• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    VACA
    VACA --- ---
    já se předem omlouvám za dojmologii v jinak asi vcelku odborný diskuzi, a nechtěl bych bejt žádnej konspiratik.

Ale asi nejsem jedinej koho napadlo, že to pálení tesel vlastně už mohlo přerůst v pojišťovací podvod, ne?
    Já Emonu Luskovi už bohužel tak nějak nevěřim ani nos mezi vočima, a tak si řikám že to hromadný upalování cybertrucků se mu vlastně docela hodí, v situaci kdy se z toho auta stalo celkem fiasko...
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: To by ovsem znamenalo, ze jim nesmi pri kazdem letu vybouchnout. Ale co ja vim, nejsem raketovy vedec.
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: 100t znovupoužitelně... tak schválně ;-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    XCHAOS: Jenze ja nejsem idealista jako nekteri zde, ale realista. Realita se meni a ja se na ni jsem..opet narozdil od nekterych zde..schopnej rychle adaptovat. Nezijeme v pohadce, ale v preregulovany evrope, ktery ujizdi vlak v inovacich atp. Moc dobre je to videt treba na vykriku Jonyho, kterej Elona zna jen z clanku z novinek a mysli si, ze diky lidem jako jsem ja jsou akcie ted tak vysoko. Klasicky omezeny mysleni a strelba totalne mimo terc. Takovej Petr Ludwig style - [JONY @ Elon Musk] ..v realite ja, kterej ma Elona nakoukanyho a nactenyho uz 15 let, takze dokaze predvidat jeho kroky dopredu uz mam od listopadu akcie prodany se ziskem asi 700% - [KOUDY @ Elon Musk] a vsimni si ze uz tenkrat jsem psal, ze nebudu Elona podporovat dokud bude Trumpetovat, takze jsem presne vedel co se bude dit. Adaptoval jsem se na novou realitu a ted to jen s usmevem sleduju :)
    PER2
    PER2 --- ---
    Re: Can You Fool A Self Driving Car?
    https://youtu.be/9KyIWpAevNs
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    SATAI: concerning
    Neni on nakonec magneto?
    SATAI
    SATAI --- ---
    JONY: zatracení Kanaďani!
    JONY
    JONY --- ---
    SATAI: doufejme, že to bude mít fentanylové finále
    GEE
    GEE --- ---
    INSTINKKT: příště doporučuji jednoduše x zaměnit za xcancel. Dostanou se I ti mimo Twitter a Elmo nedostane imprese

https://xcancel.com/shortl2021/status/1902502328541811174?s=46&t=UW-VHvO6HmOfAeEzODiADA
    PER2
    PER2 --- ---
    Talks between Starlink and the Italian government have stalled, Italy’s Defense Minister Crosetto said, citing geopolitical tensions and Musk’s public statements as factors.

Italy’s €1.5 billion, five-year deal with Starlink aimed to provide secure satellite communication for its military.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KOUDY: no, posunul bych hranici někam k roku 2015, ale v zásadě ano, před méně než ještě 10 lety jsem ho pokládal za hrdinu, i když magořit už začínal. ale nevěděl jsem nic o minulosti jeho a jeho rodiny...

drogy... nevím. jestli může za Trumpa....no, spíš dění kolem Trumpa mohlo mít vliv na to, že finálně zmagořil. spíš než "drogy". Ale jak říkám, už poslední 2 roky byly přes čáru.

Některý tvoje argumenty jsou bohužel pravda. Přesto si myslím, že i když shodu na "jaký svět je" máme, pořád si dáváš pozor, abys pokládal "svět, jaký by měl být", za nemožný. Tam někde se nachází kořeny rozkolu s poslední dobou převažujícím "duchem NYX komunity". Je možné akceptovat svět jaký je a současně mluvit o tom, jaký by podle nás měl být.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRANCEWARP: ano. Proto si ji castecne koupil. Stejne jako ma bezos svy noviny nebo zuck svoji sit kde je 10x vic lidi nez na twitteru. Prodava jejich dat k ovlivneni voleb. Viz cambridge analytica apod.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    KOUDY: Souhlas. Az na to, ze Elon teda ma sit, ktera zcela jasne propaguje jeho nazorovej proud.
    Neni nezavisla. Jinak s tebou souhlasim ve vsem
    Taky je mi lito, ze Elon takhle magori. Mel sem ho za vizionare a ted ho mam za arcidebila
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KASPAREK: ano popiram ze elon prispel velkou merou ke zvoleni trumpa. Velkou merou ke zvoleni trumpa prispel spis biden a jeho administrativa.
    PER2
    PER2 --- ---
    KASPAREK: proc kazde rano vyjde slunce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam