• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: To mas asi dost spatny informace...Uz v deseti se naucil programovat a naprogramoval hru Blastar kterou prodal. S brachou zaozili ve dvaceti Zip2 kterou po par letech prodali za 300 milionu dolaru. O Paypalu urcite vis. Do Tesly vstoupil a zmenil jeji fungovani aby prosperovala, protoze tarpening mel napad ze vezmou lotus, narvou ho baterkama a budou ho prodavat za 100 tisic dolaru, zatimco ELon mel napad ze elektricky auto ma bejt levny aby bylo pro co nejvic lidi...a furt mu to trvalo pres 10 let tuhle vizi naplnit, protoze jeho vize byla moc napred. Se SpaceX to bylo to samy. Kdyz mas za zivot napad treba na sedm firem z nich pet z nich je uspenejch, tak mi to neprijde ze ses nouma co jede podnikatelskou ruletu teda. Docela dobre to tady vysvetlil i stare_casy - [STARE_CASY @ Elon Musk]

Takze jestli tohle ma bejt to tvoje ze jsem se sekl v nazoru na toho troubu. Tak bych ti mozna doporucil precist si jeho zivotopis..abys pak spis uznal ze ses v nazoru na nej sekl dost ty :)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOUDY: Ano třeba v tom. Vizionář není. Vcelku náhodně trefil ránu paypal, vydělal i přes svou lehkou mentální retardaci peníze a z toho financuje vize, které mají školní děti. (kdyby jeho prachy z "podnikatelské rulety" neživily dobře spoustu inteligentních lidí, kteří se chytili příležitosti, tak sám nedokáže vůbec nic - jako to školní dítě).

PS: Podnikatelská ruleta - jednomu hlupákovu vcelku statisticky něco vyjde a nejen že jemu samému to dá pocit geniality, ale ostatním představu, že jim to vyjde také i když stejně rozumu nemají - a tady hraje roli zákon velkých čísel, kdy si ti troubové ani nedokáží uvědomit kolik bankrotů je za jedním troubou co se trefil. Oni totiž jsou vidět jen ti troubové co se trefili. A o těch si jiní troubové myslí, že to nebyla trefa, ale že jsou geniální.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    HOWKING: V jakym nazoru jsem se konkretne sekl? Ze je to vizionar kterej dokazal se svejma firmama neskutecny veci a v poslednich letech zmagoril z drog? Co je na tom spatne, nebo kde je tam ta nepravda?

Tady to samy co rikam ja uz dva roky rika treba Jarda Beck od 42 minuty. Narozdil od lidi tady on delal leta ve facebooku pod Zuckem, spoluzalozil beat saber..v USA prechodne zije apod.

🤯 Žijeme v ČERNÉ díře? ⚫️ Kung-fu ROBOT 🤖 Končí Elon v Tesle? Je BYD lepší? Jak se stát ANIME star?🚀
    https://www.youtube.com/watch?v=zjUVrR8yuYo&t=148s&ab_channel=PetrM%C3%A1ra
    SATAI
    SATAI --- ---
    PER2: s gilotinou místo kvéru, prosím ;-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    KOUDY: Spíš není. Je ty nedokážeš přiznat, že ses v názoru na toho troubu sekl. (jsem zvědav, jak dlouho to ještě potlačíš a jak moc absurdní to bude, až tě to donutí vyklidit pozice)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PER2: no počkej, tohle je 5 let starý a mezi weird nerds jsem patřil já. Dnes jsme úplně někde jinde.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    No posledni mesic je to spis takhle :P

PER2
    PER2 --- ---
    a je to tu zase :p

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Presne. Vsechno si to za mesic rignul pro sebe ty penezovody. Ted ma o 200 miliard dolaru vic coz je na akciich presne videt jak se jeho tesle dari a muze jit zas od koryta. Proste typicky mysleni cechacku :D
    JONY
    JONY --- ---
    Prostě těch pár měsíců teď venoval tomu, aby dostatečně rignul systém ve svůj prospěch, nastavil penězovody a teď se vrátí ke svému byznysu.
    JONY
    JONY --- ---
    PALEONTOLOG: zjevně podle těch jeho reakcí má strach, ale imho zase ne tak velký, aby to jen kvůli tomu "zabalil"
    _T_
    _T_ --- ---
    PER2: jestli jsem to dobre pochopil z US podcastů, tak na ty pozici na jaky je (zmocnenec nebo co) muze byt asi 130 dni. Takze tim je jeho mandat taky omezenej..mozna to licuje s tim kvetnem
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOUDY: třeba jen nechce atentát, cejtí se mladej
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PES: Hmm takze od kvetna zacnou akcie zas rust..Ted jeste bude sesup kvuli kvartalnim vysledkum. Musk uz vidi ze mu doge kazi reputaci a firmy a je lepsi zustat podnikatel a nejbohatsi clovek na svete a politiku ovlivnovat jen ze stinu jako to dela bezos nebo thiel..:)
    PER2
    PER2 --- ---
    MAKROUSEK: dva lhari to potvrdili, tak se to musi negovat :p
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PER2: To uz rikal Vance v Mnichove, ze par mesicu Muska. To licuje.
    PES
    PES --- ---
    PER2: ...by late May of WHAT YEAR??? ;-))
    PER2
    PER2 --- ---
    emerika uz je zachranena, elon muze jit lhat a krast jinam .. anebo ne.... concerning

In a Fox News interview, Musk said he may leave the agency by late May. "I think we will have accomplished most of the work required to reduce the deficit by $1 trillion within that time frame," he told Fox News. Musk's announcement comes at a time when Tesla is facing nationwide protests and declining stock prices.
    TRANCEWARP
    TRANCEWARP --- ---
    PES: Jedinej problem je, ze vsechny ty nalepky sou trapny.
    Rad bych nasel nakou vtipnou. Ale je to vsechno lame as fcuk
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    how to short yourself

Demonstranti před prodejnami Tesly protestují proti Muskovi - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-demonstranti-pred-prodejnami-tesly-protestovali-proti-muskovi-272840
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam