• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    W_NOICE78: i v US to lidi řešej: CRAZY_IVAN
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    PALEONTOLOG: Myslis mensi odbyt Tesly?
    TMY byla bohuzel v lednu 2025 nejprodavanejsi BEV, TM3 byla na 4. miste. Ale prodeje klesaji, protoze zakaznici cekaji na refresh TMY nebo na slevy. Felonovo chovani se promitne do prodeju spis az na konci roku a asi jen v EU.
    https://cleantechnica.com/2025/03/03/top-selling-electric-vehicles-in-the-world-january-2025/
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ehm

Elon Musk tries and fails to pump Tesla's stock (TSLA) | Electrek
    https://electrek.co/2025/03/04/elon-musk-tries-and-fails-to-pump-teslas-stock-tsla/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Ja myslim ze ne. Kdyz se podivas na videa na youtubu s nim treba z roku 2016 tak to magor nebyl. Proste trpi syndromem Vaclava Klause, kdy je chlap normalni a po padesatce mu hrabne a stane se z nej kreten. Ja na nej mam kazdopadne uz o roku 2017 nazor furt stejnej..stejne jako na jeho tweetovani, taze ja uz se posledni leta jen bavim tou reality show.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: nicmene konzervativni a nazi spolky podporoval leta pred 2. mandatem trumpa. kimdot.com jako kamos atp. je to ocividne zmrdecek z apartheiidu, co se uz nemusi pretvarovat
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    E2E4: Vsak ukrajinu zachranil a na zacatku pomahal. Ted jde proste stejne jako zuck a dalsi na ruku Trumpovi. Az bude v usa jinej prezident, tak zas pujdou na ruku jinemu prezidentovi. Elon taky pred peti lety Trumpa nesnasel.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAC: to sice úplně nereaguješ přímo na to co píšu, tedy nadhodnocený akcie tesly, ale tvýmu sdělení rozumím.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PALEONTOLOG: dokud bude djt/US delat to co mu emu rekne, jako treba s tema ETH a bitcoinem ted, tak tesla klidne muze byt na nule a emu si udrzi kapital pac je porad fyzicky o den az dva pred zbytkem planety. a to vedomi mu evidentne tedka dela stejne debre jako ketamin nebo na cem to jede.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SUMAC: tak elon bude v ovlivňování trhu celkem dobrej. z pohledu ekonoma prostě nemůže mít firma, která má o 50% menší odbyt než loni, mít větší hodnotu než loni. ono ví bůh jak je to s tím elonovým bohatstvím, stačí aby chvíli neudržoval akcie nahoře uměle a v žebříčku začne padat dolů.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    JANFROG: my vubec netusime co to "full" v jeho pripade muze znamenat. takze lepsi je jen ocekavat, ze to pujde porad niz a niz.. ze by se zastavil az mu dojdou prostredky taky moc nehrozi. staci dva dny jako tedka a diky insider tradingu a ovlivneni celosvetovy burzy muze presunou prachy z jednoho pytle do druheho.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    JANFROG: "Elon hledá nové dno, S03E05"
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    E2E4: Tak on sel "full retard" pred volbami. Akorat ted jde "more full more retard", jakkoli jsem si to nedokazal pred tim predstavit...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    je legrační, jak jsem tu kdysi psal o Elonovi a Ukrajině, když mu zavolali z tý ruský ambasády atd a jak ho tu zdejší fanbois obhajovali, že dodávkou starlinků zachránil Ukrajinu a že jen zabraňuje třetí světové..

Ale Čekal jsem, že půjde "full retard" před volbami v USA. A že to bude jen předvolební gimmick, jak získat pro Trumpa voliče.

No a nakonec to bylo až po volbách a je to doopravdy. :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PER2: to zas bude kñů "esterko proč jsou lidi na mě tak zlí"?

(spojený s 'vidíte, jsem vám to říkal, naší nepřátele se neštítí ničeho a já vás před nimi ochráním, make Tesla great again..")
    JORGES
    JORGES --- ---
    Pokud bylo tak pardon. Londýn

KOUDY
    KOUDY --- ---
    disco disco

Trumpův projev v Kongresu obrazem: Musk opět neodolal a zatančil - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-trump-v-kongresu-obrazem-gesta-i-tvare-nejblizsich-271188
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PER2: to se brzo dostane do fáze kdy pojišťovny prostě přestanou ty auta pojišťovat...
    PER2
    PER2 --- ---
    7 Tesla Charging Stations Torched Near Boston
    The fires, which the police said were intentionally set, are the latest in a series of attacks against Elon Musk’s company.

PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: the cringefather isnt real he cant hurt you ..... the cringefather: concerning
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    Nicmene kdyz to tedka vidim, tak chapu Bidena, ze dal cely rodine pardon tak sirokej, jak to slo.

Kolik ze to let uz je ten magor u moci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam