MAWERICK: No diky bohu, ale kdyby mel, tak by to byl jeste vetsi magor nez Elon a pritom skvelej vizionar, inovator apod.
Podle me my zijeme v nasi technologicky bubline. Je otazka jestli kazdej kdo jezdi teslou ma zaroven twitter a vidi elonovy tweety. Za druhy Elona muzou za tri mesice odvolat z pozice CEO, stejne jako odvolali Jobse, a akcie poletej nahoru..etc. Me cena 100-200 dolacku prijde celkem ok pro nakup akcii tyhle technologicky firmy. Nemyslim si ze skonci jako Nokia. Elona muzou zavrit do blazince, odvolat, zastrelit pri atentatu, muze se jit lecit a pak se vratit zpet do starych koleji..etc..ta firma to prezije. Ja sam ted s nakupama akcii cekam co jeste prijde, ale kdybych resil elektromobil a mel na nej kolem milionu, tak si furt radsi koupim teslu nez elektrickou skodovku nebo wagena a uvazoval bych ciste pragmaticky z pohledu uzivatelskyho zazitku, technologii apod. Elon a jeho hysterie na twitteru by mi do myho rozhodovani nezasahoval. Stejne jako mi Jobs nezasahoval do nakupuju Iphonu a Ipadu. Chtel jsem proste jen nejlepsi user experience.