ze ses psychopat a bez se lecit. Sice o tobe nic nevim a nikdy sem te nevidel ale jsem o tom presvedcenej!
Hodne stesti..jo a nemusis mi na to odpovidat..dik!
a kdyz na to odpovim tak zas prijde dalsi nyxak a napise "hele ty musis mit jako posledni slovo jo?!!"
oumaj. Pouzivejte ten ignore, pokud nedokazete ve svejch ctyriceti ci buhvikolika letech akceptovat jinej nazor v diskuzi. Muj nazor je uz 7 let stejnej. Musk zmagoril. Je otazka jestli je to tim, ze vede dve velky korporace a je pod obrovskym tlakem, nebo se u nej rozvinula dalsi forma jeho nemoci a pro stromy nevidi les. Je to jedno. To ze zmagoril neznamena ze automaticky nikdy v zivote nic nedokazal, zadnou firmu nezalozil, vsechny prachy ma od otce a dalsi picoviny co tu par lidi furt papouskuje. Furt je to magor jehoz rakety litaj 2x tydne na orbitu a pak pristavaj zpatky na zemi, coz byla vize, ktery se patnact let zpatky vsichni smali..zatimco tady se o tom ze je magor hadaj prazaci, kteri zijou ve meste ktery nema ani vlakovy spojeni na letiste. Ja opravdu lidi nevidim jako mince, ktery maj dve strany. I s Vavrou muzu v 90% nazoru nesouhlasit, ale zaroven dokazu uznat ze umi delat skvely hry...Takze se snad konecne zase muzeme vratit k tematu. Avatar si me da jednou provzdy do ignore aby ho moje nazory typu "Myslim si ze Musk je magor, ALE" stale dokola netriggerovaly..a bude klid.
SCHWA: Mas recht. Jojo je to trefny. Zvlast o tom Thielovi.
Lidé z Thielova okolí tvrdí, že je matoucí jeho dvojjedinost. Vanity Fair ve své obsáhlé analýze v září 2017 upozornil, že rizikový investor Peter Thiel v tichosti radil Trumpově vládě a uchází se o nejvyšší funkci v oblasti dohledu nad zpravodajskými službami. Měsíčník cituje[4] jeho dlouholetého známého: „Sám se vyjímá z pravidel, která uplatňuje na ostatní. Je to zarytý libertarián, který brojí proti státnímu dohledu s výjimkou případů, kdy z tohoto dohledu sám profituje. Je silným zastáncem soukromí, ale s radostí rozjíždí a sedí ve správní radě Facebooku, který zpeněžuje každý kousek dat Američanů.“ Popsal tři hlavní hybatele Thielova života: dosažení nesmrtelnosti, odolávání státní kontrole nad svým jednáním a získání peněz potřebných k jeho uskutečnění.