• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KASPAREK
    KASPAREK --- ---
    XCHAOS: a to se tady dost opakuje ze mas na vyber z tech soc siti odejit, nesledovat je a budes mit klid. Me teda prijde ze maj takovej dosah ze to moc nefunguje.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PEJR: tady je paradoxní, že já si Twitter zrušil, abych měl klid právě od tohohle, ale kamkoliv vlezu, tam mi to dožene. Skoro mi přijde, že pro tuhle partu by bylo nejhorší, kdyby se o nich prostě přestalo mluvit.
    PEJR
    PEJR --- ---
    TRANCEWARP: Free speech absolutist.. popravde si chvilema zacinam pripadat jako v mechanickym pomeranci, jak je prikurtovanej na tom kresle..
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    tady nekdo bude zavirat do vezeni novinare ;)

JONY
    JONY --- ---

PER2
    PER2 --- ---
    Tesla (TSLA) deliveries down 43% in Europe while EVs are up 31% | Electrek
    https://electrek.co/2025/03/25/tesla-tsla-deliveries-down-43-in-europe-while-evs-are-up-28/
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    SATAI
    SATAI --- ---
    PALEONTOLOG: fakt mu budeš argumentovat elementární etikou? :-D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: To asi zalezi. Akcie Tesly padaj, ale ne tak jako za Bidena, nicmene Musk potreboval pomoct, prispel Trumpovi na kampan, tak vymysleli PR saradu. Jeep potreboval propagovat poloelektro auto ktery se prodavalo hur, sefove prispeli Bidenovi/Obamovi na kampan, tak se opet vymyslela PR sarada. Ted na to koukas jinejma ocima, protoze vidis Trumpa a Muska..ale v tom roce 2021 to byl wtf moment uplne stejnej a lidi na twitteru psali ze Biden je prodejna devka :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no řekl bych, že ty dvě situace se dost liší okolnostma i elementární etikou, a to je ten vtip.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    jo to je ono!..Ne negri sbiraji bavlnu, ale mlatej je!
    PER2
    PER2 --- ---
    PALEONTOLOG: navic v americe bijou cernochy
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: ano jak by rekl avatar..je to klasicka situace kdyz negri v americe sbiraji bavlnu nebo jak bylo to prislovi :)..Jen jsem chtel poukazat na to ze vsichni americti prezidenti jsou defakto prodejne devky a svym sponzorum delaji ustupky, stejne jako ruznym lobbystickyckym organizacim, automobilkam apod :)..Jen Biden to udelal celkem stylove, zatimco u Muska a Trumpa to byla spis sarada (coz uz jsem psal v minulem prispevku)..z toho by melo bejt snadny vydedukovat jakej nazor na to mam ja :)
    PES
    PES --- ---
    KOUDY: kolik že to je -30% z +600%??? Není to něco jako -200% z původních 600%??? To už může vyvolávat trochu panické stavy, ne? (zvláště pokud to nekupovali za původní cenu, ze které se počítalo těch +600%)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: no ta situace je podlě me taková dost nesrovnatelná, jednak je to střet zájmů, když má prodejce aut jako pravou ruku a druhak je to bezprostřední reakce na muskův brainrot.

but what about biden..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jeep CEO Christian Meunier recently said that it is essentially sold out for the rest of the year, based on reservations.

Jeep raised the price of best-selling plug-in hybrid Wrangler 4xe that Biden drove | Fox Business
    https://www.foxbusiness.com/lifestyle/jeep-raising-price-best-selling-plug-hybrid-wrangler-4xe-biden
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: spis kvuli zelenymu lobbingu :))..Proste PR pro kamery.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: a bylo to z důvodu padajících akcií? :D
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PALEONTOLOG: Omnihash zase bude vykrikovat neco o tom ze fox je urcite nejaky pravicacky medium, tak jen dodavam, ze je to ke shlednuti na na levicackych mediich, na googlu a obecne na tom internetu a jen pastuju prvni clanek kterej mi google vyhodil :).

Trump si taky nic nekoupil. Dostal to jako darek za promo. Stejne jako Biden toho wranglera kdyz podepsal nejakej dekret ze bude propagovat cistci auta...Amerika je jeden velkej kapitalismus ze...Coz samozrejme nic nemeni na tom, ze Biden mel ve Wrangleru i celkem styl, zatimco Trump s Muskem predvedli saradu. Radsi to dodavam aby bylo jasny jak to vidim ja, kdyby tu zas ze me chtel delat nekdo trumpistu nebo dokonce ze sirim proruskej narativ! :))

Biden also paraded electric vehicles at the White House, when he drove a Jeep Wrangler in 2021 | Fox News
    https://www.foxnews.com/politics/flashback-biden-also-paraded-electric-vehicles-white-house-when-he-drove-jeep-wrangler-2021
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam