• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Jezis jeste dragon do toho. Neboj draku. Nikdo tu neni proruskej ani nefandi Putinovi. Vsichni jsme na jedny strane a chcem aby ukrajina vyhrala. Oni ti kokoti jen neumej cist a vkladaj mi do ust neco co jsem nikdy nerekl, nebo naopak pisou neco co ja nezpochybnuju. Takova nyxacka klasika uz :) - [KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni]

SMRGL
    SMRGL --- ---
    DRAGON: On je politik? Aha, to mnoho vysvětluje
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    hele, uvědomujete si, že tím, že na toho politickýho matadora reagujete, tak tím jen přiživujete počet těch sraček, který musíme pak všichni číst? To fakt prostě nemůžete přestat? A když už nemůžete přestat, můžete to prosím vás směrovat přes funkci reply jen na něj? To si vás mám dát do ignoru všechny? Co tady pak budu číst, kua :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SMRGL: Snizil jsem se na tvou uroven. Bylo to osvobozujici :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ano to ze nekam nekdo prijede a o necem jedna jsou kroky ktery vedou k zastaveni boju. Vyjednaval takhle i treba izrael s hamasem.

PER2: Ja narozdil od vas normalne uvazujicich nevidim bohuzel do budoucnosti, takze resim spis tu pritomnost ktera je ted a minulost o ktery vime jaka byla.
    AVATAR: Proc mi to pises ty kokote? Ja jsem to nikde nevyvracel tohle. Napsal jsem ze za Bidena se zadny delegace nesesly a ze Biden nic k tomu aby valka skoncila nedelal. Trump dela. Pokud nechces abych na tebe reagoval jako ucitel na skolaka, tak drz hubu a nereaguj ty na me ne? Sam si zacinas s temahle tvejma trapnejma podsouvackama. Ja moc dobre vim ze amerika za Bidena ukrajinu podporovala, stejne jako vim ze Nemecko s tim dost vahalo na zacatku, ze Fico mel kecy, stejne jako orban. Tak nevim proc mi tu pises tyhle picoviny. Trump nic nezarizl. Pouze tim vyhrozoval a to co se stalo se zase za dva dny obnovilo. Putinovi nenabidl vubec nic. Hloupej ses tak maximalne ty. Radsi nereaguj kdyz nevidis co druha strana pise. Reagujes pak jako kokot.
    PES
    PES --- ---
    PALEONTOLOG: všichni se již těší na díry, kterými si minimálně vysají citlivá data...
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    KOUDY: Ou, to bolelo. Takový pubertální útoky. Skutečně 🤣..?
    KOUDY: biden podporoval ukrajinu, aby se celou tu dobu udrzela proti pocetnejsi a silnejsi armade, ty idiote.

Trump zarizl ua podporu jak materialni, tak informacni a o nas bez nas putinovi nabidl zlatej padak, kterej ten s usmevem odmitl. Ty ses tak neskutecne hloupej zmrd, ze to fakt svet nevidel. Zalez nekam do kanalu a nekaz mi svou tuposti vikend. Diky.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: protoze tu opakujes, ze trump ukonci valku, coz vsichni normalne uvazujici chapou, ze se nestane
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Jaky ciny? Jako ze nekdo nekam prijede a tam si s nekym popovida? Tak to v tom pripade je skvele, ze ty uz jsi miliardar, protoze na Nyxu delas uplne to same uz mnoho let.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    PER2: A? Proc mi to pises? To je klidne mozny. Ja pisu ze s tim narozdil od Bidena neco dela. Ne ze jeho kroky jsou spravny nebo ze s nima souhlasim.
    PER2
    PER2 --- ---
    KOUDY: trump si mysli , ze s tim neco dela, ale dela hovno, protoze si s nim putin vytre prdel a trump si to neuvedomi ani zitra ani za rok..
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    *sorry Trump s tim neco dela. Ne Putin :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Ciny jsou treba ty delegace ktery se sesly v rijadu. To je cin kterej se za Bidena nestal. Za Trumpa se stal. Ted se uvidi jestli bude chtit Putin valku ukoncit a nechat si to uzemi ktery uz ma, nebo bude chtit vic. Uviid se k jakym ustupkum bude svolnej Zelensky apod. Podle me to skonci jak predpovida Pavel.

SMRGL: Nastesti vsichni nejsou tak hloupi jako ty a maj pratele a rodiny vklidu.

AVATAR: Nikdo se tu nebavi o zacatku. Valka zacala v unoru 2022. Biden mel cas dva a pul roku aby s tim neco delal. Nedelal s tim nic. Putin s tim neco dela. Tecka.

JONY: Tak na me nereaguj jako rusak nejakejma picovinama a dojmologiema jak mas ve zvyku. To ze pastnu nejaky video ze stranky ktera se ti nelibi neznamena ze se to video nestalo, ze je to dezinfo apod. Ses jen nemocnej. Muzes kolem toho brecet jak chces, ale to video je realny. Neni vytvoreny pomoci AI a to ze budes mlejt neco o nejakem rusku a podobny picoviny kterejma se furt snazis u lidi argumentovat z toho nic ruskyho neudela. Utocily dve nemecky zensky na nemeckej obchod americky firmy. Ruskyho na tom neni vubec nic. Jen tvuj mozek. Bylo kolem toho nekolik clanku i v nemeckejch mediich treba a tady to mas na youtube ty proruskej joudo. To je urcite taky proruska firma sirici dezinfo apod. Ses fakt nemocnej.

Tesla Dealership Vandalized With Blue Paint
    https://www.youtube.com/watch?v=uwB-GkjrTPo&ab_channel=StoryfulNews&Weather
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    AVATAR: Holt kde nic není, ani bůh nebere. A je jedno zda je to zdegenerovany pravicak, nebo levicak. Oba budou brečet na smrtelný posteli a ani jednomu z nich nedojde, proc na ně rodina sere. Proč toto pisu, protože přesně takového vyjebavace mám v rodině a přesně tak dopadl.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    Elon Musk’s so-called Department of Government Efficiency (DOGE) has plans to stage a “hackathon” next week in Washington, DC. The goal is to create a single “mega API”—a bridge that lets software systems talk to one another—for accessing IRS data, sources tell WIRED. The agency is expected to partner with a third-party vendor to manage certain aspects of the data project. Palantir, a software company cofounded by billionaire and Musk associate Peter Thiel, has been brought up consistently by DOGE representatives as a possible candidate, sources tell WIRED.

https://www.wired.com/story/doge-hackathon-irs-data-palantir/
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KOUDY: Jako vazne. To, co jsi postoval, jsou jenom blaboly. Blaboly a ciny jsou dve naprosto rozdilne veci. Naopak demokraticka administrativa posilala na Ukrajinu zbrane, penize, vojaky. Tahle administrativa jenom blaboli.
    Kdyz nechce putin ukoncit valku ani po milionu mrtvych s znicene ekonomice zeme, kdyz uz se diskutuje i obetovani uzemi a tim padem ustupek agresorovi, coz je ee, jakou sanci mel asi Biden na zacatku?

A koudy klasicky hlupacek, co si nepamatuje denodenni telefonaty s putinem jak od bidena, tak evropskych predstavitelu ze zacatku valky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    MAKROUSEK: Jako vazne? Byl jsi v komatu posledni tri mesice?

Putin s Trumpem jednal o Ukrajině, dal rozkaz zdržet se útoků na energetiku | ČeskéNoviny.cz
    https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/putin-a-trump-budou-dnes-mluvit-o-ukrajine-a-vztazich-uvedl-kreml/2648377

Saúdská Arábie bude hostit jednání Američanů s Rusy. Ještě předtím se delegace USA sešla s představiteli Ukrajiny | iportaL24.cz
    https://www.iportal24.cz/zahranici/saudska-arabie-hosti-jednani-americanu-s-rusy-jeste-predtim-se-delegace-usa-sejde-s-predstaviteli-ukrajiny/

Další kolo jednání v Rijádu. Po Ukrajincích jsou na řadě Rusové, řeč bude nejspíš o Černém moři | Hospodářské noviny (HN.cz)
    https://zahranicni.hn.cz/c1-67674150-americko-ukrajinske-jednani-v-rijadu-bylo-podle-kyjeva-produktivni-dnes-budou-americane-jednat-s-rusy

▶ Jednání ruské a americké delegace po dvanácti hodinách skončilo — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/zacalo-dalsi-jednani-v-rijadu-mezi-ruskem-a-usa-359332

Ukrajinci a Američané znovu jednají v Rijádu. Ruská delegace už se vrací domů - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-blizky-a-stredni-vychod-ukrajinci-a-americane-znovu-jednaji-v-rijadu-ruska-delegace-uz-se-vraci-domu-40514493
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    JONY: Prosimte ja chapu ze ses vybzikanej levicak, ale ja jsem kovanej pravicak a kapitalista, takze uplnej opak nejakyho ruska, ciny nebo ruskejch a podobnejch narativu. Rusaky nesnasim a Putina nejvic. [KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] , [KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] , [KOUDY @ Co vas sere??? Kdo vas sere ??? Aneb...1) ja 2) ja 3) ja 4) ti ostatni] Uz prestan s tim vsugerovavanim picovin druhy strane. To je presne ten ruskej narativ kterej ti tak vadi. Obvinujes druhou stranu z neceho co vubec nedela. Snazis se o to asi popaty a furt ti to nefunguje. Svuj nazor na valku jsem popsal v prispevku niz, stejne jako to jak bych si pral aby to dopadlo (nedopadne, dopadne to jak rikal Pavel). Nejaky radio genoa ani nevim co je. To zas resis jen ty. Ja jsem sdilel video dvou zenskejch ktery sprejovaly na budovu Tesly a to video jsem mel na zdi twitteru asi od triceti uctu. Jeden z nich jsem si vybral a prepastnul ho na nyx. Jestli ti radio genoa vadi, tak si to video hod do goolu a najdes ho od sto jinejch lidi, kteri nejsou urcite prorusky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam