AVATAR: Co to furt meles za sracky ty tupoune? Ja jsem tu psal, ze za BIDENA si PUTIN zabral petinu ukrajiny. To je FAKT. Muzes tu kolem toho brecet jak chces. Nezmenis realitu ty demente. Za BIDENA zadny kloudny VYJEDNAVANI s ruskem nebyly. Amerika na to mela dva a pul roku kdy byl BIDEN u moci. Na zacatku probehly nejaky rozhovory, ktery nikam nevedly. To je cely. Pak svet dva roky resil kolik poslat ukrajine stihacek a naboju a ze uvali teda na rusko nejaky sankce, ktery snadno obchazelo nakupama pres kazaschstan, prodejem ropy do ciny a indie apod. Kdyz mu dochazeli vojaci, tak se Putin domluvil s Kimem, kdyz dochazely drony, tak se domluvil s Iranem atp. Tohle je REALITA. Ukrajina ztracela uzemi, ofenziva nezabrala. Ta zeme je vystavena, nema novy vojaky atp. Ted rusaci opet postupujou. Elitni jednotky z kursky oblasti posilaj na frontu. O tom jak se na zacatku valky nemecko rozhodovalo jestli ma poslat bednu naboju a co jako ta zeme bude kurva delat kdyz nebude brat ruskej plyn uz..o tom ti tu posilat clanky nemusim vid? Tim jsme si rekli realitu se kterou predpokladam souhlasis a nebudes ji nejak zpochybnovat abych ti tu nemusel hazet dvacet clanku a zdroju ktery potvrzujou to co pisu.
Zaroven jsem rekl, ze za Trumpa se neco deje. Jedna se se Zelenskym. Jedna se s Putinem. Jsou delegace, ktery se schazej v Rijadu. To za Bidena nebylo. Prestan resit ve svy tupy hlavince jestli to bylo kvuli tomu ze Biden je senilni dedek nebo to Putin nechtel atp. O tom jsem se vubec NEBAVIL..proste se to NEDELO, NEBYLO TO. Takova je realita. To jestli ta jednani nekam povedou nebo ne, pripadne jak dopadnou, jestli nekdo s nekym vyjebe, jestli to valku ukonci do konce roku nebo ne..O tom jsem NIC nepsal, protoze to nevim. Takze mi tu prosimte prestan psat veci ktery jsem nezpochybnoval a zaroven mi vkladat do ust neco co jsem nerekl. Delas to casto a delas to proto, ze vubec nevis o cem pisu nebo to tvuj mozecek nechape. Kdyz napisu ze za Bidena valka zacala, tak to znamena ze za Bidena valka zacala. Nemusis to zpochybnovat nebo psat ze zacala, ale..a podobny hovna.
MAKROUSEK: Ciny to jsou. Viz prvni clanek z toho linku. Vitej zpet z komatu