• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PATISLAV: tady bych se soudruha Koudyho zastal, psal tu nedávno, že je Musk magor, to je asi nejsilnější přiznání chyby v úvaze, co sem kdy za celou jeho nyxí kariéru zaznamenal, chtít po něm víc je zbytečný, nebo se to aspoň nikomu nepovedlo ani za posledních 15 let...
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: No hlavne je picovina uvalovat sankce na nejaky ukrajinsky oligarchy kdyz je ukrajina napadenym statem zejo. U ruskejch oligarchu jsem nicmene cekal ze uz se davno jejich jachty budou prodavat a prachy posilat na ukrajinu.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KOUDY: tak tak a ani tohle ji logicky nezastaví. Ale je kouzelná ta selektivní slepota.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: a? O tom jsem nepsal. Psal jsem "Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?"
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: 2022, pekny, od ty doby polovina tech lidi uz sankcionovana neni
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: Ne myslim neco takovyho.

List of Russian Oligarchs’ yachts, homes and assets being seized worldwide - CNN
    https://edition.cnn.com/interactive/business/russian-oligarchs-yachts-real-estate-seizures/index.html
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PATISLAV: Na ty uz jsou sankce tri roky uvalene..byly jim zabaveny jachty, ale valku to nezastavilo ne?
    PER2
    PER2 --- ---
    PATISLAV: rusko je to hodne napadene a jen se brani a navic je tam demokracie a svoboda neco jako amerika

PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PER2: a zase ani zmínka o oligarších z Ruska :)
    PER2
    PER2 --- ---
    konec valky za 3, 2, 1 ....

SATAI
    SATAI --- ---
    Fakt se s tím kriplem musíte hádat, když oboustranný to řeší? ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: To neni mimonska picovina ale nazor zalozenej na tom co bylo v mediich par tydnu zpet. Uz se to zmenilo a proto me zajimalo jak je to aktualne. Nejspis se to teda zmenilo znovu, protoze Trump vcera rikal ze pravo vyhazovat maj primarne ministri - [KOUDY @ Elon Musk]
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: kdyz je rec o "mimonskejch picovinach"

KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: Ne od tebe. Od trech lidi tu..Tyhle lzivy narazky, ale rozvedl jsem to v odpovedi tobe, aby tu zas omnihash nebrecel, ze mam v jeho oblibenem klubu hodne prispevku.
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Kdes tohle ode me cet?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ALMAD: Vidis jak je to easy. Na jednoduchou otazku jednoducha odpoved a mohli jsme se bez tech hysterickejch lzivejch reci od magora dragona ze se muska zastavam, nebo ze jsem obhajce muska ci ze mam rad silne vudce a dalsich uplne mimonskejch picovin..obejit. Dik
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    KOUDY: Hele treba hned odvedle mas

Kristin Jenn got a similar response from members of her family after she learned the National Park Service ranger job she was due to start had been put on hold by the DOGE hiring freeze. She thinks it’s likely the job will be eliminated altogether.

Thrust into unemployment, axed federal workers face relatives who celebrate their firing
    https://www.yahoo.com/news/thrust-unemployment-axed-federal-workers-130433303.html
    PES
    PES --- ---
    Tak co se dozvíme k tomuto? ;-)

Wall Streetu se přestávají líbit akcie Tesly, vadí až moc polarizující Musk - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/musk-tesla-akcie-trump-volby-pokles-burza.A250306_180500_eko-zahranicni_berr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam