• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TOXICMANElon Musk
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    OMNIHASH: tak ono se rika ze chlapi po padesatce zacnou blbnout, tak holt Koudymu to zacalo o trochu driv
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Jak ulozenejch? Vzdyt je to v klubu "co vas sere". Staci si to tam najit a klinout na cmd+shift+s :)..Trvalo mi to asi 12 vterin..Prachy uz jsem tam vrazil predtim, protoze jsem veril svejm obrovskejm investorskejm koulim, ale tvuj vysmivacnej post, kterej na moji investici reagoval me donutil tu pozici jeste trochu navysit, ale abych ti udelal radost, tak jsem samozrejme na par akciich i prodelal. Dane taky dost spolkly apod. Nebylo to zase nejaky poradny terno. Nicmene to ukazuje ze proste nekam neco napisu a hned pribehne nejakej nyxak, kterej ma potrebu to rozporovat, nebo me nejak opravovat apod..a vetsinou se driv nebo pozdeji ukaze, ze tu pravdu jsem mel spis ja :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KOUDY: příteli, já ti opravdu přeji, žes vydělal na akciích prachy, ale daz iz nicht normál! Máš uložených i dalších 1.234 podobnejch textů, kterejma sem na tobě v poslední pětiletce někde reagoval? Vážně ses na základě tohodle jednořádkivýho příspěvku rozhod někam vrazit prachy a pak tři roky čekat, aby ses mi tím vysmál? Kolik dalších nyxáků ti takhle bydlí v hlavě?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    No a behem pulroku Tesla koupi XAi, cimz Elon zvysi svuj podil z 13% na treba 20… pokud bude hodnota Tesly nizsi tak i vic. Nasledne se mu lepe povede prosadit ten bonus v podobe dalsich akcii, cimz se posune nekam k 30%
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SMRGL: Tak uz dneska ti to sumarizuje clanky na seznamu a jinejch svetovejch mediich..na twitteru se muzes v komentari zeptat groka jestli je ten obrazek fake nebo at ti najde zdroj k tomuhle a tamtomu vyroku..tak do tri mesicu to Zuck jak je jeho dobrym zvykem okopci..Dost veci ty jazykovy modely usnadnujou cloveku uz ted.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    KOUDY: Chybí mi tady smějící se smajlík.

1) tahle informace je už pár dnů stará, ale v kontextu dnesniho světa je za zenitem. Každopádně o tomto se spekulovalo už hodně dávno v minulosti.

2) kdo bude chtít používat umělou inteligenci (marketingový název pro pokročilou statistiku) nakrmenou 💩? Nic jiného než 💩 z ní totiž nepolezou
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Elon Musk riskoval jmění: Teď vytáhl z rukávu nový trumf za 80 miliard dolarů! » Finex.cz
    https://finex.cz/elon-musk-riskoval-jmeni-ted-vytahl-z-rukavu-novy-trumf-za-80-miliard-dolaru/
    PER2
    PER2 --- ---
    Narcissistic personality disorder (Narcistická porucha osobnosti)

Velký lékařský slovník definuje narcismus jako přehnanou sebelásku. Narcistická porucha osobnosti se dle něj projevuje přehnanými představami jedince o vlastní důležitosti a privilegovanosti, a to i bez ohledu na skutečné výsledky jednání. Častým projevem je i nabubřelé čili arogantní chování a nedostatek empatie.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Na zaklade tvyho hejtu ze jsem kreten ze investuju milion do mety a ze mam hodne zbytecnejch penez jsem neco prihodil a diky tomu jsem mohl poslat vic na ukrajinsky drony, takze klidne hejtuj moje investicni rozhodnuti dal. Alespon vim ze jsou dobry.

OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    DOCKINEZ: narážel jsem čistě na to, že jenom tady kolega vyplodí průměrně 20 denně a shádá se s dvěma + lidma, a tahle naše výměna nebyla ani v top 50 urážek, co jsme se za ta léta my dva mezi sebou počastovali, ten notýsek už musí mít tak osmnáctý vydání.

Cywe Koudy, jestli na základě mejch keců dělal jakýkoliv investorský rozhodnutí, opět si jen potvrdil, že jsi legenda nyxu, ale už to prosimtě nedělej. Podle nich neinvestuju ani já.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BRETA: hopes of tariff delay
    We’ve just seen a wild few minutes in the financial markets, following a confusing report about a possible delay to Trump’s tariffs.

After plunging in early trading, Wall Street surged into positive territory. A few minutes ago the S&P 500 index was UP by 1.76% at 5,163 points, a gain of 89 points. However, that rally has now petered out again.

The Dow Jones industrial average jumped too – it was briefly up 1.44%, or 551 points, at 38,866 points, having been DOWN over 1,000 points in early trading.
    DZODZO
    DZODZO --- ---
    DOCKINEZ: pri jazde to realne nepotrebujes, ja radim sice este packou ale iba jedenkrat R ked cuvam z garaze a jedenkrat D po vycuvani na cestu
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    PES: už jsem někde zaznamenal bleskovky, že by mohla být 90 denní pauza na cla
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KOUDY: “Řazení na displeji” zní takhle z článku jako noční můra, ale třeba je to otázka zvyku…
    PES
    PES --- ---
    BRETA: co obrat vyvolalo? někteří "kamarádi" si zakoupili ve slevě, jiní "taky kamarádi" zúročili své shorty...
    ...a ostatní zkusili štěstí při takovém"výprodeji", prostě něco takového tam bude.
    BRETA
    BRETA --- ---
    PES: 16:25
    Velká otočka

Během krátké chvíle se americké akcie v pondělí dostaly z hlubokého propadu do zelených čísel. Index S&P 500 vykazoval kolem 16:15 růst o 2,1 procenta, Nasdaq 100 dokonce o 3,2 procenta.
    Bloomberg uvádí, že není jasné, co tak náhlý obrat vyvolalo.
    PES
    PES --- ---
    Pokles jede...
    ON-LINE: Světový pád burz stahuje dolů i tu českou - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-on-line-akciove-trhy-ve-volnem-padu-dolu-jde-i-ceska-burza-40516265
    PER2
    PER2 --- ---
    "It was interesting to hear Elon Musk talk about a zero tariff zone with Europe. He doesn’t understand that. And the thing that I think is important about Elon to understand, is he sells cars. That’s what he does," — Trump's advisor Navarro
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    OMNIHASH: Nene. Nejsem expert jako ty, kterej ma na kazdyho nyxaka slozku a kterej mi pripomina ze mi ex dluzi za pujcku 20 let a je to za najem (ikdyz neni). Ja si 95% veci..zvlast z internetovejch for pamatuju par mesicu max. Zrovna tvuj vysmech o te mete mi ale v pameti hodne utkvel a i diky tobe jsem pak jeste milion na long prihodil. Pak mi jeste utkvelo v pameti jak tu vrchni 4D sachista Satai rikal, ze Musk proda brzo Microsoftu twitter za 3 miliardy dolaru, ale jinak si ty vase picoviny vybavuju jen velmi mlhave.

Jinak od ty doby co to tu Toxik rozdelil a rakety a Tesly se resi uz jinde je z tohohle klubu nadhernej flame klubik totalnich hateru Muska a lidi kteri do nich rejpou (ahoj:)..Takze me to tu fakt bavi. Ty flejmy jsou skvely. Clovek se procvici v psani, v argumentaci. V hledani zdroju apod. Navic u plno lidi uz proste vim kde zatlacit aby vybouchli :) (cau Avatare). Jinde na nyxu se chovam naprosto normalne a v souladu s pravidlama. Neboj :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam